Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti férjetek, párotok észben...

A ti férjetek, párotok észben tart ilyeneket?

Figyelt kérdés

Nem nagyon láttam még ilyet férfitól,így furcsa,bár jó érzés.

Párom mindenfélét megjegyez,ami egy pasit általában nem érdekel.

Milyen kozmetikumoskat használok,kell-e venni már.Fogamzásgátlómból mennyi van még,kell-e időpont dokihoz már (akár fel is hivja és kér időpontot,jön velem mindig). Nagybevásárláskor körbejárja a lakást és felirja mi kell,ilyenkor még a betétem is megnézi,és olyat vesz ami kell,stb.

Anyukája és nővére mellett így nevelődött,apukája is hasonló,nekem még akkor is furcsa (bár tetszik).

Ti párjaitok?

2012. dec. 3. 11:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%

Irigyellek.

Az én barátom azt sem tudja, hol tartom a bevásárkólistát...

2012. dec. 3. 11:33
 2/31 anonim ***** válasza:
90%
Én ilyet még nem láttam! Te egy UFOval jársz! :)))
2012. dec. 3. 11:33
 3/31 anonim ***** válasza:
66%

Nem tart észben olyasmit ami velem kapcsolatos kivéve a menzim napját,azt jobban tudja mint én mikor is kellene megjönnie.

Megveszi az én dolgaimat is(betét tampon)de nem tartja számon mennyi van belőle.

Bevásárolni ő szokott és elég jól csinálja.

2012. dec. 3. 11:35
 4/31 anonim ***** válasza:
66%

Az enyém képtelen lenne ezekre figyelni...bár megtanulná szerintem, ha fontos lenne. De pl. ha a háztartásban hiányzik valami pl.: wc papír, mosogatószer, mosópor. Azt észreveszi és pótolja.

Én meg másra nem tudok figyelni, úgyhogy passzolunk ezekben a dolgokban. :)

2012. dec. 3. 11:35
 5/31 anonim ***** válasza:
66%

Nem tart észben ilyet,ha én nem hoznék kaját talán éhen is halna,nem hogy ilyen dolgokat figyelne. :)

De jó lehet neked.Bár tényleg nem egy általános ez egy férfitól.

2012. dec. 3. 11:36
 6/31 A kérdező kommentje:

Én is ránézek az ő dolgaira,de ez nőnél nagyjából alap.

Exek mindegyike ilyenekre nem figyelt sosem,sőt,még ha megkértem hogy vegyen már valami női cuccot,azt se,mert ciki.

Páom meg pont forditva.És nem a kezdeti lelkesedés és megfelelniakarás,az nem tart évekig.

2012. dec. 3. 11:38
 7/31 anonim ***** válasza:
69%

Én is elég sok mindent képes vagyok megjegyezni és nekem meg az a furcsa, hogy némely férfi, hogy lehet olyan "béna", hogy még magát sem tudja ellátni.

F

2012. dec. 3. 11:39
 8/31 anonim ***** válasza:
38%

Így szokta meg, örülj neki.

Az enyém egyszer vett mosogató szivacsot magától, meg is lepődtem, én is vittem haza, nem gondoltam volna, hogy eszébe jut és vesz. Mindig mondani szokta ha elfogy valami, amit ő is használ, vagy a saját cuccai. Én meg vagy ráérek és megveszem, vagy mondom, hogy jó akkor vegyél holnap. És vesz. De kell neki a megerősítés, hogy ha nem vesz tusfürdőt magának akkor nem fürdik :)

2012. dec. 3. 11:39
 9/31 anonim ***** válasza:
38%
Nem, sőt, még az ő dolgait is nekem kell figyelni (borotvahab, dezodor, ilyesmik) hogy mikor van fogytán, mert ő már csak akkor szól, amikor elfogyott. :)
2012. dec. 3. 11:40
 10/31 anonim ***** válasza:
77%

enyém szeret vásárolni, egyedül intézi a nagybevásárlást, arra is van gondja, hogy mi fogyott el itthon abból, amit csak én használok. Figyelmes.

De azt ne kérdezd, mikor van a gyerekek szülinapja, anyja szülinapja, mert fogalma sincs :)

2012. dec. 3. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!