Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti férjetek, párotok észben...

A ti férjetek, párotok észben tart ilyeneket?

Figyelt kérdés

Nem nagyon láttam még ilyet férfitól,így furcsa,bár jó érzés.

Párom mindenfélét megjegyez,ami egy pasit általában nem érdekel.

Milyen kozmetikumoskat használok,kell-e venni már.Fogamzásgátlómból mennyi van még,kell-e időpont dokihoz már (akár fel is hivja és kér időpontot,jön velem mindig). Nagybevásárláskor körbejárja a lakást és felirja mi kell,ilyenkor még a betétem is megnézi,és olyat vesz ami kell,stb.

Anyukája és nővére mellett így nevelődött,apukája is hasonló,nekem még akkor is furcsa (bár tetszik).

Ti párjaitok?

2012. dec. 3. 11:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
54%
Van még ilyen, én is szerencsésen kifogtam :) Néha jobban tudja az én dolgaim/tennivalóim, mint én, pedig nem vagyok szétszórt. Én nem érzem férfiatlannak, imádom, hogy ennyire figyelmes :)
2012. dec. 3. 13:11
 22/31 anonim ***** válasza:

Mi még nem élünk együtt a párommal, de ő egyedül él, saját lakásban. Sokat vagyok nála, minden nap átmegyek du/este. Így is szokta rajtam keresni a dolgait, h nem láttam-e ezt, vagy azt a cuccát, ő nem emlékszik hova rakta le, stb. :D (Igaz, én általában mindig tudom :) ). De mivel egyedül él, ő hozzá van szokva, hogy ő nézi meg mit kell venni, mennyit, bevásárol stb. De így is amiket én átvittem hozzá, tisztálkodási szerek stb, mindig figyelemmel kíséri ha éppen fogyóban van és venni kell majd lassan..:) Szóval alapjában véve figyelmes, és gondoskodó.

22/N

2012. dec. 3. 13:29
 23/31 anonim ***** válasza:
54%

Az én férjem is körülbelül ilyen. Érdekes, mert az én dolgaimra emlékszik, de hogy melyik ruha a gardrób melyik részén van, arra nem igazán. Na, azt meg én tudom becsukott szemmel is. :)

Egyébként nála semmi köze nincs ehhez a nevelésnek. Se anyja, se lánytesója, csak egy nemtörődöm alkesz apja, meg lopós-hazudós testvérei vannak.

2012. dec. 3. 13:31
 24/31 anonim ***** válasza:
56%
Az enyém meg nem alapból ilyen, hanem fejlődőképes, hamarosan eljut a tied szintjére:) Amikor összeköltöztünk, azt sem tudta hogy hol kell bekapcsolni a mosógépet. Mostmár ő maga is simán elindít egy mosást, ha kell, észreveszi fogy feltorlódott a szennyes. A következő lépés a teregetés volt, hogy nem csak rádobálni a szárítóra, hanem elegyengetni, hogy kevesebbet kelljen vasalni. Erre akkor jött rá, amikor rábíztam egy halom vasalnivalót, azóta odafigyel:)Most már tud minden háztartási munkát és mostmár más dolgokra is kezd figyelni. Pl. tudja milyen kozmetikumot használok a problémás bőrömre, és mivel az ő munkahelyéhez van közelebb a bolt, ezért ezt mindig ő veszi meg nekem. Bevásárlásnál minden megvesz szó nélkül ( ha úgy alakul vnap du is legurik a kisboltba egy csomag betétért) de egyenlőre még kell a lista. Viszont már ott is látom, hogy mivel részt vesz a háztartásban, néha magától szól már,h írjam fel ezt v azt is, mert elfogyott, tegnap pl. a papírzsepi miatt szólt. Az egésznek az a lényege, hogy rájött, hogy kellemes tiszta és rendezett környezetben élni, viszont ezért tenni is kell valamit.
2012. dec. 3. 13:46
 25/31 anonim ***** válasza:

az én völegényem is ilyen:) jó persze, néha előfordul, hogy ahj ezt elfelejtettem venni...de tudja, miket használok, kért nekem is időpontot dokinál...bevásárlólistát csinál, és még arra is emlékszik, hogy mi volt rajtam az első randinkon:D cseppet sem tartom férfiatlannak:) sőt...nála jobbat kívánni se lehetne...ettől függetlenül a kozmetikumaimat magamnak veszem, de csak mert szeretek pepecselni velük és kísérletezni, úgyhogy sokszor pl alapozóban nem ugyanazt veszem...:) de az állandó kozmetikumat megjegyzi:) meg hát mindig együtt megyünk vásárolni:)

24L

2012. dec. 3. 14:00
 26/31 A kérdező kommentje:

Listája neki is van,irja telefonba mindig ami fogyóban és ha még ráér,veszi amikor olcsóbban látja.

Kozmetikum alatt krémek,tudfürdő és ilyeneket értettem,smink és hasonlókat rendelem avonból.

De jó hogy akkor nem ő ufó.

Csak még nem láttam mást aki ilyen.

2012. dec. 3. 14:07
 27/31 anonim ***** válasza:

Hát az en párom azt nem figyeli, hogy kell-e tampon, de mást ő is tud fejből. Magának pl. mindig úgy vásárol, hogy kettőt vesz belőle, így soha nincs olyan, hogy elfogy. Bár nem tudná, hogy melyik öblítő lesz jó illatú, ha külön költözne a szüleitől, biztos megjegyezné. Sok dolgot tart számon, hogyha pl. van szülinapom, mi lenne a jó ajándék. Most is kaptam tőle egy mayo chixes kabátot, mert tudja, hogy nem szeretek bejárni a boltba, mert össze-visszaság van, de mégis tetszene egy kabát, vagy mayos ruha, plusz új a csizmám, és a tavaly vett szövetkabáttal nem áll valami jól. És elég jól eltalálta, mindenben. Pedig én aztán hisztizek a ruhák miatt, nem is nagyon szoktam vásárolni, mert mindenben találok hibát.:-D

Néha jobban tud tőlem valamit, sokszor ő szól, hogy vegyem be a gyógyszerem, stb. Ő is kérdezett már meg, hogy hol van ez vagy az a cucca, de cserébe az enyémet számontartja, és megmondja, mielőtt feltúrnám a házat a szemüvegemért, ami a szememen van:-D

2012. dec. 3. 14:35
 28/31 anonim ***** válasza:
67%

Az én férjemet elküldtem bevásárolni, kb 10 db terméket írtam fel (pontos megnevezés és mennyiség). Később küldtem egy sms-t, hogy kenyeret és tejet ne vegyen, mert azt megvettem én a kisboltban.

Ezután hazajött és mit hozott, kenyeret és tejet semmi mást.

Bár mi ezeken csak nevetni szoktunk.

2012. dec. 3. 14:47
 29/31 anonim ***** válasza:

Az én Párom is ugyanilyen, mint a Tiéd, Kedves Kérdező. :)

Bár a betét/tampon témát azért bízza rám, mert azokat állandóan váltogatom, hol ezt a fajtát veszem, hol amazt. De a foggátlót és a nőgyógyászati vizsgálatot + a menzeszt Ő is fejben tartja :)

2012. dec. 3. 15:03
 30/31 anonim ***** válasza:

tavaly karácsonyra pont olyan szempillaspirált kaptam, amire vágytam :D persze azért mutattam neki előtte, h melyik tetszene, és emlékezett rá! :)

egyrészt marha büszke voltam, másrészt pedig örültem :)

imád nekem mindenféle gazat venni, én meg lelkesen rohasztom ki az összeset, mert valamiért egyik sem bír megmaradni ebben a lakásban :)

jobban túlteng benne a romantika-faktor mint bennem, de a vicc az egészben, h én meg nem vagyok az a nyáladzós fajta. azért persze jól esik, h mindig kitalál valamit, és próbál a kedvemben járni :)

bevásárláskor listát viszünk. amikor egyedül küldöm a boltba, akkor nem azt nézi, h mi fogyott el itthonról, hanem h vehessen nekem valami kis édességet. :)

álompasi, de néha már túlzottan is :) megbecsülöm, és nagyon szeretem, mert tényleg nem terem még egy olyan mint ő, sehol :)

2012. dec. 3. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!