A ti férjetek, párotok észben tart ilyeneket?
Nem nagyon láttam még ilyet férfitól,így furcsa,bár jó érzés.
Párom mindenfélét megjegyez,ami egy pasit általában nem érdekel.
Milyen kozmetikumoskat használok,kell-e venni már.Fogamzásgátlómból mennyi van még,kell-e időpont dokihoz már (akár fel is hivja és kér időpontot,jön velem mindig). Nagybevásárláskor körbejárja a lakást és felirja mi kell,ilyenkor még a betétem is megnézi,és olyat vesz ami kell,stb.
Anyukája és nővére mellett így nevelődött,apukája is hasonló,nekem még akkor is furcsa (bár tetszik).
Ti párjaitok?
Mi még nem élünk együtt a párommal, de ő egyedül él, saját lakásban. Sokat vagyok nála, minden nap átmegyek du/este. Így is szokta rajtam keresni a dolgait, h nem láttam-e ezt, vagy azt a cuccát, ő nem emlékszik hova rakta le, stb. :D (Igaz, én általában mindig tudom :) ). De mivel egyedül él, ő hozzá van szokva, hogy ő nézi meg mit kell venni, mennyit, bevásárol stb. De így is amiket én átvittem hozzá, tisztálkodási szerek stb, mindig figyelemmel kíséri ha éppen fogyóban van és venni kell majd lassan..:) Szóval alapjában véve figyelmes, és gondoskodó.
22/N
Az én férjem is körülbelül ilyen. Érdekes, mert az én dolgaimra emlékszik, de hogy melyik ruha a gardrób melyik részén van, arra nem igazán. Na, azt meg én tudom becsukott szemmel is. :)
Egyébként nála semmi köze nincs ehhez a nevelésnek. Se anyja, se lánytesója, csak egy nemtörődöm alkesz apja, meg lopós-hazudós testvérei vannak.
az én völegényem is ilyen:) jó persze, néha előfordul, hogy ahj ezt elfelejtettem venni...de tudja, miket használok, kért nekem is időpontot dokinál...bevásárlólistát csinál, és még arra is emlékszik, hogy mi volt rajtam az első randinkon:D cseppet sem tartom férfiatlannak:) sőt...nála jobbat kívánni se lehetne...ettől függetlenül a kozmetikumaimat magamnak veszem, de csak mert szeretek pepecselni velük és kísérletezni, úgyhogy sokszor pl alapozóban nem ugyanazt veszem...:) de az állandó kozmetikumat megjegyzi:) meg hát mindig együtt megyünk vásárolni:)
24L
Listája neki is van,irja telefonba mindig ami fogyóban és ha még ráér,veszi amikor olcsóbban látja.
Kozmetikum alatt krémek,tudfürdő és ilyeneket értettem,smink és hasonlókat rendelem avonból.
De jó hogy akkor nem ő ufó.
Csak még nem láttam mást aki ilyen.
Hát az en párom azt nem figyeli, hogy kell-e tampon, de mást ő is tud fejből. Magának pl. mindig úgy vásárol, hogy kettőt vesz belőle, így soha nincs olyan, hogy elfogy. Bár nem tudná, hogy melyik öblítő lesz jó illatú, ha külön költözne a szüleitől, biztos megjegyezné. Sok dolgot tart számon, hogyha pl. van szülinapom, mi lenne a jó ajándék. Most is kaptam tőle egy mayo chixes kabátot, mert tudja, hogy nem szeretek bejárni a boltba, mert össze-visszaság van, de mégis tetszene egy kabát, vagy mayos ruha, plusz új a csizmám, és a tavaly vett szövetkabáttal nem áll valami jól. És elég jól eltalálta, mindenben. Pedig én aztán hisztizek a ruhák miatt, nem is nagyon szoktam vásárolni, mert mindenben találok hibát.:-D
Néha jobban tud tőlem valamit, sokszor ő szól, hogy vegyem be a gyógyszerem, stb. Ő is kérdezett már meg, hogy hol van ez vagy az a cucca, de cserébe az enyémet számontartja, és megmondja, mielőtt feltúrnám a házat a szemüvegemért, ami a szememen van:-D
Az én férjemet elküldtem bevásárolni, kb 10 db terméket írtam fel (pontos megnevezés és mennyiség). Később küldtem egy sms-t, hogy kenyeret és tejet ne vegyen, mert azt megvettem én a kisboltban.
Ezután hazajött és mit hozott, kenyeret és tejet semmi mást.
Bár mi ezeken csak nevetni szoktunk.
Az én Párom is ugyanilyen, mint a Tiéd, Kedves Kérdező. :)
Bár a betét/tampon témát azért bízza rám, mert azokat állandóan váltogatom, hol ezt a fajtát veszem, hol amazt. De a foggátlót és a nőgyógyászati vizsgálatot + a menzeszt Ő is fejben tartja :)
tavaly karácsonyra pont olyan szempillaspirált kaptam, amire vágytam :D persze azért mutattam neki előtte, h melyik tetszene, és emlékezett rá! :)
egyrészt marha büszke voltam, másrészt pedig örültem :)
imád nekem mindenféle gazat venni, én meg lelkesen rohasztom ki az összeset, mert valamiért egyik sem bír megmaradni ebben a lakásban :)
jobban túlteng benne a romantika-faktor mint bennem, de a vicc az egészben, h én meg nem vagyok az a nyáladzós fajta. azért persze jól esik, h mindig kitalál valamit, és próbál a kedvemben járni :)
bevásárláskor listát viszünk. amikor egyedül küldöm a boltba, akkor nem azt nézi, h mi fogyott el itthonról, hanem h vehessen nekem valami kis édességet. :)
álompasi, de néha már túlzottan is :) megbecsülöm, és nagyon szeretem, mert tényleg nem terem még egy olyan mint ő, sehol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!