Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha hirtelen...

Mit tennétek, ha hirtelen feltűnne a férjetek 7 éves gyereke?

Figyelt kérdés

A kérdés nem rólunk szól, hanem egy ismerős házaspárról.

A gyerek egy nyári fesztiválon fogant, az apa is most tudta meg hogy létezik. Az anyuka elhunyt, ezért keresték meg most apukát akinek fel kéne nevelnie.

Ti befogadnátok?

2012. nov. 27. 18:21
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes élethelyzet, de megesik. Ha a pasiban van egy kis becsület (anyagi helyzete is megengedi) akkor igen. Én nem bánnám, ha a páromnak egyszer csak lenne egy gyereke. Ha pasi lennék én biztos keresnék megoldást, h felneveljem.
2012. nov. 27. 18:26
 2/64 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ, hogy a kapcsolat alatt fogant (tehát félrelépésből) vagy előtte. Nagyon nem mindegy.

Valószínű befogadnám.

2012. nov. 27. 18:27
 3/64 anonim ***** válasza:
91%

Hú, elég durva... Miért nem tudott róla?

Mérlegelni kell, hogy a feleség el tudná-e fogadni a gyereket. Én elfogadnám egyébként, mert az a gyerek semmiről sem tehet, és az apuka sem tudott a gyerek létezéséről. Szépen, közösen felnevelnénk. :)

2012. nov. 27. 18:27
 4/64 anonim ***** válasza:
85%
az attól is függ, h akkor együtt voltam-e már a férjemmel, amikor a baba fogant...
2012. nov. 27. 18:37
 5/64 A kérdező kommentje:
Nem voltak házasok, nem is ismerték egymást.
2012. nov. 27. 18:38
 6/64 anonim ***** válasza:
85%
Mindenképp befogadnánk, a gyerek nem tehet semmiről, még akkor se ha esetleg a férjem megcsalt.
2012. nov. 27. 18:39
 7/64 anonim ***** válasza:
81%
Ez a kérdés fel sem merülhetne... Ezt is találóan mondjuk magyarul: kutyakötelesség. Lefordítom: Annyira egyértelmű, hogy ezt még az állatok is tudják.
2012. nov. 27. 18:47
 8/64 anonim ***** válasza:
93%

Alapjában véve érthetetlen a dolog. A gyerek megszületése után hivatalból is megindítják az apasági eljárást. Akkor nem derült ki, hogy ki az apa? Eddig nem keresték meg tartásdíj stb. miatt? (No, nem az anyára gondolok, hanem a gyámhivatalra.) Hogy lehet az, hogy most, az anya halála után már tudják, ki az apa?

Az már más kérdés, hogy a gyerek nem tehet róla. Ő nem maradhat ellátatlanul. Ha beigazolódott, hogy ő az apa, gondoskodnia kell róla.

Én mint nő, nem utasítanám el, vállalnám, hogy gondoskodom róla.

2012. nov. 27. 18:47
 9/64 anonim ***** válasza:
83%
Én nem nagyon szeretem a gyerekeket, de természetesen befogadnám. Ez a minimum!
2012. nov. 27. 18:49
 10/64 anonim ***** válasza:
87%
Ha csak nem az utcán lennék,még ha rossz anyagi körülmények között is,a saját véremet befogadnám,és gondoskodnék róla!
2012. nov. 27. 18:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!