Mit tennétek, ha hirtelen feltűnne a férjetek 7 éves gyereke?
A kérdés nem rólunk szól, hanem egy ismerős házaspárról.
A gyerek egy nyári fesztiválon fogant, az apa is most tudta meg hogy létezik. Az anyuka elhunyt, ezért keresték meg most apukát akinek fel kéne nevelnie.
Ti befogadnátok?
ma 15:26
ez már csak szőrszálhasogatás,van egy gyereke,és kész
mit kell ezen ragozni?
egy apaságit én is csináltatnék,kerül,amibe kerül,és ha az enyém lenne...persze,csak ott van a fejemben,akármilyen ember is vagyok,hogy ez az én gyermekem,megcsináltam/megcsináltuk,megszületett,7 évesen csak nem tud magáról gondoskodni
Lehet,hogy az anyuka elmesélte valakinek,hogy ki az apja,nagyszülőknek,mit tudom én,egyedül nem bírják gondozni,idősek,szintén mit tudom én,és segítséget próbálnak kérni
Azt senki nem állította, hogy 7 évvel ezelőtt, a fesztivál után nem tartották a kapcsolatot pár napig, hétig. Simán lehet, hogy a nő anno nem mondta el a férfinak, hogy terhes, pláne ha a férfi első reakciója az, hogy alig ismeri, naná, hogy vetesse el. Egyértelmű, hogy a nő mindenképpen meg akarta tartani a gyereket, csak az apát nem akarta bevonni, mivel tudta, hogy ő nem akarná. Én el tudom képzelni, hogy azért annál jobban ismerték egymást mint, hogy egymás mellett álldogáltak egy koncerten, aztán be a sátorba, majd utána az egyik jobbra, a másik balra. Lehet, hogy azt is megbeszélték, hogy a nő megtartja a gyereket, de azzal a feltétellel, hogy az apa személye titokban marad a gyerek előtt, ugyanis akkor még az apuka a háta közepére sem kívánta, pláne nem ilyen "kapcsolatból".
A kérdésre válaszolva, biztosan felkavaró lenne ha beállítana hozzánk egy 7 éves kisgyerek, én nem biztos, hogy be tudnám fogadni. Valamint ha a párom akkor nem akarta a gyereket, vagy tegyük fel nem is tudott a létezéséről, miért lenne kutya kötelessége befogadni és felnevelni? Azért mert a nő mindenáron akart egy gyereket és megtartotta nem számolva a következményekkel, szerintem így nem kéne a pasi nyakába varrni mindent a nő halála után.
miért lenne kutya kötelessége befogadni és felnevelni?
ööö....mert utána nem tudna tükörbe nézni,mert ez a normális,meg mert elvileg ő az apja?
egy idegennek is segítek,ha tudok,nem az estleges gyermekemnek
büszke lehetsz magdra
Most komolyan miről beszélünk?
Tényleg ennyi szemét ember van,aki megtagadná a segítséget a saját gyermekétől,mert a nő lehet hogy nem tudná befogadni,így járt,ha az apa gerinces,inkább a saját gyermekét választja,mint egy szívtelen nőt,akinek ha nem tetszik...ez van,majd megszokja
most nehogy már én legyek a rossz,mert befogadnám,akkor lennék a jó,ha azt mondanám,hogy lecarom,menjen ahová akar!
Nem tudok minden részletet.
A fesztivál egy hetes volt, beszélgettek is nem csak szexeltek. Az apát a nagyszülők keresték most meg, eddig ott élt a gyerek az anyjával együtt.
Tényleg ő az apa, volt DNS-vizsgálat.
A házaspár női tagja ezt nem tudta megemészteni, választás elé állított a férjet. Ő a felségét választotta, így a gyerek marad a nagyszülőknél. Fizet gyt-t, de sosem látta a gyereket.
De igen, így is van.
Mert mi mond ennek ellent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!