Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha hirtelen...

Mit tennétek, ha hirtelen feltűnne a férjetek 7 éves gyereke?

Figyelt kérdés

A kérdés nem rólunk szól, hanem egy ismerős házaspárról.

A gyerek egy nyári fesztiválon fogant, az apa is most tudta meg hogy létezik. Az anyuka elhunyt, ezért keresték meg most apukát akinek fel kéne nevelnie.

Ti befogadnátok?

2012. nov. 27. 18:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
75%
Elmondhatta. De honnan tudta az adatokat, ami alapjan megkereshette volna, ha -a kerdezo elmondasa szerint- nem is ismertek egymast?
2012. nov. 28. 15:26
 42/64 anonim ***** válasza:
62%

ma 15:26

ez már csak szőrszálhasogatás,van egy gyereke,és kész

mit kell ezen ragozni?

egy apaságit én is csináltatnék,kerül,amibe kerül,és ha az enyém lenne...persze,csak ott van a fejemben,akármilyen ember is vagyok,hogy ez az én gyermekem,megcsináltam/megcsináltuk,megszületett,7 évesen csak nem tud magáról gondoskodni

Lehet,hogy az anyuka elmesélte valakinek,hogy ki az apja,nagyszülőknek,mit tudom én,egyedül nem bírják gondozni,idősek,szintén mit tudom én,és segítséget próbálnak kérni

2012. nov. 28. 15:42
 43/64 anonim ***** válasza:
44%

Azt senki nem állította, hogy 7 évvel ezelőtt, a fesztivál után nem tartották a kapcsolatot pár napig, hétig. Simán lehet, hogy a nő anno nem mondta el a férfinak, hogy terhes, pláne ha a férfi első reakciója az, hogy alig ismeri, naná, hogy vetesse el. Egyértelmű, hogy a nő mindenképpen meg akarta tartani a gyereket, csak az apát nem akarta bevonni, mivel tudta, hogy ő nem akarná. Én el tudom képzelni, hogy azért annál jobban ismerték egymást mint, hogy egymás mellett álldogáltak egy koncerten, aztán be a sátorba, majd utána az egyik jobbra, a másik balra. Lehet, hogy azt is megbeszélték, hogy a nő megtartja a gyereket, de azzal a feltétellel, hogy az apa személye titokban marad a gyerek előtt, ugyanis akkor még az apuka a háta közepére sem kívánta, pláne nem ilyen "kapcsolatból".

A kérdésre válaszolva, biztosan felkavaró lenne ha beállítana hozzánk egy 7 éves kisgyerek, én nem biztos, hogy be tudnám fogadni. Valamint ha a párom akkor nem akarta a gyereket, vagy tegyük fel nem is tudott a létezéséről, miért lenne kutya kötelessége befogadni és felnevelni? Azért mert a nő mindenáron akart egy gyereket és megtartotta nem számolva a következményekkel, szerintem így nem kéne a pasi nyakába varrni mindent a nő halála után.

2012. nov. 28. 16:05
 44/64 anonim ***** válasza:
67%

miért lenne kutya kötelessége befogadni és felnevelni?

ööö....mert utána nem tudna tükörbe nézni,mert ez a normális,meg mert elvileg ő az apja?

egy idegennek is segítek,ha tudok,nem az estleges gyermekemnek

büszke lehetsz magdra

2012. nov. 28. 19:23
 45/64 anonim ***** válasza:
41%

Most komolyan miről beszélünk?

Tényleg ennyi szemét ember van,aki megtagadná a segítséget a saját gyermekétől,mert a nő lehet hogy nem tudná befogadni,így járt,ha az apa gerinces,inkább a saját gyermekét választja,mint egy szívtelen nőt,akinek ha nem tetszik...ez van,majd megszokja

most nehogy már én legyek a rossz,mert befogadnám,akkor lennék a jó,ha azt mondanám,hogy lecarom,menjen ahová akar!

2012. nov. 28. 19:27
 46/64 A kérdező kommentje:

Nem tudok minden részletet.

A fesztivál egy hetes volt, beszélgettek is nem csak szexeltek. Az apát a nagyszülők keresték most meg, eddig ott élt a gyerek az anyjával együtt.

Tényleg ő az apa, volt DNS-vizsgálat.

A házaspár női tagja ezt nem tudta megemészteni, választás elé állított a férjet. Ő a felségét választotta, így a gyerek marad a nagyszülőknél. Fizet gyt-t, de sosem látta a gyereket.

2012. nov. 28. 19:38
 47/64 A kérdező kommentje:
Félrelépés nem igazán lehetett, mert a gyerek 7 éves a kapcsolat meg 5.
2012. nov. 28. 19:39
 48/64 anonim ***** válasza:
71%
Ez igy szerintem teljesen korrekt.
2012. nov. 28. 19:45
 49/64 anonim ***** válasza:
31%
eddig nem azt mondtad, hogy az anyja meghalt?
2012. nov. 28. 19:57
 50/64 A kérdező kommentje:

De igen, így is van.

Mert mi mond ennek ellent?

2012. nov. 28. 19:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!