Mit tennétek, ha hirtelen feltűnne a férjetek 7 éves
gyereke?
Figyelt kérdés
A kérdés nem rólunk szól, hanem egy ismerős házaspárról.
A gyerek egy nyári fesztiválon fogant, az apa is most tudta meg hogy létezik. Az anyuka elhunyt, ezért keresték meg most apukát akinek fel kéne nevelnie.
nem értem én...micsoda ku...va az a nő,mit pattog ha nem megcsalásról volt szó a férfi helyében kidobnám nekem ilyen nő nem kell...most komolyan biztos mindenkinek van olyan emléke,hogy megesett a szíve valakin (hajléktalan nénike-árva gyermek örökbefogadás),de nem tett semmit,jó elfogadva,de ha az állítólagos gyerekedről van szó????
2012. nov. 28. 20:41
53/64 anonim válasza:
Annyira jó, hogy nem jut el a tudatotokig az, hogy én, mint az apa párja nem fogadnám be. Az, ha az apa gyerkőcöt akar nevelni vagy sem, más dolog, de én nem nevelem senki fattyát/gyerekét mert én sem akarok!
2012. nov. 28. 20:50
54/64 anonim válasza:
"de én nem nevelem senki fattyát"
Fújj de roh@dt gusztustalan!
2012. nov. 28. 21:06
55/64 anonim válasza:
Úristen!
Na jó,azért ez már durva,az említett kérdésnél ilyen válaszok is születtek!
"én nem nevelem senki fattyát!"
2012. nov. 28. 21:08
56/64 anonim válasza:
most ezt nem mondhatod komolyan,ebből süt rosszindulat!
2012. nov. 28. 21:09
57/64 anonim válasza:
+a
2012. nov. 28. 21:09
58/64 anonim válasza:
Sírjatok csak!
Fattyú: nem törvényes házasságból született gyermek.
2012. nov. 28. 21:36
59/64 anonim válasza:
Én akkor sírnék,ha olyan lennék mint te!
Persze a pasitól elvárjátok,hogy az előző kapcsolatból származó gyereketeket kezeljék úgy,mintha a sajátja lenne....
2012. nov. 28. 23:28
60/64 anonim válasza:
Én igen. Hisz az enyém. E
gyébként is a 7 éves még viszonylag kicsi, jól nevelhető. És ha nincs az ex már, akkor még veszekedéses uszítás sem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!