Lehet, hogy azért akarok mindent rögtön, és azért sürgetem a páromat is, mert még nem tudtam feldolgozni az édesapám hirtelen halálát?
6 éve halt meg, úgy hogy reggel elment a telekre, és este a rendőrök jöttek azzal, hogy meghalt. Összeesett az utcán, és vége volt, azonnal meghalt infarktusban.
Azóta szinte mindenre sajnálom az időt. Aminek szerintem nincs értelme, arra nem érdemes időt pazarolni. Ha valamit elkezdek minél előbb be akarom fejezni, mert nem tudom mennyi időm van még.
Utána nem sokkal ismerkedtem meg a mostani barátommal. És sajnos tőle is azt várnám el, hogy mindent azonnal döntsön el, minek várni. Egy év kellett neki, hogy azt mondja, kezd belém szeretni. Én meg úgy éreztem, hogy a közösen eltölthető időnkből máris elvesztegettem 1 évet.
Lehet összefüggés? Ha igen, tudok rajta egyedül segíteni? 34/N
Szerintem apukád miatt egy fóbia alakult ki, amit szakemberrel kéne kezeltetni(nem gyógyszerekkel, ez csak egy rossz beidegződés).
"Egy év kellett neki, hogy azt mondja, kezd belém szeretni. Én meg úgy éreztem, hogy a közösen eltölthető időnkből máris elvesztegettem 1 évet." - amíg nem mondta, azt az időt nem együtt töltöttétek?
összegezve: igen, szerintem van összefüggés, de ez a beidegződés eleve benned volt. Szerintem menj el pszihológushoz.
tudom, társadalmi elvárás a család, gyerek, férj, de szerintem ehhez eszközként használni egy férfit kissé felelőtlenség.
Ezt most nem tudom pontosan mire értetted.
De én úgy gondolom, hogy csak akkor ismerjük meg igazán a másikat, ha már együtt lakunk. És ez minél később következik be, annál több idő múlik el a semmibe. Miközben ha már az elején így lenne, sokkal hamarabb kiderülne, ha nem illünk össze. És nem pazarolnánk el egy csomó időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!