Erről mi véleményetek? Nem gyanakodnátok? Hirtelen mi lehet neki ennyire sürgős?
Szerintem el fogják vinni az idegenek és el akar búcsúzni. Hangsúlyozom csak szerintem és ez még mindig csak az egy lehetőség a lehetséges az 5 millióból.
A biztos választ azonnal megtudod amint találkozol vele.
Kiváncsian várom jó volt e a tippem.
hirtelen beugrott egy dolog:neki szeptembertől nem lesz lakótársa,már az anyja könyörgött nekem júniusban,hogy költözzek ki a poklokba,mert a lányának nincs lakótársa,de már megromlott rég a viszonyunk,akkor miért kéne együtt laknunk,ha nincs ló,jó a szamár is,vagy mi?
lehet,hogy azért sürgeti a találkát,hogy megpuhítson,hogy legyek a lakótársa,de nekem már le van foglalva a lakásom és a kaució is ki van fizetve,és már lett más lakótársam,a volt legjobb barátnőm meg szó nélkül lelépett a lakásból
Na látod..akkor azért...
De nagyon jó vagy, hogy felteszed egy "miért "kérdést, amire max az tud válaszolni aki ismeri az életed minden mozzanatát, mint te magad, nem pedig mi akiknek leírtál 2 sort belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!