Azok a férfiak, akik hirtelen vagy egy új szerelem miatt elhagyják a családjukat, később visszatalálnak?
Figyelt kérdés
Nem vonatkozik rám a kérdés, csak érdekel a téma. Mondjuk ha egy férfinak elege lesz a kötöttségekből, vagy a sok otthoni balhé után szerelembe esik egy nővel, vissza megy e a családjához, gyerekéhez? Persze az más tészta, hogy az exe visszafogadja e vagy sem.2012. jún. 13. 10:37
1/5 anonim válasza:
Én azt látom a környezetemben, hogy nem mennek vissza. Több ilyen is történt a baráti-ismerősi körömben, de egyetlen alkalommal sem tért vissza a férj.
2/5 anonim válasza:
Az én apám vissza akart térni, még 20 év múlva is (most 27éves vagyok, 5 voltam mikor elváltak),de anyu nem fogadta vissza. És nagyon jól tette!!!
3/5 Shaddark válasza:
Szerintem ez nem egy "kategória" hanem személyfüggő dolog.
Nem hiszem hogy van rá válasz, kinél milyen motivációk (van-e közös gyerek, mennyire gyermekszerető...), életutak (összejött-e az igazival, mennyire jó az új kapcsolata, van-e egyáltalán új) függvénye.
4/5 anonim válasza:
A legtöbb esetben nem térnek vissza a régi életükhöz.De ez valóban nagyon összetett dolog.Sok minden befolyásolhatja a későbbi döntést.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a szégyennel nem tudnának együttélni, ezért nem mennek vissza... még akkor sem, ha visszavágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!