Férfiak! Szex szerelem nélkül másfél évig, van ilyen?
Figyelt kérdés
ennyi idő alatt azért érzések is előjönnek. másfél éve vagyunk együtt, viharos kapcsolat, de az ágyban jó. érezhet valamit?2011. dec. 27. 20:29
1/15 anonim válasza:
persze merevedést a naciba..
viccet félre téve..nem lenne egyszerűbb vele elbeszélgetni erről?
2/15 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi vagyok mit írtok.
2011. dec. 27. 20:35
3/15 anonim válasza:
gondolom érzed hogy valami nem frankó köztetek mert akkor nem tetted volna fel a kérdés ez egyértelmű..lehet érez valamit de az is lehet hogy csak a lyukat látja benned,meg kellene beszélni ezt a dolgot VELE és rákérdezni hogy mit gondol a kapcsolatról..
4/15 anonim válasza:
Lehetséges. Sok férfival volt már dolgom, és hidd el, náluk minden lehetséges. No nem mindnél. De a legtöbbjük hajlik rá.
27N
5/15 anonim válasza:
te a férfi vagy vagy a nő? Egyébként valami kötődésnek lennie kell.Ha magamból indulok ki,még egy kis flört után is sokat gondoltam a fiúra,tehát valamilyen szintem kötődtem hozzá.De ne vagyunk egyformák.
6/15 anonim válasza:
és azt hozzá tenném hogy attól mert jó a szex még nem biztos hogy hosszabb távon müködik a dolog..hiszen ahogy mondtad sok a veszekedés..nem mondta a másfél éve alatt hogy szeretlek vagy valami?
7/15 A kérdező kommentje:
lány vagyok.
2011. dec. 27. 20:38
8/15 A kérdező kommentje:
2-3x még az elején, de én is ludas vagyok sok dologba azért azt hozzá tenném.... csak arra irányult a kérdés hogy ennyi idő alatt azért kialakul e vmi érzelem
2011. dec. 27. 20:39
9/15 anonim válasza:
nekem a kérdésem az lenne..hogy miért érzed azt hogy csak szexre kellesz neki??vagy is mi sarkalt arra hogy fel tedd a kérdést?mert szerintem ezt valahol te is érzed hogy lehet hogy csak szexre kellesz neki..ugyanakkor azt sem értem hogy vagy hiszem hogy másfél év alatt egyszer nem mondta hogy szeretlek vagy valami?
10/15 anonim válasza:
csak arra irányult a kérdés hogy ennyi idő alatt azért kialakul e vmi érzelem
ennyi idő után?ne vicceljél már...én eddig az összes barátnőmbe aki komolyan vett engem kb 1 hónap alatt komoly érzelmek alakultak ki..az már más kérdés hogy ő mit érez valójában..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!