Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Szex szerelem nélkül...

Férfiak! Szex szerelem nélkül másfél évig, van ilyen?

Figyelt kérdés
ennyi idő alatt azért érzések is előjönnek. másfél éve vagyunk együtt, viharos kapcsolat, de az ágyban jó. érezhet valamit?
2011. dec. 27. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van ám olyan is, hogy "megszokás"! Bizony, elég nehéz kikecmeregni belőle...
2011. dec. 27. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Pontosan én is a megszokás szót szerettem volna írni. Attól, mert együtt vagytok másfél éve, még nem biztos, hogy olyan érzelmek alakultak ki benne, amire te gondolsz/vágysz.
2011. dec. 27. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

A párom utólag vallotta be, hogy az első pár hétben nem gondolta velem komolyan.

Azt hitte, hogy majd lelépek tőle (elég gázosak a szülei), így csak ki akarta használni a helyzetet.

Fél év múlva már annyira szerelmes volt, hogy ő ajánlotta fel, költözzünk össze.

2 éve élünk együtt, minden oké köztünk.

Ha eddig nem alakultak ki benne mélyebb érzelmek, már nem fognak.

2011. dec. 27. 21:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Én már nem egyszer 1 hónap után is összebútoroztam pasival. Nálam 1 hónap alatt bőven kialakul szerelem, ha nem, akkor nem szerintem már nem is fog. De én elég temperamentumos vagyok, amiben nem látok perspektívát, azt rövidre zárom. 1,5 év alatt meg ha szeretett is, bőven el is múlhatott. Kérdésedből ítélve nem lehetsz túl rutinos. Ezt tényleg vele beszéld meg, ne velünk. Semmit nem tudunk a problémákról
2011. dec. 28. 00:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Én most buktam be egy ilyet,és hidd el annyi érzelem se volt benne hogy annyit mondjon köszönöm!Kétlem hogy szeretne vagy valamit érezne,akkor már mondta volna hogy komolyodjon át a dolog!Miből érzed h talán érezne valamit?Jelek vagy mond valamiket??
2011. dec. 28. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!