Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond, hogy elkerüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond, hogy elkerülnek a normális férfiak?

Figyelt kérdés
A napokban töltöttem be a 20-at, de még nem volt párkapcsolatom. Külsőleg nem vagyok egy vékony alkat, de azt mondják szép az arcom és ez ellensúlyozza. Szeretek emberekkel beszélgetni, bár nem én vagyok a bulik lelke, de nem vagyok szótlan típus. Szabadidőmben rajzolok vagy olvasok. Tudom, nem túl érdekes hobbik, de próbálok nem a négy fal közt gubbasztani egész nap. Vidéki városban lakom, ha nyílik egy kiállítás arra elmegyek, olvasni meg sokszor lesétálok a parkba, egyébként rengeteget sétálok a városban is. Péntek esténként sem gubbasztok mindig otthon, van itt lehetőség szabadtéri szórakozásra is, (mivel a diszkókat nem szeretem) de mégsem tudok megismerkedni senkivel. Könyvtárban és kiállításokon az megy ritkaság számba, ha 40 év alatti embert látok. Városban maximum megbámulnak, és a péntek estéken sem sikerült még olyannal találkozni, aki legalább józan lett volna (egyébként nagyon ritka ha én berúgok). Nincsenek nagy elvárásaim, azt kifelejtettem, hogy érdekel a tudomány, a politika, a kultúra, a vallások és sok egyéb és régen vágytam arra hogy hozzám hasonló érdeklődésű sráccal találkozzak, akivel tudok ilyenekről beszélgetni. Ma már annak is örülnék, ha legalább komolyan gondolná velem. Akikkel eddig találkoztam, azok vagy rögtön le a akartak fogdosni "olyan régóta nem voltam már lánnyal" dumával, vagy rögtön első nap le akartak fektetni és utána sértődötten vették tudomásul mikor nemet mondtam, majd nem jelentkeztek többet. Vagy pedig egy hét után, mikor már reménykedni kezdtem, közölte, hogy egy buliban összejött egy másik lánnyal. Legalább öt-hat ilyen pasival találkoztam, először elintéztem azzal, hogy lúzer és majd találok jobbat, de most már kezdem úgy gondolni hogy én vagyok az.

2012. jún. 12. 03:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló az érdeklődési köröm, és nekem sem sikerültek eddig a "kapcsolataim", nagyon nem..pedig 25 vagyok:/
2012. jún. 12. 03:25
 2/10 anonim válasza:
Szerintem amúgy eltérhetsz az átlagtól,más vagy sok mindenben,azért kerülhetnek el.
2012. jún. 12. 03:56
 3/10 anonim ***** válasza:
hát nem volt szerencséd,ettől még nem leszel lúzer,nehezen találja meg az ember a párját
2012. jún. 12. 06:26
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
A férfi egyed szexet akar. Ezt így könyveld el. Te döntöd el, hogy mikor adod meg neki. Arra meg ne várj, hogy téged keresnek fel. Ha kapcsolatot akarsz, te menj utána. Ennyi.
2012. jún. 12. 06:35
 5/10 anonim ***** válasza:
férfi vagyok,megmondom őszintén sose szexeltem,csak szeretkeztem
2012. jún. 12. 07:04
 6/10 anonim ***** válasza:
A suliban, amíg nagy társaságban vagy nem találod meg, aztán egyre nehezebb! Marad a diszkó, a net, amelyek tiszta gázok. Járj nyitott szemmel, ha mosolyog, mosolyogj vissza, nappal biztonságos helyen szóba is állhatsz... Fickók is vannak így... Én is csak szeretkezni tudok...
2012. jún. 12. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok, már ami érdeklődési köreimet illeti.

Ebben a korban nem olyan könnyű komoly kapcsolatot találni, mert nagyon sokan még nem állnak készen rá. Csak szexelni akarnak; ki akarják élni magukat (ezt mondják).

Igazából mindent leírtál, amit javasolni akartam, tehát, hogy eljársz otthonról meg stb. Netes társkeresőkkel mi a tapasztalatod? Megérhet egy próbát.

(amúgy jó lenne tudni azért, hogy mégis mit jelent az, hogy "nem vagy egy vékony alkat")

2012. jún. 12. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
netes társkereső nagyon ratyi, teli rossz kinézetű, hazudós emberrel
2012. jún. 12. 18:26
 9/10 anonim válasza:
így van,bár élőben is akad sok hazug,kétszínű szélhámos,de könnyebben észreveszed,csak hallgass az eszedre,ne hagyd magad behálózni,elcsábítani.javaslom hogy a lakóhelyeden,vagy környékén keresgélj,könnyebben utána tudsz járni a dolgoknak,mert ugye mindenki azt mondd amit akar,de kiszúrhatod ha valaki hazudik,gyanús,mert ellenőrizheted.a társkereséshez sok türelem,és kitartás kell,majd megtalálod az igazit,csak ne add fel.és légy óvatos.számít a jó megjelenés,és külső,meg a viselkedésed is.ha megtetszik valaki,próbáld felhívni a figyelmét magadra,ne ijeszd el.előbb figyeld meg hogy viselkedik,és alkalmazkodj hozzá,járj a kedvében,így megpróbálhatsz bevágódni nála.és add ugye önmagad mindig.
2012. jún. 13. 01:54
 10/10 anonim ***** válasza:

hallgas a megérzéseidre is, meg azt tudom mondani hogy mindig az eszedre ne a szivedre hallgass...

bizti sikerül majd összeismerkedned valakivel...elhiszem hogy komolytalanok a krodbeliek, vagy nem érdeklik olyan művészeti dolgok is őket mint téged, ez nálam is fontos...

de én megtapasztaltam hogy harmincasok is lehetnek ugyanolyan éretlenek érzelem terén, egyénfüggő ki mennyire egyenes..nem is a kor számit..

Nem jársz fősulira v egyetemre, vagy fogsz majd?

Vidéki városban elhiszem hogy még nehezebb, én is igy vagyok

25 l

2012. jún. 13. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!