Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti férjetek, párotok észben...

A ti férjetek, párotok észben tart ilyeneket?

Figyelt kérdés

Nem nagyon láttam még ilyet férfitól,így furcsa,bár jó érzés.

Párom mindenfélét megjegyez,ami egy pasit általában nem érdekel.

Milyen kozmetikumoskat használok,kell-e venni már.Fogamzásgátlómból mennyi van még,kell-e időpont dokihoz már (akár fel is hivja és kér időpontot,jön velem mindig). Nagybevásárláskor körbejárja a lakást és felirja mi kell,ilyenkor még a betétem is megnézi,és olyat vesz ami kell,stb.

Anyukája és nővére mellett így nevelődött,apukája is hasonló,nekem még akkor is furcsa (bár tetszik).

Ti párjaitok?

2012. dec. 3. 11:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
37%
az én párom gyakran azt se tudja, az ő holmijait hol tartjuk, hát még az enyémet. a múltkor betettem a sálját a helyére. 3 napig sál nélkül vacogott, mert azt hitte, elvesztette:). szóval nem, ilyeneket nem tart számon (ahogy a férfiak általában), de én igen és ha kifogy valami és megkérem rá, akkor mindig készségesen bevásárol. időpontot nem kérne a nőgyógyásztól, ebben biztos vagyok és nem is jön velem, mert én nem magánrendelésre járok, tehát ezeket munkaidőben intézem
2012. dec. 3. 11:41
 12/31 anonim ***** válasza:
34%

Irigyellek. Az én párom, csak azt veszi meg ami neki kell, mert nem tudja észbentartani, hogy esetleg nekem mire lenne szükségem és ezért meg se próbálja. De mindig kapok egy csokor virágot, mert tudja hogy annak mindig örülök :)

A születésnapomra sem emlékszi, ami azért furcsa, mert az Anyukájának is azon a napon van.

Ő ilyen, a másik véglet.

2012. dec. 3. 11:48
 13/31 anonim ***** válasza:
egy ilyen férfi főnyeremény :)
2012. dec. 3. 11:50
 14/31 anonim ***** válasza:
52%
Az én párom ugyanilyen, a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét :)
2012. dec. 3. 11:52
 15/31 A kérdező kommentje:

Tudom,nem is eresztem.

Csak hiába telnek az évek,mindig rácsodálkozok

2012. dec. 3. 11:52
 16/31 anonim ***** válasza:
34%
Hat, nekem nincs ugyan parom, de nekem ez nem tetszene. Kicsit tulbuzgonak es ferfiatlannak tunik, bocsi, le leszek pontozva, de akkor is ez a velemenyem. Sogorom is ilyen, a tesomnak meg ugyanugy tetszik, mint neked, igy hat zsak a foltjat :)
2012. dec. 3. 11:55
 17/31 anonim ***** válasza:
34%

Tényleg jól hangzik, de engem egy kicsit talán idegesítene, már hozzászoktam a páromhoz :)

Ő azt se tudja, hol áll a feje.

Ha elfogyott a dezodorja két nap múlva jut eszébe szólni hogy vegyek már neki, mert kb. 5 percig van a fejében hogy venni kéne mikor rájön hogy nincs.

Ugyanígy tusfürdővel, borotvahabbal, mindennel.

Azért én ezeket nem ellenőrzöm, próbáljon már meg egy kicsit a saját lábán állni :)

A boltba se merem leküldeni mert az eszébe jut hogy nekem hozzon valami apróságot, csak azt nem veszi meg amit kéne :)

De én így szeretem :))

2012. dec. 3. 11:56
 18/31 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy ettől férfiatlan lenne,sőt.

Inkább az erős gondoskodó férfiképet erősíti (aki nem hal éhen a szemétdomb közepén ha a nő lebetegszik/elutazik)

2012. dec. 3. 11:58
 19/31 anonim ***** válasza:

Mondjuk az nekem is túlzás lenne ha számolgatná mennyi betétem van még,meg helyettem kérne időpontot az orvosomhoz,a többi az rendben van.

Nem veszne el ha mondjuk lebetegednék hisz tudja mi kell a háztartásban,saját dolgait ma veszi meg nekem az ő dolgaival nem kell törödnöm ahogy neki sem kell azzal foglalkoznia van-e elég tamponom van nincs.Természetesen vesz ha kell,de úgy érzem ez az én dolgom ahogy neki a borotvahab.

2012. dec. 3. 12:15
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem sámolgatja természetesen,csak ránéésre,kevés van,vesz
2012. dec. 3. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!