Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megbocsátani a...

Hogyan tudnék megbocsátani a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Másfél évvel ezelőtt estem teherbe, a babát nem akartam megtartani, mert egyrészt nem is éreztem magam elég érettnek ahhoz hogy anya legyek, másrészt se munkám, se egzisztenciám nem volt. Apámék rám kényszerítették a szülést, nyomást gyakoroltak rám azzal, hogy akkor mehetek világgá, pénzem nem volt, élhettem volna hajléktalanként tovább. Az idő telik, én azonban nem tudok túllépni ezen az egészen, félek bele fogok bolondulni abba, hogy tönkretették az életem. Most együtt lakunk, "nagy boldog család"-ként, csupán én nem vagyok boldog. Hogy engedjem el a múlt sérelmeit?
2013. jan. 15. 14:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:

50- nem elvi a kérdés- ITT A KICSI A VILÁGBAN- és ezért az elvi megoldásnak semmi jelentősége.

Kérdező! Tessék elmenni dolgozni, emberek közé, barátokat szerezni- és amikor a kicsivel vagy RÁ figyelni, vele lenni.

2013. jan. 15. 17:29
 52/66 anonim ***** válasza:
Nézd #51, tanácsot hasonlót írtam a #42-ben, szóval azzal nyilván egyet is értek... de én ilyen "Mielőtt szerteszéjjel unatkozod magad, és vádolgatsz, akit érsz." szóhasználatot azért nem engednék meg magamnak egy dolog egyik áldozatával, kárvallottjával szemben.
2013. jan. 15. 17:40
 53/66 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lány depressziós, ti meg ilyeneket írtok, hogy szedd már össze magad, menj dolgozni stb. Gondoljátok, ez ilyen egyszerűen működik??

Ha már dugni volt esze...jesszusom, aki egész életében nem akar gyereket, ne is szexeljen??? Milyen hülye felfogás már ez? A szülei gyökerek voltak, mert ahelyett, hogy támogatták volna a gyereküket, elkísérték volna abortuszra,megfenyegették, hogy ha így tesz, mehet az utcára. És a csaj van lehordva??? Milyen szülő az ilyen?? Ti meg véditek őket, mert az abortusz gyilkosság? Igen, ez aztán sokkal jobb, hogy szerencsétlen anyuka ki van, és már élni sem akar, mert akaratán kívül gyereke lett... Gratulálok!

Kérdező: valóban fel kellene keresned egy szakember. Rendbe kell hoznod a lelked, aztán az életed. Az öngyilkosság nem megoldás, hidd el. El tudsz menni pszichológushoz?

2013. jan. 15. 18:15
 54/66 anonim ***** válasza:

Reménykedem benne, hogy azért még olvasod ezt.

1: Ha haragszol a szüleidre, az nekik nem fáj, neked igen. Nem miattuk kell megbocsájtanod, hanem magad miatt, mert magadat mérgezed a haragoddal.

2: Menj orvoshoz, mert depressziós vagy!

2013. jan. 15. 18:31
 55/66 anonim ***** válasza:
3: Az öngyilkosság nem megoldás, a gyereked egyedül marad. Ezt akarod neki? Hogy azok neveljék fel, akiket így utálsz? Hogy azt meséljék neki, hogy anyád gyenge volt, nem szeretett és elhagyott?? Ezt akarod?? Én nem hiszem!
2013. jan. 15. 18:33
 56/66 anonim ***** válasza:
Jézusmáriám, remélem nem csinálsz ilyen butaságot!!! Komolyan megáll bennem az ütő! Van fogalmad, milyen fájdalmat okoznál a kicsinek??? Őt nézd ne a gyökér szüleidet!!! Legyél erős, mert muszáj!!!
2013. jan. 15. 18:35
 57/66 anonim ***** válasza:
Kérlek, írd hogy semmi bajod :( Valahogy segítünk neked, akár privátban is, akár úgy, hogy keresünk egy közeli pszichológust, csak ne csinálj hülyeséget...
2013. jan. 15. 19:49
 58/66 anonim ***** válasza:
Irj legyszives!!!
2013. jan. 16. 03:33
 59/66 anonim ***** válasza:
0%
Inkább hálásnak kéne lenned azért amiért nem engedték hogy elkövesd életed legnagyobb hibáját. Arra nem gondoltál, hogy pont akkor ment volna tönkre az életed ha abortuszra mész. Mikor rá nézel a gyerekedre nem vagy boldog, nem érzed magad büszkének. Nem jut eszedbe mi lett volna ha? Sok fiatal lány lenne hálás a szüleinek ha támogatnák ilyen helyzetben. Miből gondoljátok hogy egy gyereknek luxus kell meg drága holmik. Ez nem igaz,egy gyereknek az anyja a családi szeretetre van szüksége.
2013. jan. 16. 13:31
 60/66 anonim ***** válasza:
Utolsó, igen az anyjára lenne, aki képtelen teljesen őszintén, tiszta szívből foglalkozni vele, mert nem akarta !! Nem olyan anya kell egy gyereknek sem, aki átzokogja a napokat,depressziós, boldogtalan. Szerinted a gyerkőcnek így milyen hangulata, kedve, élete lehet? Baromi jó neki, hogy megszületett, tényleg...
2013. jan. 16. 14:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!