Hogyan tudnék megbocsátani a szüleimnek?
Kérdező!
1, Én ezt sehogy se bocsájtanám meg
2, Azért némileg magadra is dühös lehetsz, mert "nyomást gyakorolni" csak arra lehet, aki hagyja, ma Magyarországon senkit (még fiatalkorúakat se) lehet akaratán kívül se szülésre, se abortuszra kényszeríteni, még a szüleinek se. Megvannak az ezt biztosító törvények és hivatalos utak, viszont senkit nem lehet "megváltani", ha nem áll ki önmagáért legalább alapszinten, nem megy utána a lehetőségeinek és jogainak.
Ne a szüleiddel foglalkozz. Nem ők "rontották el", hanem te, hogy hagytad magad rábeszélni valamire amit nem akartál. Más kérdés, hogy én nem beszéltem volna rá a saját lányomat.
Egy dolgot tehetsz: megvan a gyerek, ez ellen már nem tudsz mit tenni. Ne keseregj tovább ezen, különben a gyereked fogja feltenni bár év múlva ugyanezt a kérdést, hogyan bocsássam meg anyámnak, hogy mindig éreztette nem kellek neki.
Biztos nem egyszerű a helyzet, de tényleg a jövőbe nézz. Ha a szüleid segítenek, élj a lehetőséggel. Tanulj, dolgozz, és elkezdheted majd az életed a gyerekeddel (és az apukával?) Más is megoldotta már, csak akarnod kell, a lábadra állni, és csinálni! Sok sikert :)
6
Olyan családja lesz, amit te tudsz neki adni. Rajtad múlik Nem kell sajnálni, szeretni kell és mindent megtenni érte.
Megszületett egy gyereked. Az egy nagyon nagy öröm.
Azért erőltették rád, hogy megszüld, mert ha elveteted, az neked sokkal rosszabb. Hidd el, azért már nem egy nő lett öngyilkos.
szóval hidd el, csak jót akartak neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!