Hogy mondjam el a szüleimnek hogy barátom van?
mutasd meg a fényképét a szüleidnek ..
és kérdezd+ mi a véleményük róla
Szia egy barátnőd kérte hogy segítsek mert én már túl estem rajta.:) 13 vagyok.Az én szüleim is nagyon szigorúak.Én úgy mondtam el hogy szépen lassan beadagoltam hogy megismertem egy fiút...és beszélgettünk...szeretne velem találkozni...ekkor mondtam hogy nagyon bele estem..és ő is belém és hogy szeretnénk nagyon összejönni (ekkor már 2 hónapja együtt voltunk) és egész jól fogadták a lényeg hogy lassan adagold be nekik és ne mond el hogy 3 hónapja jártok mert akkor elveszted a bizalmukat:) Ha érdekel itt az én kérdésem olvass be a 2.oldal vége és 3.oldalra :) hátha az is pluszba segít :)
a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
én 13 multam és még egy pasimat se mondtam el anyáméknak.
nekem jobb igy:)))
mongyuk én nem is vagyok naon tul jo kapcsolatban a szüleimmel..szval ha normális családban élsz és szeretnek akk mond el:))
"én 13 multam és még egy pasimat se mondtam el anyáméknak. "
Mert 13 évesen hány pasi volt már??? XD Te jóég, milyen hamar kezdődik manapság az elr*bancosodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!