Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhiggyem neki, hogy nem...

Elhiggyem neki, hogy nem csalt meg?

Figyelt kérdés

Tegnap a párom nagyon csúnyán berúgott. Annyira, hogy egész éjjel kijárt a wc-re. Szóval, azt mondta, hogy megcsalt. Adott is egy telefonszámot, nevet is mondott hozzá. (Megjegyzésképp annyit hogy a telefonjában nem volt benne ez a telefonszám.) Persze felhívtam ezt a számot, a következőt hallottam: ezen a számon előfizető nem kapcsolható! Viszont a párom váltig állította, hogy de igenis megcsalt, és térden állva könyörgött, hogy ne hagyjam el. 7kor felkelt, bement a munkahelyére (de szerintem 1-2 órán belül haza fog jönni, mert szarul nézett ki), rákérdeztem, azt mondta nem csalt meg, és nem is emlékszik a tegnap estére.

Viszont azt szokták mondani, hogy aki részeg, az őszinte.

Bíztam benne, egészen tegnapig. Kicsit meginogtam. Soha nem adott okot a féltékenységre, nem is voltam az, csak amennyire egészséges. 1 éve vagyunk együtt. Egyébként 26 éves.

21/L

2009. aug. 28. 07:31
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalásnak vannak jelei.

Olyan pasi nem igazán van(persze az egyébként őszinte pasikra gondolok), aki megcsalás után ne viselkedne furcsán. Gondolj vissza, hogy nem-e volt valami jel. Ha nem volt és egyébként minden rendben köztetek , akkor a legjobb, ha úgy fogadod el az egészet, ahogy mondja.

2009. aug. 28. 15:15
 52/54 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig kiszagoltam előbb utóbb ha a barátom félrement, vagy csak készült félremenni.

Szerintem az ilyesminek teljesen egyértelmű jelei vannak egy kapcsolaton belül, csak le kell venni a rózsaszin szemüveget. (nekem is nehéz volt ).

Egy teljesen jól müködő kapcsolatban, akármennyi idősek az illetékesek, nem fog egyik sem félremenni, vagy ilyennel viccelni.

Ahol ez már csak felmerül, ott jól körül kell nézni.

2009. aug. 28. 17:05
 53/54 A kérdező kommentje:

Sokan írtatok mióta nem voltam itt.

Tehát, a barátom nem link ember (ha az lenne, nem lennék vele). Szeretem, és ő is, ebben biztos vagyok. Érzem, hogy én vagyok neki az egyetlen nő, tehát tartósan biztosan nem csal meg.

Egyébként tegnap délután átmentem a szüleihez, mert elbeszélgettem az apukájával. Nem mondtam el neki ebből az egészből semmit, csak megkérdeztem, nem ismeri-e XY-t (azt a nevet mondtam amit a párom említett). Kissé leesett az állam, amikor a párom apja azt mondta, hogy az a nő régen szomszédjuk volt, és ő vigyázott a páromra mikor pici volt. És hogy épp múltkor este említette a páromnak, hogy szegény idős hölgy infarktust kapott, és meghalt. És jövőhéten lesz a temetése.

Mivel az "após" nem tud semmit hogy a párom miket mondott, hiszek neki.

2009. aug. 29. 06:53
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Azta! :-O Ez izgalmas fordulat! Hát, akkor valószínű, hogy csak össze- vissza beszélt, és azért éppen ezt a nevet mondta, mert ott volt a tudatalattijában.

Remélem, tényleg senkivel sem történt semmi, és megérdemli a párod a bizalmadat!

Sok boldogságot a továbbiakban! :)

2009. aug. 29. 10:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!