Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhiggyem neki, hogy nem...

Elhiggyem neki, hogy nem csalt meg?

Figyelt kérdés

Tegnap a párom nagyon csúnyán berúgott. Annyira, hogy egész éjjel kijárt a wc-re. Szóval, azt mondta, hogy megcsalt. Adott is egy telefonszámot, nevet is mondott hozzá. (Megjegyzésképp annyit hogy a telefonjában nem volt benne ez a telefonszám.) Persze felhívtam ezt a számot, a következőt hallottam: ezen a számon előfizető nem kapcsolható! Viszont a párom váltig állította, hogy de igenis megcsalt, és térden állva könyörgött, hogy ne hagyjam el. 7kor felkelt, bement a munkahelyére (de szerintem 1-2 órán belül haza fog jönni, mert szarul nézett ki), rákérdeztem, azt mondta nem csalt meg, és nem is emlékszik a tegnap estére.

Viszont azt szokták mondani, hogy aki részeg, az őszinte.

Bíztam benne, egészen tegnapig. Kicsit meginogtam. Soha nem adott okot a féltékenységre, nem is voltam az, csak amennyire egészséges. 1 éve vagyunk együtt. Egyébként 26 éves.

21/L

2009. aug. 28. 07:31
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
93%
"vesse rá az első követ aki még nem vétkezett."
2009. aug. 28. 10:29
 42/54 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy szeret. És egyre jobban elhiszem azt, hogy nem csalt meg. Köszönöm.
2009. aug. 28. 10:34
 43/54 anonim ***** válasza:
24%

lehet hogy seggrészegen megrántott egy macát, aztán rosszul írta fel a számát, mint említettem hótrészegen.

És szerintem sem szoktam ilyesmiket mondani a pasik, függetlenül a részegségtől meg minden külső hatástól.

Amúgy ha ilyen link pasid van, aki ilyeneket csinál, ha igaz a megcsalás, ha nem, nem hiszem hogy folytatnod kéne vele, szerintem igen alacsony a mércéje, a tied ne legyen ez. Milyen életed lenne mellette?

27/N

2009. aug. 28. 11:43
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám, hogy Csernus nő című könyve nekem igenis felnyitotta szemem, tartást adott és önbecsülést. Az előző válaszoló azért ajánlhatta, mert ő is tanult belőle, és így akart segíteni a kérdezőnek. Én is csak ajánlani tudom ezt a könyvet, nem reklámcélból, hanem mert megváltozatott jó irányban! És ha csak a nők fele elolvasná, nem pedig félredobná, mert nekik sértés az igazság, nem élnének ilyen megaláztatásokban, kényszer kapcsolatokban ésatöbbi!
2009. aug. 28. 11:52
 45/54 anonim ***** válasza:
81%

Miért írjátok neki, hogy ne legyen vele, mert milyen link alak? Mint írta a kérdező is, spha nem fordult elő ilyesmi, és amúgy egy rendes pasi.

Részegen általában az ember igazakat mond, de van amikor jó nagy baromságokat, amiből egy szó nem igaz!

Persze ezzel nem azt mondom, hogy tutita nem csalt meg. Figyelj rá jobban, és ha bebizonyosodik hagyd ott.

De kár lenne ezt az esttét minden nap felhánytorgatni neki, biztosan ő is megbánta, hogy ilyen hülyeségeket hordott össze.

2009. aug. 28. 11:59
 46/54 anonim ***** válasza:
81%
ha meg is csalt,ez a békát szerintem most nyeld le.de járj nyitott szemmel.a tüske megmarad,de ha egyébként boldog vagy vele,próbálj ezen felülemelkedni.
2009. aug. 28. 12:14
 47/54 anonim ***** válasza:
88%

nyelje le a békát, pff..

ha engem megcsalnának akkor többet rá sem tudnék nézni a lányra, hozzá sem érék többet.

2009. aug. 28. 13:05
 48/54 anonim ***** válasza:
62%
van megbocsátható megcsalás,de én még mindig aztmondom hogy ártatlan a pasi...
2009. aug. 28. 13:23
 49/54 anonim ***** válasza:
91%
megbocsájtható megcsalás? noh mondj párat, kíváncsi vagyok.
2009. aug. 28. 14:07
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

Pff..lehet nagyon lefogtok pontozni..de nem is nagyon érdekel..

Kedves kérdező..tudom, hogy szereted..és kifejtetted, hogy nem szokott ő gyakran inni... de nem most nem is ez a kérdés..hanem az, hogy megcsalt-e? Mindenesetre elég furán intézted el ezt az egész helyzetet..szendvicset csinálsz neki, nyugodtan kérdezgeted..mintha misem történt volna..pont azért mert belül erre vágysz.. Nem azt mondom, hogy én letorkoltam volna..de tuti nem intézem el ilyen egyszerűen..most komolyan..ilyen részegen, szerinted kitudott volna találni egy ilyen mesét? telefonszámot ad? és nevet is mond? Én megértem, hogy szereted...de szerintem gáz, hogy elintézed annyival, hogy legfejebb marad benned egy tüske.. szerinted forditott esetben hogy reagált volna a párod? Ha nem is csalt meg..az is elgondolkoztató, hogy miért bánt meg ilyen szinten..nem lehet mindent a piára fogni.. Kérdező, nem bántani akarlak..csak elmondom a véleményem..

2009. aug. 28. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!