Van 1 lányom 8 h-os, az apja egész terheségem alatt csalt és amikor megszültem akkor vallota be és hagyott egyedül. Azt se tudtam, mit kell csináljak 1babával. Szüleim nem élnek, nehéz volt. Most megbánta. Mit tegyek?
Ém a helyedben nem bocsájtanék meg neki soha. De ha Neked jó, hogy megbántott, megalázott...
Miből gondolod, hogy később nem csal meg, vagy nem hagy ott?
Erre nehéz válaszolni. Sokan fogják azt mondani, hgoy NE és GONDOLJ A BÜSZKESÉGEDRE, és hogy majd ÚJRA MEGTESZI, stb.
Ezek általánosítások. Lehet, h tényleg megbánta, és nem fogja megtenni. Neked kell őt ismerni. talán ha adsz egy esélyt,a kkor nem úgy fogod leélni az életedet, hogy "mi lett volna, ha..." :)
Nem szabad visszafogadni.
Én is ugyan igy jártam, csak nálunk mikor megtudtuk jön a baba egyből lelépett és nőről nőre mászott,majd szülésre visszajött, én örültem, nevére vette,most meg nem tudom hogyan szabaduljak meg tőle mert pokol az életem mellette, épp ugy nem tisztel mint akkor terhesen,szóval nem szabad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.58 vagyok.
Hozzáteszem, énis azért fogadtam vissza mert családban akartam élni , nevelni a gyereket, de most igy 2 év távlatában, inkább egyedül, tőle távol, jó messze, mint vele. Sose fog tisztelni, hidd el, ha terhesen nem tette akkor mikor fog?????????
Nem érdemli meg , hogy gyereke legyen, mert a gyerek egy csoda és csupa öröm, és egy ilyen ember nem érdemli meg.
Nálunk az van hogy imádja a gyereket, de negem semibe vesz, és borzalmasak a napjaim, még azt sem tisdzteli, hogy én vagyok aki életet adott a gyerekének.
NEM SZABAD VISSZAFOGADNI HOGYJ NEKEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!