Van 1 lányom 8 h-os, az apja egész terheségem alatt csalt és amikor megszültem akkor vallota be és hagyott egyedül. Azt se tudtam, mit kell csináljak 1babával. Szüleim nem élnek, nehéz volt. Most megbánta. Mit tegyek?
Szerintem se fogadd vissza nincs értelme!
Tudod van erre egy mondás:"Kutyából nem lesz szalonna"
És ez így igaz.Most ígér fűt-fát,aztán majd megint s*zarik a fejedre mint előtte!
Szerintem életed legnagyobb hibája lenne ha visszafogadnád.
Én azzal sem értek egyet hogy a gyerek miatt megkel bocsátani,a gyereknek sem jó ha az apja egy ilyen görény!:S
Én még nem voltam ilyen helyzetben szerencsére,de én ezt tenném a helyedben!
Tisztázzátok le, hogy miért csalt és hagyott el.
Aztán azt is, hogy miért jött vissza.
Lehet, hogy labilis természetű és megijedt.
Ha egyébként jó ember, akkor bocsáss meg neki.
Én azt mondom, ne fogadd egyből teljesen vissza. Had pedálozzon érted, vegye ki a részét a babázásból, de egyenlőre ennyi. Aztán ha látod, hogy képes legalább annyira megalázkodni érted, mint amennyire Téged és a gyereketeket megalázott, akkor el lehet gondolkodni rajta, hogy talán tényleg megbánta.
De csak akkor hallgass rám, hogyha érzel magadban annyi erőt, hogy a jövőben akár a legkisebb gyanús jelre is azonnal ki tudod tenni a szűrét.
35/F
Én nem, hogy egyelőre, de soha nem fogadnám vissza! Az ilyen NEM SZERET ÉS SOHA NEM IS FOG!! Ha egy kicsit is szeretett volna, vagy legalább TISZTELT volna, mint gyermekének anyja, akkor a legnehezebb pillanatban nem hagy magadra. Én még helyet sem adnék neki arra, hogy bármit is magyarázkodjon. Hidd el, hogy később más férfi oldalán sokkal boldogabb leszel.
A nővérem két gyerekkel maradt egyedül, amikor a második megszületett akkor mentek szét. Pokoli év volt az első, utána már hálát adott, hogy nem fogadta vissza a férjét. Ma boldog párkapcsolatban él Franciaországban és soha nem bánta meg a döntését egyetlen pillanatra sem.
Légy annyira "büszke" hogy ezek után nem fogsz megalázkodni előtte, visszafogadni őt, hogy aztán megint eldobjon tőle és százszor jobban szenvendj...
Ne fogadd vissza!!
Még most legyél okos míg kitudod alakítani az önálló életed mert ha visszafogadod most akkor később mikor még rosszabb lesz mint volt akkor már NEM TUDOD ELHAGYNI!!!Anyagi és más okok miatt!!
soha nem venném vissza! Ha szeretem akkor se. Ha ő megbánta, annál jobb, legalább azzal is büntetem, hogy nem veszem őt vissza. Sőt nem csak nem venném vissza, de nem is beszélnék vele többé,és a gyerekétől is eltiltanám! De a gyerektartást kitaposnám belőle, visszamenőlegesen is!
Még ekkora férget! Még van képe visszajönni. Persze, hogy csak az ingyen cseléd kell neki.
Gratulálok utolsó! gyönyörű egy olyat olvasni, amikor a gyerekkel zsarolják az exet és a gyereked jogait nézed semmibe.
Egyeseknek annyira de annyira nincs fogalmuk arról, hogy mit él át a gyerek, amikor a szülők játszák a harcukat felette meg rajta és nem láthatja valamelyik szülőjét.
Normális esetben a szülő azt mondja a gyereknek,hogy egymást nem szeretjük, de téged ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!