Elhiggyem neki, hogy nem csalt meg?
Tegnap a párom nagyon csúnyán berúgott. Annyira, hogy egész éjjel kijárt a wc-re. Szóval, azt mondta, hogy megcsalt. Adott is egy telefonszámot, nevet is mondott hozzá. (Megjegyzésképp annyit hogy a telefonjában nem volt benne ez a telefonszám.) Persze felhívtam ezt a számot, a következőt hallottam: ezen a számon előfizető nem kapcsolható! Viszont a párom váltig állította, hogy de igenis megcsalt, és térden állva könyörgött, hogy ne hagyjam el. 7kor felkelt, bement a munkahelyére (de szerintem 1-2 órán belül haza fog jönni, mert szarul nézett ki), rákérdeztem, azt mondta nem csalt meg, és nem is emlékszik a tegnap estére.
Viszont azt szokták mondani, hogy aki részeg, az őszinte.
Bíztam benne, egészen tegnapig. Kicsit meginogtam. Soha nem adott okot a féltékenységre, nem is voltam az, csak amennyire egészséges. 1 éve vagyunk együtt. Egyébként 26 éves.
21/L
Hm... hazaért. Szinte éreztem, hogy a főnöke hazaküldi, mert szarul van.
Rákérdezek nála, csak megvárom míg lefürdik és eszik.
Na jó, ne könyveket ajánlgassunk már neki , ettől a falra tudnék mászni!
A könyv könyv, az élet meg az élet. Lehetnek benne jó tanácsok, de ne valami etalonnnak legyen már "kinevezve"!
Na....:) Ha hazajött, hadd pihenjen!
Délután vagy estefelé kérdezz rá.
Mit szeretek benne?
Pl a személyiségét. Ha szomorú vagyok, megvigasztal, felvidít, megnevettet. Ha segítségre van szükségem, én vagyok neki az első, nem a tv, a számítógép. Amikor beteg voltam, ápolt. Nem várja el tőlem, hogy főzzek-mossak-takarítsak nála. Ha vasárnap délig nem kelek fel, nem csap zajt, vigyáz hogy ne ébresszen fel. Nem azt mondom, hogy tökéletes pasi, de én a hibáival együtt szeretem.
Egyébként ritkán iszik alkoholt, nem is bírja, ezért ártott meg neki ennyire a tegnap.
Amíg készítettem neki szendvicset, megkérdeztem mire emlékszik a tegnapról.
Azt mondta, hogy az apjával ittak, sört meg valami rövidet..és rosszul érezte magát. És nem tudja, hogyan ért haza. Mondtam neki, hogy hát engem hívott fel, hogy menjek érte kocsival. Megnézte a telefonjában, mert nem emlékezett rá. Aztán, amikor hazaért, csak annyi rémlik neki, hogy miután kihányta magát, beszélgettünk, és ő összevissza beszélt.
Elmeséltem neki, mit mondott. Nevetett egy jót, és azt mondta hogy nem csalt meg, mert engem szeret és nem tudna más nőhöz nyúlni.
A telefonszámot meg a nevet is mondtam neki, arra sem emlékezett. Ő is felhívta a telefonszámot, megnézte a zsebeit, a telefonját, még a tudakozónál is megkérdezte kié ez a szám, de titkosított.
Tehát nem tudok sokkal többet mint eddig.
Hagytam, hogy hadd aludjon el. Este rákérdezek mégegyszer, ha ugyanezt mondja, hagyom. Persze ez örökre egy pici tüske marad bennem.
1 év alatt gondolom kiismerted, és feltűnik, ha hazudik nem?
bár nekem ez akkor is "mesének" tűnik, de 1. nem ismerem a párodat, 2. lehet paranoiás vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!