Elhiggyem neki, hogy nem csalt meg?
Tegnap a párom nagyon csúnyán berúgott. Annyira, hogy egész éjjel kijárt a wc-re. Szóval, azt mondta, hogy megcsalt. Adott is egy telefonszámot, nevet is mondott hozzá. (Megjegyzésképp annyit hogy a telefonjában nem volt benne ez a telefonszám.) Persze felhívtam ezt a számot, a következőt hallottam: ezen a számon előfizető nem kapcsolható! Viszont a párom váltig állította, hogy de igenis megcsalt, és térden állva könyörgött, hogy ne hagyjam el. 7kor felkelt, bement a munkahelyére (de szerintem 1-2 órán belül haza fog jönni, mert szarul nézett ki), rákérdeztem, azt mondta nem csalt meg, és nem is emlékszik a tegnap estére.
Viszont azt szokták mondani, hogy aki részeg, az őszinte.
Bíztam benne, egészen tegnapig. Kicsit meginogtam. Soha nem adott okot a féltékenységre, nem is voltam az, csak amennyire egészséges. 1 éve vagyunk együtt. Egyébként 26 éves.
21/L
Az édesapjával ivott, én mentem érte autóval.
Nincsenek olyan bizalmas barátai (illetve voltak, de azok elköltöztek), akinek ilyet elmondana.
Azt írtad, hogy mondott tel. számot és nevet is. A számot leellenőrizted, az zsákutca volt. A névvel mi a helyzet? Nem ismerős? Esetleg iwiwen utánakereshetnél.
Sajnos nem tudok állást foglalni ezügyben, hogy megcsal -e, vagy sem. Ez az egész elég furán hangzik. Én is azt tanácsolom, hogy nyomozz egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!