A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?
Egy megcsalás után a kapcsolat már soha nem lesz a régi. Meg kell szakítani, minél előbb, mert csak szenvedni fogsz. "Hol van már megint ilyen későn?", "mi van, ha nem is oda ment, ahova mondta?", "olyan furcsán viselkedik azzal a nővel!". Gondolom nem hiányoznak ezek a gondolatok egy életen át. Jobbnak látom, ha azt a gyereket egyedül neveled fel.
Nem ismerlek, de el tudom képzelni, milyen lehet. Sajnálom, hogy így történt. Légy erős!
A nővéred egy rohadt ribi, a férjed meg egy gerinctelen mocsok!
Ilyenkor nekem is fölmegy a pumpa, hogy alig térek magamhoz! Egy barátnőmet is a megcsalta a pasija a saját sógornőjével...undorító. Ne a cigin törd az agyad, hanem azon, hogy miként is fogod ezt beadagolni a mocsok férjednek és a kedves szeretőjének. Ne titkolj semmit, mondd el, hogy tudod. És cuccoljon el a faszi mihamarább. Aztán meg a szüleidnek is mondd el. Igen, tudja meg minél több ember. Én ezt tettem az exemmel, aki szintén megcsalt.
Hívd össze mindkettőt. Oszd ki őket, a férjed hagyd a francba elmenni.
Pakold össze a cuccát és dobd ki. Amúgy szüleiddel is beszélhetnél ,hogy mi a hézag, hátha ők tudnak lelki vigaszt nyújtani.
Cigire pedig ne gyújts rá, inkább nyalókázz vagy egyél csokit.
Sajnálom, hogy ilyen durva dolog történt veled. Remélem hamarost kimászol a gödörből és boldogabb leszel a két árulónál!
röviden és tömören:
KUKA !!!! LAPÁT! Nehogy magad mellett tarts egy ilyen idióta barmot. Nélküle is fel lehet nevelni a gyereket, legyen eszed!
én is így jártam az exemmel.én szűz voltam és az exem csalt fűvel fával mint megtudtam és a nővéremmel is próbálkoztak egymásnál,a telefonjában találtam szintén sms-eket,úgy tudom szex nem volt kötük de a lényegen nem változtatott.
megszakítottam vele minden kapcsolatot.
nővéremmel idővel kibékültem,de azt hiszem ez a te esetedben teljesen más hiszen itt nem szimpla megcsalásról van szó,hiszen te kisbabát vársz,és ennél nagyobb szemétség nincs,sem a férjed sem pedig a nővéred részéről.
szerintem itt az egyedüli megoldás a válás.
nagyon sajnálom,borzasztó lehet,hogy te várod a picit és a férjed meg ilyeneket művel.
ne gyújts rá.a nővéred meg egy ribi.szemtek mindekettő.
szakítsd meg a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!