A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?
Gratulálok, hogy volt ehhez pofájuk.
Én javaslom, hogy szedd össze a cuccát amíg haza nem ér (apropó ő most hol van, ott maradt a szüleidnél, úgy hogy te eljöttél??), és b@szd ki az ajtó elé......ha kiabál, hogy engedd be, ne tedd..
Bár talán még egy beszélgetést megérne a dolog, de az a baj hogy eléggé arra utalnak a jelek, hogy tényleg megcsalt.
20N
Most: végy elő egy kispárnát (vagy kettőt, mivel ketten voltak) nyújtófával püföld el őket, és hangosan mondogass "nekik oda". Add ki magadból az első dühöt, fájdalmat, ez segít!
Ha egy kicsit megnyugodtál, egyél valamit, amivel kényeztetni szoktad magad (nálam a piros mogyorós csoki a lélekdoktor).
Ezek után azt mondom, aludj rá egyet. No nem azért, hogy holnapra hátha másként gondolod mint most, hanem hogy legyen időd úgy megfogalmazni a mondandódat, hogy az ellen semmiféle kifogás ne állja meg a helyét.
Légy velük szemben kemény és határozott. Szerintem erre nincs mentség.
Igen, a mamáékat avatsd be, ők lesznek a továbbiakban a támaszaid!
Sok erőt és mielőbbi megnyugvást kívánok neked és a babának is!
Beszéljél mindkettővel egyszerre. Akkor nem tudnak összebeszélni, és nem lesz idejük kitalálni valami hazugságot. Feltéve ha igaz a megérzésed, de nekem nagyon annak tűnik. :(
Ha beigazolódik a gyanú, és a helyedben megszakítanék minden kapcsolatot a nővéremmel, a férjem, aki akkor már csak exférjem lenne, csak láthatásokra jöhetne a gyerekhez.
Sajnálom, és kitartást kívánok a babádhoz!
Én általában a megbocsájtás híve vagyok. Más kérdés, hogy ha a bizalom egyszer már elveszett,soha nem lesz már a régi a kapcsolatotok. Mégsem mondom, hogy hagyd őt ott rögtön.
Én a helyedben leülnék mindkettőjükkel és tisztáznám a dolgot, majd a férjeddel kellene megbeszélni, hogy ha tényleg volt köztük valami, akkor innen hogyan tovább.
Itt már nem csak rólad van szó, hanem a közös babáról is.
Szerintem minden kapcsolat helyrehozható, ha mindkét fél szívből akarja.
Előfordulhat azonban, hogy a gyereknek is jobb ha különváltok, főleg amíg pici és nem kötődik az apjához, mint ha együtt maradtok és később derül ki, hogy képtelen megváltozni és végül szétmentek. Na azt már a gyerek is megsínyli.
A nővéred viselkedése meg nem testvérhez méltó. Szégyellheti magát ha kiderül, hogy a gyanúd nem alaptalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!