Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A saját nővéremmel csalt meg...

A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Ráadásul 21 hetes terhes vagyok. Most lesz (lett volna?) karácsonykor a 3. házassági évfordulónk, különben már több, mint 5 éve vagyunk együtt.. Szétvet az ideg, legszívesebben elszívnék egy cigit, állandóan sírok, tudom, hogy a babának nem tesz jót ez a feszültség, de nem bírom!! Úgy bukott ki a dolog, hogy a nővérem telefonján kerestem egy rokonunk számát a szüleinknél, abszolút nem kutakodtam. Megtaláltam a férjem telefonszámát egy perverz néven elmentve.. Rögtön felismertem a számát. Azt hittem, csak valami vicc, szokták egymást ugratni.. A hívásinfóban is feltűnően sokszor szerepelt, holott én nem is tudtam, hogy szokták egymást hívni. Na ezek után tényleg kutakodtam, megnéztem az sms-eit. Ott meg is találtam néhány találkozó lefixálását és nekem egyikük sem mondta, hogy találkoznak! Nem is 1-2 alkalommal. Egyik üzenet végén 'csók'-kal köszönt el a férjem. Ott fogtam magam és eljöttem a szüleimtől köszönés nélkül, nem is tudták mire vélni, és most itthon bőgök, és készülök rágyújtani, pedig tudom, hogy nem szabadna, nem tudom mit csináljak azzal a hatalmas feszültséggel amit érzek, tehetetlen dühöt érzek... Mit mondjak a férjemnek, mit csináljak? A nővérem gyűlölöm.. Nem tudom hogy tehetett, tehettek ilyet velem. Baromi jól esett kiírni magamból.
2011. okt. 10. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
98%

Gratulálok, hogy volt ehhez pofájuk.

Én javaslom, hogy szedd össze a cuccát amíg haza nem ér (apropó ő most hol van, ott maradt a szüleidnél, úgy hogy te eljöttél??), és b@szd ki az ajtó elé......ha kiabál, hogy engedd be, ne tedd..

Bár talán még egy beszélgetést megérne a dolog, de az a baj hogy eléggé arra utalnak a jelek, hogy tényleg megcsalt.

20N

2011. okt. 10. 18:27
 12/72 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! Ehez nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni. A saját nővéreddel. Undorító. Ráadásul babát vársz. Nagyon nem érdemelted ezt.
2011. okt. 10. 18:28
 13/72 anonim ***** válasza:
100%

Most: végy elő egy kispárnát (vagy kettőt, mivel ketten voltak) nyújtófával püföld el őket, és hangosan mondogass "nekik oda". Add ki magadból az első dühöt, fájdalmat, ez segít!

Ha egy kicsit megnyugodtál, egyél valamit, amivel kényeztetni szoktad magad (nálam a piros mogyorós csoki a lélekdoktor).

Ezek után azt mondom, aludj rá egyet. No nem azért, hogy holnapra hátha másként gondolod mint most, hanem hogy legyen időd úgy megfogalmazni a mondandódat, hogy az ellen semmiféle kifogás ne állja meg a helyét.

Légy velük szemben kemény és határozott. Szerintem erre nincs mentség.

Igen, a mamáékat avatsd be, ők lesznek a továbbiakban a támaszaid!

Sok erőt és mielőbbi megnyugvást kívánok neked és a babának is!

2011. okt. 10. 18:30
 14/72 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljél mindkettővel egyszerre. Akkor nem tudnak összebeszélni, és nem lesz idejük kitalálni valami hazugságot. Feltéve ha igaz a megérzésed, de nekem nagyon annak tűnik. :(

Ha beigazolódik a gyanú, és a helyedben megszakítanék minden kapcsolatot a nővéremmel, a férjem, aki akkor már csak exférjem lenne, csak láthatásokra jöhetne a gyerekhez.

Sajnálom, és kitartást kívánok a babádhoz!

2011. okt. 10. 18:30
 15/72 anonim ***** válasza:
56%

Én általában a megbocsájtás híve vagyok. Más kérdés, hogy ha a bizalom egyszer már elveszett,soha nem lesz már a régi a kapcsolatotok. Mégsem mondom, hogy hagyd őt ott rögtön.

Én a helyedben leülnék mindkettőjükkel és tisztáznám a dolgot, majd a férjeddel kellene megbeszélni, hogy ha tényleg volt köztük valami, akkor innen hogyan tovább.

Itt már nem csak rólad van szó, hanem a közös babáról is.

Szerintem minden kapcsolat helyrehozható, ha mindkét fél szívből akarja.

Előfordulhat azonban, hogy a gyereknek is jobb ha különváltok, főleg amíg pici és nem kötődik az apjához, mint ha együtt maradtok és később derül ki, hogy képtelen megváltozni és végül szétmentek. Na azt már a gyerek is megsínyli.

A nővéred viselkedése meg nem testvérhez méltó. Szégyellheti magát ha kiderül, hogy a gyanúd nem alaptalan.

2011. okt. 10. 18:32
 16/72 anonim ***** válasza:
88%
jajj szegénykém :( ! Nem is tudom mit irjak.... Én mindenféleképpen tudatnám velük,hogy tudok a mocskos kis titkukról :/ !!!Az ilyen "ember"nem nevezhető férjnek a másik fél pedig "testvérnek".Erre nincs magyarázat egyik féltől sem,és részemről nem lenne megbocsátás.Pont az a két ember döf hátba,akit a legjobban szeretsz ?!Nagyon kemény..... !!!!
2011. okt. 10. 18:35
 17/72 anonim ***** válasza:
100%
hogy lehet bizalomról beszélni egy olyan házasságban, amiben a férfi a 21 hetes gyermekét váró nejét megcsalja? Bizalom?? még csak le se ülnék vele egy tárgyalóasztalhoz. Megbocsájthatatlan és elítélendő, az ilyennek nem jár még egy esély!
2011. okt. 10. 18:36
 18/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok.. A laptopot már szétpüföltem mikor lefagyott, de a kispárna is jó ötlet. Ha tudnék, most futnék jópár kilométert.. de nem tudom miben levezetni a feszültséget. Nem gyújtok rá, mikor megtudtam hogy babát várunk, rögtön letettem a cigit, de most tényleg meghalnék egy szálért! Férjem szerdán jön haza, külföldön van. Legszívesebben felhívnám a nővérem és leordítanám a gerinctelen pofáját, hogy ilyenre képes volt. Hihetetlen harag van bennem. De várnom kéne tényleg, hogy ne beszéljenek össze, vagy bármi..
2011. okt. 10. 18:37
 19/72 anonim ***** válasza:
18%
Ez durva lenne, ha igaz lenne. De egyáltalán nem biztos, hogy az van, amire gondolsz. Fel tudod róluk tételezni ezt? Ha nem, keress rá elfogadható indokot, miért történhettek a talik, vagy kérdezd meg őket.
2011. okt. 10. 18:38
 20/72 anonim ***** válasza:
87%
próbálj azért lenyugodni nehogy a babának baja legyen annyit nem ér hidd el.
2011. okt. 10. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!