A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?
tegnap 16:39:
A valóságban a 3. személy, tehát ez esetben a kérdező nővére egyáltalán nem hibás, csak az emberek nem hajlandóak alaposan végiggondolni a dolgokat. Ha a barátnőm megcsalna egy másik férfival, akkor a másik férfi nem hibás, mert ha barátnőm hűséges lenne, akkor nem történhetett volna meg a dolog. Ha mégis megtörtént a dolog, akkor barátnőm tehet róla, és nem akivel megcsalt(abba most nem mennék bele, hogy én hibás lennék-e, ez a része szerintem eset függő). A történetet itt elvileg bonyolítaná, hogy a kérdező nővére a 3. személy, de szerintem ez csak annyiban befolyásolja a dolgot, hogy az első eset után a nővérének el kellett volna mondania, azaz figyelmeztetnie, hogy a kérdező férje nem hűséges. Mert olyan felelősség nem terheli, hogy rámászott a férjére, meg ilyen baromságok, hisz nem nemi erőszakról van szó(vicces is lenne, mikor nő erőszakol férfit :-)).
20:12! Tehát ha a te barátnőd viszonyt folytatna a bátyáddal, akkor nem lennél mérges a bátyádra, mert a barátnőd volt hűtlen???
Szerintem itt a kérdező nővére hibás a legjobban! Hiszen a saját várandós testvérének a férjével kavar! A pasi is gusztustalan, mert félrement, de ennyi erővel bárkivel összeszűrhette volna a levet, de a kérdező nővérében nem volt annyi tartás, hogy ne tegye meg ezt a húgával!
ma 08:30:
De valószínűleg mérges lennék, de urrá lennék a dolgon, mert érzelmi megközelítésben ugyan igen, de értelmi megközelítésben nem tartanám hibásnak a bátyámat. A megcsaláshoz kettő kell, amihez elég egy, azt nemi erőszaknak hívják. Hűséggel pedig a barátnőm tartozik, ezért alap, hogy visszautasítja a bátyámat. Ha nem utasítja vissza, akkor annyit is ér, legjobb ilyenkor elmenni bátyámmal sörözni, és megbeszélni, hogy mekkora egy ribanc a csaj.
Még egyszer, a kérdező nővérének esélye se lett volna, ha a férj hűséges. Ezek után álszent dolog számon kérni a harmadik személyen!
10:23
Valóban, szegény nővérke hót' ártatlan. Gyorsan vegyünk neki egy doboz csokit, amiért ilyen rendes volt.
Na jól van, szóval a gondolkodás nem megy.
Nem arról volt szó, hogy a nővére jófej lenne, hanem arról, hogy legfeljebb azért hibáztatható, hogy nem szólt, hogy a férj hűtlen. A hűséges férjet nem lehet elcsábítani!
* legfeljebb azért hibáztatható, hogy nem szólt, hogy a férj hűtlen.
Ezt igaz nem írtad komolyan???????? Szerintem neked nem megy a gondolkodás!!! Azért igaz nem hibáztatható a nővér, mert viszonyt folytat a testvére férjével????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!