Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A saját nővéremmel csalt meg...

A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Ráadásul 21 hetes terhes vagyok. Most lesz (lett volna?) karácsonykor a 3. házassági évfordulónk, különben már több, mint 5 éve vagyunk együtt.. Szétvet az ideg, legszívesebben elszívnék egy cigit, állandóan sírok, tudom, hogy a babának nem tesz jót ez a feszültség, de nem bírom!! Úgy bukott ki a dolog, hogy a nővérem telefonján kerestem egy rokonunk számát a szüleinknél, abszolút nem kutakodtam. Megtaláltam a férjem telefonszámát egy perverz néven elmentve.. Rögtön felismertem a számát. Azt hittem, csak valami vicc, szokták egymást ugratni.. A hívásinfóban is feltűnően sokszor szerepelt, holott én nem is tudtam, hogy szokták egymást hívni. Na ezek után tényleg kutakodtam, megnéztem az sms-eit. Ott meg is találtam néhány találkozó lefixálását és nekem egyikük sem mondta, hogy találkoznak! Nem is 1-2 alkalommal. Egyik üzenet végén 'csók'-kal köszönt el a férjem. Ott fogtam magam és eljöttem a szüleimtől köszönés nélkül, nem is tudták mire vélni, és most itthon bőgök, és készülök rágyújtani, pedig tudom, hogy nem szabadna, nem tudom mit csináljak azzal a hatalmas feszültséggel amit érzek, tehetetlen dühöt érzek... Mit mondjak a férjemnek, mit csináljak? A nővérem gyűlölöm.. Nem tudom hogy tehetett, tehettek ilyet velem. Baromi jól esett kiírni magamból.
2011. okt. 10. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
91%
Nem semmi.
2011. okt. 11. 16:53
 52/72 anonim ***** válasza:
76%
jó, tudom, hogy nem ez a megoldás, de vegyél elektromos cigit vagy gyógyszertári gyógynövényeset.
2011. okt. 11. 19:16
 53/72 anonim ***** válasza:
beszéltél velük?
2011. okt. 12. 19:37
 54/72 anonim ***** válasza:
5%

tegnap 16:39:

A valóságban a 3. személy, tehát ez esetben a kérdező nővére egyáltalán nem hibás, csak az emberek nem hajlandóak alaposan végiggondolni a dolgokat. Ha a barátnőm megcsalna egy másik férfival, akkor a másik férfi nem hibás, mert ha barátnőm hűséges lenne, akkor nem történhetett volna meg a dolog. Ha mégis megtörtént a dolog, akkor barátnőm tehet róla, és nem akivel megcsalt(abba most nem mennék bele, hogy én hibás lennék-e, ez a része szerintem eset függő). A történetet itt elvileg bonyolítaná, hogy a kérdező nővére a 3. személy, de szerintem ez csak annyiban befolyásolja a dolgot, hogy az első eset után a nővérének el kellett volna mondania, azaz figyelmeztetnie, hogy a kérdező férje nem hűséges. Mert olyan felelősség nem terheli, hogy rámászott a férjére, meg ilyen baromságok, hisz nem nemi erőszakról van szó(vicces is lenne, mikor nő erőszakol férfit :-)).

2011. okt. 12. 20:12
 55/72 anonim ***** válasza:
92%

20:12! Tehát ha a te barátnőd viszonyt folytatna a bátyáddal, akkor nem lennél mérges a bátyádra, mert a barátnőd volt hűtlen???

Szerintem itt a kérdező nővére hibás a legjobban! Hiszen a saját várandós testvérének a férjével kavar! A pasi is gusztustalan, mert félrement, de ennyi erővel bárkivel összeszűrhette volna a levet, de a kérdező nővérében nem volt annyi tartás, hogy ne tegye meg ezt a húgával!

2011. okt. 13. 08:30
 56/72 anonim ***** válasza:
12%

ma 08:30:

De valószínűleg mérges lennék, de urrá lennék a dolgon, mert érzelmi megközelítésben ugyan igen, de értelmi megközelítésben nem tartanám hibásnak a bátyámat. A megcsaláshoz kettő kell, amihez elég egy, azt nemi erőszaknak hívják. Hűséggel pedig a barátnőm tartozik, ezért alap, hogy visszautasítja a bátyámat. Ha nem utasítja vissza, akkor annyit is ér, legjobb ilyenkor elmenni bátyámmal sörözni, és megbeszélni, hogy mekkora egy ribanc a csaj.

Még egyszer, a kérdező nővérének esélye se lett volna, ha a férj hűséges. Ezek után álszent dolog számon kérni a harmadik személyen!

2011. okt. 13. 10:23
 57/72 anonim ***** válasza:
92%
De milyen nővér az aki rámászik a testvére férjére???????????????????????????????????
2011. okt. 13. 13:47
 58/72 anonim ***** válasza:
88%

10:23

Valóban, szegény nővérke hót' ártatlan. Gyorsan vegyünk neki egy doboz csokit, amiért ilyen rendes volt.

2011. okt. 13. 14:27
 59/72 anonim ***** válasza:
22%

Na jól van, szóval a gondolkodás nem megy.

Nem arról volt szó, hogy a nővére jófej lenne, hanem arról, hogy legfeljebb azért hibáztatható, hogy nem szólt, hogy a férj hűtlen. A hűséges férjet nem lehet elcsábítani!

2011. okt. 13. 22:34
 60/72 anonim ***** válasza:
70%

* legfeljebb azért hibáztatható, hogy nem szólt, hogy a férj hűtlen.

Ezt igaz nem írtad komolyan???????? Szerintem neked nem megy a gondolkodás!!! Azért igaz nem hibáztatható a nővér, mert viszonyt folytat a testvére férjével????

2011. okt. 14. 08:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!