Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A saját nővéremmel csalt meg...

A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Ráadásul 21 hetes terhes vagyok. Most lesz (lett volna?) karácsonykor a 3. házassági évfordulónk, különben már több, mint 5 éve vagyunk együtt.. Szétvet az ideg, legszívesebben elszívnék egy cigit, állandóan sírok, tudom, hogy a babának nem tesz jót ez a feszültség, de nem bírom!! Úgy bukott ki a dolog, hogy a nővérem telefonján kerestem egy rokonunk számát a szüleinknél, abszolút nem kutakodtam. Megtaláltam a férjem telefonszámát egy perverz néven elmentve.. Rögtön felismertem a számát. Azt hittem, csak valami vicc, szokták egymást ugratni.. A hívásinfóban is feltűnően sokszor szerepelt, holott én nem is tudtam, hogy szokták egymást hívni. Na ezek után tényleg kutakodtam, megnéztem az sms-eit. Ott meg is találtam néhány találkozó lefixálását és nekem egyikük sem mondta, hogy találkoznak! Nem is 1-2 alkalommal. Egyik üzenet végén 'csók'-kal köszönt el a férjem. Ott fogtam magam és eljöttem a szüleimtől köszönés nélkül, nem is tudták mire vélni, és most itthon bőgök, és készülök rágyújtani, pedig tudom, hogy nem szabadna, nem tudom mit csináljak azzal a hatalmas feszültséggel amit érzek, tehetetlen dühöt érzek... Mit mondjak a férjemnek, mit csináljak? A nővérem gyűlölöm.. Nem tudom hogy tehetett, tehettek ilyet velem. Baromi jól esett kiírni magamból.
2011. okt. 10. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem meg ez kamu.
2011. okt. 10. 18:39
 22/72 anonim ***** válasza:
87%
Legyél erős! Gondolj a kisbabádra. Szüksége van Rád!! Viszont Neked is lehet támaszod, akár a legjobb barátnőid, akár a szüleid személyében. Tarts ki!
2011. okt. 10. 18:39
 23/72 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is egyél valami finomat, rendelj egy nagy pizzát meg csokit, igyál meg egy teát, sétálj kicsit a friss levegőn .. de a káromkodást is javaslom miközben valamit ripityára törsz. A felszabadulás kárpótolni fog bármit is teszel tönkre...
2011. okt. 10. 18:41
 24/72 anonim ***** válasza:
97%
Hívd oda egy,két ismerősödet,hogy pakolja össze a férjed cuccait,és dobja ki.Sajnálom,ez undorító.
2011. okt. 10. 18:42
 25/72 anonim ***** válasza:
88%
Hihetetlen, milyen mocskok vannak! A férjed egy roh.adék, de a nővéredre szavakat sem találok! Lehetett volna benne annyi tartás, hogy nem fekszik össze a férjeddel!
 26/72 anonim ***** válasza:
88%
Mi a rák van, hogy mostanság ennyire félre megy mindenki? Ráadás a saját családodba? Szerintem nagyon gyorsan dobbants a pasi mellől. A nővéredről: Nos, hagyjuk :)
 27/72 A kérdező kommentje:
Amíg el nem olvastam azt az smst, amiben csókkal köszönt el a férjem (nekem nem ír ilyen smst!!), addig én hülye naiv azt hittem, hogy valami karácsonyi meglepetés vagy mittudomén, mi készül, de onnantól átborult az egész, és iszonyúan arconcsapva éreztem magam! Az egyik alkalmat közben be tudtam azonosítani, elvileg akkor a férjem a nagyapjánál volt, akinek valamiben segíteni kellett, de nem igaz, mert a nővéremmel volt az smsben megbeszélt időpont alapján.. Ebben is hazudott!
 28/72 anonim ***** válasza:
97%

A tesód a szüleidnél lakik? Ha igen, az jó, mert szépen kérdőre vonhatod előttük. Akármennyire felnőtt is az ember, a szülei előtt sokkal jobban zavarba jön és kibukik az igazság. Csak annyit kell kérni ott és akkor, h mutassa meg az üziket meg, h megkérdezed, h viszonya van-e a férjeddel.

Bocs, ha rossz tanács, de én ezt tenném a saját tesómmal, ha így elárul. És akkor még örülhet, h nem tépem meg azonnal. Persze, lehet, h mindenki úgy fog reagélni, h csak a hormonjaid teszik ezt.

2011. okt. 10. 18:44
 29/72 anonim ***** válasza:
87%
A babára koncentrálj, nem szabad idegeskedned, tapasztalatból mondom. Egyszer annyira felidegesítettem magam, hogy utána végig feküdnöm kellett a szülésig. :( A nővéreddel beszélj a szüleid jelenlétében, és akkor sem szabad túlpörögnöd. Most az igazság a lényeg, ha durván kéred számon, hajlamosabbak az emberek jobban tagadni. Utána majd meglátod a dolgokat..
2011. okt. 10. 18:46
 30/72 A kérdező kommentje:
Anyu már hívott közben, hogy miért mentem el köszönés nélkül, azt mondtam, rosszul lettem. Nővérem sem lakik otthon, csak gyakran járunk haza.. Iszonyú rossz mert mindent anyuval szoktam megbeszélni de most nem tudom még neki elmondani.. nem akarom. Még én szégyellem magam..
2011. okt. 10. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!