Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg nővéremmel a...

Hogy oldjam meg nővéremmel a problémáinkat, ha ő a főnököm?

Figyelt kérdés

4 évvel idősebb mint én, egy helyen melózunk, vagyis ő rendesen ott dolgozik, én pedig tanuló vagyok.nem rég mentem oda, egy másik helyről. nem vártam el, h velem kivételezzen, és nem is teszi...sőt.

most hétvégére is be akar hívni melózni, mikor volt, aki nem volt 1 hónapja hétvégén, nekem meg ez lesz egymás után a 3. hétvégém. és már célozgat, h be kéne mennem. miért megint nekem? nem merem már mondani se hogy nem , mert akkor kiakad, hogy más így meg más úgy. eddig úgy volt hogy sorba mindenki ment egy hétvégét.most meg folyamatosan én? érdekes.

Szóval az ember azt hinné, hogy testvérrel sokkal jobban bánnak, de nem. szerintem annyira nem akar kivételezni, hogy már engem szivat meg. És ha én valamit nem tudok, vagy nem értek, akkor sokkal jobban leoszt, mint akárkit.Én nem szólok neki ilyenkor vissza, pedig nagyon rossz h mindenki előtt engem oszt, de tiszteletbe tartom,hogy ott ő a főnököm.

Néha meg tök aranyos, direkt akkor nem oszt be, mikor tudja hogy itt a barátom vagy ilyesmi. de ilyen is régen volt. most is 3 napot itt volt nálunk, nekem 3 napot előtte itthon kellett lennem (szabadnap) mikor tudta hogy nem lesz itt a barátom, és azt a három napot végig melóznom kellett, mikor ő itt volt. Kicsit érdekes nem?

a másik, hogy ő inkább ilyen disco-szenét hallgat, és a munkahelyen kb mindenki. én nem. én Rock és punk zenét. És ezt mindenki tudja, meg hát látszik is rajtam. És van hogy zenét hallgatunk, ha nincs meló, és persze, "kinek mi van a telefonján' alapon...én meg se szólalok,nem is várom hogy azt hallgassunk, amit én szeretek,tudom hogy a többség csak lehurrogja.De nekem el kell viselnem van hogy órákig azt amit rühellek, és van h direkt benyom olyan számot, amit meg végképp utálok.

Nővérem lassan egy éve külön él a párjával.náluk nincs net, és sz.gép se, így sokszor átjön ide netezni.Én ha itt is ülök, egyből ideengedem. de tényleg..

és ma feljött reggel. én itt ültem a gépnél.Kérdezte hogy mit csinálok, mondtam h zenét akarok hallgatni, mert kitakarítom a szobámat, de csak zenét keresek, és ideülhet.kérdezi hogy olyan zenét, amit Ő szeret?mondtam,hogy nem.erre kirohant apának osztani,hogy ő elmegy haza, mert csak ilyenkor jön fel, és elhajtottam a géptől,pedig nem az enyém stb. és nem engedem ide,persze aztán én lettem leosztva h egész nap itt ülök(ami nem igaz) és ilyenkor nem tudom ideengedni.pedig nem is ültem volna itt,megyek takarítani, ha meg nem bírja elviselni a zenét, hát sajnálom, nekem is el kell.mondtam is neki, hogy örülök ha itthon azt hallgathatok ,amit akarok, ha már melón azt kell amti ők akarnak. ÉS elkezd sikítani, mondja a hülyeségét, és nem lehet még csak átüvölteni se. az agyamra megy. és ne várjam el h az szól majd melón,amit csak én szeretek. nem várom el, de akkor itthon hadd hallgassam amit akarok.és nekem sokszor nincs pénzem,szüleimtől nem akarok nagyon kérni, és tesóm jön,hogy ad, meg minden. és leoszt, h rosszul esik neki, h nem kérek,mikor tudom h ad.most kértem tőle egy 500ast,adott egy 100rest.mondtam h csak kölcsönbe, és nevetett.tudom h majd nem hagyja hogy visszaadjam naki, de kb mos tkértem tőle másodszorra, eddig mindig ő adott. és megbeszéltük h anyáéknak nem mondjuk,mert nekik rosszul esne h nem tőlük kértem, de nekik is alig van:S erre most ugye a zene hallgatás miatt előhozta apa előtt ezt, itt üvöltözött, hogy persze, akkor jó, mikor pénzt kell "kunyerálni'' meg mikor vinnyogok h nincs pénzem.pedig ilyen se volt még sose. és ááá annyira elegem van már.én csak akkor keresem ha nincs jobb dolgom stb. Ő csak akkor hív ha a párja nincs otthon,és unatkozik. és csak akkor jön, ha gépezni akar. akkor most ki keresi meg érdekből a másikat? tnap voltam velük vásárolni, és vett nekem parfümöt meg pár dolgot, nem mondtam neki h vegye meg, de megvette, és örültem neki. tudom hogy ezt is hozzám fogja vágni:S

mit tudok tenni?annyira nehéz megérteni, hogy hihetetlen,egyszer ezt mondja, egyszer azt, és össze vissza keveri a dolgokat.

néha tök jó vele lenni, ökörködünk, de néha annyira kétszínű.

bocsi, hogy hosszúra sikerült.köszi előre a válaszokat.

2011. máj. 5. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, kétszínű. Eldöntötte, hogy ő a főnök a melóban,

tehát jár neki a főnökség fölötted éjjel-nappal. Semmitől sem riad vissza, még a hazugságoktól sem, hogy ez így is legyen.

2011. máj. 5. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem ülsz le vele beszélgetni erről? Kérdezd meg hogy miért bánt, főleg olyan dolgokkal ami nem igaz.

A másik meg, hogy csináld azt hogy nem fogadsz el tőle semmit, és ha rákérdez, mond meg neki normálisan, hogy azért mert mindig visszaél vele, a fejedhez vágja stb... és így inkább nem kell neked se a pénz se semmi.

Majd észhez tér.

2011. máj. 5. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:

A megoldás?

Máshova mégy tanulónak. Vagy legalább elkezded elintézni. Hátha észbe kap.

2011. máj. 5. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Közös lónak túrós a háta,nálunk egy barátság ment tönkre emiatt.
2011. máj. 5. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Amúgy nem gondolod hogy a barátodra féltékeny vagy akar tőle valamit vagy egyszerűen irigy a kapcsolatodra,szerintem keress más helyet...
2011. máj. 5. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem pedig a kapcsolatom. A rengeteg munka miatt.

Ilyen ez a nagy betűs élet..

Ha még csak diákmunkán vagy, választhatsz más gyakorlati helyet is, de azt azért tudd, hogy ha nem te vagy saját magad főnöke, addig igenis dirigálni fognak neked és megmondani, hogy mit, hogy és mikor kell csinálnod..

2011. máj. 5. 12:26
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat.

volt már ilyen balhénk,és akkor is fejemhez vágta,hogy mert ezt adott, meg azt... és aztán meg is fogadtam hogy nem érdekel, nem fogok tőle se kérni, se elfogadni, és mikor akart adni mondtam hogy nem kell, azt mondta hogy ne duzzogjak. nem érti meg,hogy igenis meg bánt, és ez nem egy kislányos duzzogás.úgy érzi hogy szükségem van rá,és tényleg, néha nagyon meg vagyok szorulva, és akkor nagyon jól jön, ha ad.és ezt tudja, és visszaél vele. 2-3 nap múlva szerintem el fogja felejteni, vagyis úgy fog tenni,de következő balhénál megint előjön.

Meló helyet nem akarok változtatni,mert ezek elnézve elvagyok itt, jó hely, és helybe van.ahol előtte voltam, sokkal rosszabb volt, volt h gyomorideggel mentem melózni..stb.

2011. máj. 5. 12:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudom h dirigálni fognak, kaptam belőle eleget a régi helyemen, és nem ezzel van a gond,tudom hogy ő a főnök, és tiszteletbe vagyok, ha ott beszól, inkább nyelek, de tudom hogy ő a főnök... és nem arról van szó h nem akarom hogy dirigáljon, csak attól még itthon nem ő a főnök.
2011. máj. 5. 12:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Bar nekem nem fonokom a tesom, de nemreg kerultem oda, ahol o evek ota dolgozik, igy kicsit fonok, ha ugy vezuk. A szitu hasonlo. Volt, hogy mindenki elott leteremtett, mert elcsesztem valamit, ilyenkor hallgattam, mert jogos volt, bar nem a tobbiek elott kellett vna, de nem zavart kulonosebben. Ha viszont ugy ereztem, hogy nekem van igazam, akkor igenis megvedtem magam. Volt olyan, hogy ott volt egy harmadik szemely, es kozbeszolt, hogy "naa, nehogy egymas torkanak essetek" xD

A testvered vegulis, beszelj vele, nemhiszem, hogy nem ertene meg...

2011. máj. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!