Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A saját nővéremmel csalt meg...

A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Ráadásul 21 hetes terhes vagyok. Most lesz (lett volna?) karácsonykor a 3. házassági évfordulónk, különben már több, mint 5 éve vagyunk együtt.. Szétvet az ideg, legszívesebben elszívnék egy cigit, állandóan sírok, tudom, hogy a babának nem tesz jót ez a feszültség, de nem bírom!! Úgy bukott ki a dolog, hogy a nővérem telefonján kerestem egy rokonunk számát a szüleinknél, abszolút nem kutakodtam. Megtaláltam a férjem telefonszámát egy perverz néven elmentve.. Rögtön felismertem a számát. Azt hittem, csak valami vicc, szokták egymást ugratni.. A hívásinfóban is feltűnően sokszor szerepelt, holott én nem is tudtam, hogy szokták egymást hívni. Na ezek után tényleg kutakodtam, megnéztem az sms-eit. Ott meg is találtam néhány találkozó lefixálását és nekem egyikük sem mondta, hogy találkoznak! Nem is 1-2 alkalommal. Egyik üzenet végén 'csók'-kal köszönt el a férjem. Ott fogtam magam és eljöttem a szüleimtől köszönés nélkül, nem is tudták mire vélni, és most itthon bőgök, és készülök rágyújtani, pedig tudom, hogy nem szabadna, nem tudom mit csináljak azzal a hatalmas feszültséggel amit érzek, tehetetlen dühöt érzek... Mit mondjak a férjemnek, mit csináljak? A nővérem gyűlölöm.. Nem tudom hogy tehetett, tehettek ilyet velem. Baromi jól esett kiírni magamból.
2011. okt. 10. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
10%

Még egyszer, ha a férj hűséges, esélye sem lenne viszonyt folytatnia vele a nővérének. Ha a férj nem hűséges, akkor meg annyit is ér az egész, amúgy is megcsalta volna valakivel. Mit nem lehet ezen felfogni? Nekem próbálkozhat nyugodtan a bátyám a barátnőmmel, úgysem érne el semmit. Persze tudom, hogy nehezebb ebbe belegondolni, mint az ösztönös gyűlölködés.

Pedig nem a nővére, hanem a férje tartozik hűséggel!Nehezen felfogható?

2011. okt. 14. 09:39
 62/72 anonim ***** válasza:
97%

Bár igaz, hogy édestestvérem nem volt ,de mostoha tesóm igen. Így el tudom képzelni milyen lehet az ha van egytestvére. Én imádtam a "húgom" nagyon jó barátok voltunk, csomó hülyeséget együtt vittünk véghez. Még azt is elterveztük, hogy együtt esküszünk meg a férjeinkkel és egy házban lakunk majd...

De ha belegondolok, hogy pont Ő kezd ki a férjemmel? Ha férfi hűtlen, hát istenem ,ez benne van a pakliban... talált jobbat. Ennyi.

De a testvér? Akivel együtt fürödtem a kádba mindig, együtt cikiztük a fiúkat az udvaron, ha valamelyikünket megbüntetett az apa akkor a másik inkább bűnhődött, mert úgy hamarabb telt a büntetés? ÉS most ő mászik rá a barátomra? Milyen testvér az ilyen?

Nekem személy szerint jobban fájna az, hogy a testvérem a 3 személy, mint a megcsalás ténye. (ebben az esetben)

2011. okt. 14. 09:45
 63/72 anonim ***** válasza:
16%

Ha a férfiakat tárgyként kezeled, akkor persze mondhatod, hogy megcsalt és kész. Azonban ha két fél hűséget fogadott egymásnak, akkor szóba sem jöhet a megcsalás. Ha megtörténik, akkor nem sokat ért az a kapcsolat.

Onnan is megközelíteném a dolgot, hogy milyen az, hogy egy hűtlen házastárs miatt vesszen össze az ember a testvérével. Én legszorosabb kapcsolatnak a párkapcsolatot tartom, így ha vagy a tesóm, vagy a barátnőm dilemmában nyilván a barátnőm mellé állnék, ha erre szükség lenne valamely vitás ügyben. Ellenben ha kiderülne, hogy megcsal a barátnőm, akár a tesómmal, akkor változna a szitu, és barátnőm egy hülye ribanc kategóriába kerülne, miatta nem vesznék össze a tesómmal, mert ribancot azt találok másikat minden utcasarkon, testvért viszont nem. Hangsúlyozom, ribancot, mert ez a lényeges, a ribanc az közpréda, a barátnő, feleség viszont nem csal meg.

2011. okt. 14. 14:45
 64/72 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Irj mar valamit, hogy allnak a dolgok?

2011. okt. 14. 23:31
 65/72 anonim ***** válasza:
Na?
2011. okt. 18. 00:17
 66/72 anonim ***** válasza:
úgy tűnik ezt már sosem tudjuk meg..:S
2011. okt. 20. 17:47
 67/72 A kérdező kommentje:

Látom, írtatok. Ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam, pár napra elutaztam egy barátnőmmel, hogy kibeszéljük a dolgokat, és segítsen.

A gyanúm beigazolódott.. viszonyuk volt. És mint bevallották, már jó egy éve. Férjem azt is mondta, érzelem nélküli (de tesóm részéről voltak) testi kapcsolat volt. Nagyon magam alatt voltam. Amúgy úgy derült ki, hogy áthívtam anyut, aki sejtette a dolgot, de nem akart felidegesíteni. Vele rengeteget beszélgettem, és pár napra rá megkérdeztük a tesóm, aki először tagadott mindent (majd mikor mondtam amiket láttam), aztán bevallotta. Sírt, tényleg sajnálja de "szerelmes lett"..meg tudtam volna tépni. Vele nem is beszéltem ez a nap óta. Este következett a férjem, akinek egy itt olvasott válasz szerint vezettem be, mondtam neki, képzeld, a nővérem hogy kivan, egy nős pasiba szeretett bele, aki dobta. Csak nézett rám és hülyeségeket kérdezett, és látszott rajta hogy zavart. Majd mondtam neki, hogy tudom hogy ő az a nős pasi, de már nem sokáig nős.. könyörgött és azt akarta hogy maradjunk együtt, rohadtul szégyelli magát stb.De nem hatott meg, jövőhéten elkezdem intézni a válást, meg addig csomagolok, épp új lakásba költözöm, anya segítségével bérlek egy újat, mert haza érthető okokból nem akarok menni. Nagyon sokat segített hogy olvastam a válaszaitokat. Ha kíváncsiak vagytok még valamire, válaszolok.

2011. okt. 21. 14:18
 68/72 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom h így alakult. én kis naív meg reménykedtem h csak félreértetted.. én alapból házasságpárti vagyok,de most én si azt mondom h ne adj még 1 esélyt. ha csak futó kaland lett volna és ő elmondja, akkor igen de így..

legyél nagyon erős,gondolj a picire! vigyázz magadra!

2011. okt. 21. 14:24
 69/72 A kérdező kommentje:
Majdnem meginogtam és mondtam, kezdjük újra tiszta lappal, de nem tudok megbocsátani sehogy sem. Azzal vígasztalom magam, hogy jó, hogy most derült ki, és nem X év múlva. Most még minden téren tudok lépni. Az egyedüli amit sajnálok, hogy abban a pár napban a barátnőmmel elszívtam két cigit.. amúgy egyre jobban vagyok. Egyelőre elképzelhetetlen egy új kapcsolat, építem újjá magam a romjaimból.
2011. okt. 21. 14:30
 70/72 anonim ***** válasza:
95%
Én most elbőgtem magam. Ekkora egy szemét ..., mint a nővéred, és még egy ilyen alávaló f@szt, mint a férjed. Sajnálom ami történt, de fel a fejjel, és mutasd meg nekik, hogy nélkülük is boldogulsz, és boldog leszel a gyermekeddel. Már csak azért is!!!
2011. okt. 21. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!