Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A saját nővéremmel csalt meg...

A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Ráadásul 21 hetes terhes vagyok. Most lesz (lett volna?) karácsonykor a 3. házassági évfordulónk, különben már több, mint 5 éve vagyunk együtt.. Szétvet az ideg, legszívesebben elszívnék egy cigit, állandóan sírok, tudom, hogy a babának nem tesz jót ez a feszültség, de nem bírom!! Úgy bukott ki a dolog, hogy a nővérem telefonján kerestem egy rokonunk számát a szüleinknél, abszolút nem kutakodtam. Megtaláltam a férjem telefonszámát egy perverz néven elmentve.. Rögtön felismertem a számát. Azt hittem, csak valami vicc, szokták egymást ugratni.. A hívásinfóban is feltűnően sokszor szerepelt, holott én nem is tudtam, hogy szokták egymást hívni. Na ezek után tényleg kutakodtam, megnéztem az sms-eit. Ott meg is találtam néhány találkozó lefixálását és nekem egyikük sem mondta, hogy találkoznak! Nem is 1-2 alkalommal. Egyik üzenet végén 'csók'-kal köszönt el a férjem. Ott fogtam magam és eljöttem a szüleimtől köszönés nélkül, nem is tudták mire vélni, és most itthon bőgök, és készülök rágyújtani, pedig tudom, hogy nem szabadna, nem tudom mit csináljak azzal a hatalmas feszültséggel amit érzek, tehetetlen dühöt érzek... Mit mondjak a férjemnek, mit csináljak? A nővérem gyűlölöm.. Nem tudom hogy tehetett, tehettek ilyet velem. Baromi jól esett kiírni magamból.
2011. okt. 10. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
43%

Egyébként ilyen esetekben sosem értem, miért hibás az, akivel a megcsalás történik? Itt is a férj tartozik hűséggel, nem a kérdező nővére.

Azért mondom ezt, mert környezetemben van olyan, akit megcsalt a nője fűvel-fával, de egyszer egy haverjával is. A haverra azóta is haragszik, a nőjével meg kibékült és esküvőre készülnek.

2011. okt. 10. 19:51
 42/72 anonim ***** válasza:
90%
Nagy levegő. Hívd el a nővéred, és kétségbe esett arcal újságold el neki hogy bizonyítékod van arra hogy a férjed megcsal,csak nem tudod még kivel. Na ekkor megnézném a nővéred arcát. Aztán ugyan ezt a férjeddel is, mond neki hogy képzelje a nővéred ősszeszűrte a levet valami nős férfival, (hogy milyen emberek vannak) Sajnállak, iszonyú lehet.
2011. okt. 10. 20:28
 43/72 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó, ez jó ötlet! :)

Utolsó előtti, talán a nővér azért egy ribanc, aki nem érdemes a megbocsátásra, mert nem volt benne semmi tisztelet a húga iránt.

2011. okt. 10. 20:30
 44/72 anonim ***** válasza:
91%
uhhh szegény :( roh@dékok..
2011. okt. 10. 21:04
 45/72 anonim ***** válasza:
13%

ha én ilyen helyzetben lennék, tuti nem hagynék esélyt a lebukásra, tehát nem értem, h a nővéred miért engedte meg, h használd a telefonját...

sántít az ügy. ennyire senki nem lehet amatőr...

2011. okt. 10. 21:28
 46/72 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már csak azért is az egész család előtt lejáratnám.A nővéred egy piszkos k....a férjed meg egy szánalmas féreg!A babára gondolj!Az én párom írna olyan sms-t egy nőnek,hogy a végén csók! van már elgondolkoznék rajtam,na meg,hogy találkozgatnak is!Legyenek együtt!Úgyis megcsalják egymást!Hidd el nehéz! A család előtt járasd le őket,aztán ha nehéz ha nem, vedd úgy mintha nem is lennének ott.Nekik ez jobban fog fájni,mintha ordítoznál velük!!E.
2011. okt. 11. 06:56
 47/72 anonim ***** válasza:
92%
21.28-as, sztem olvasd el a kérdező utolsó kommentjét. Már azelőtt meg kellett volna tenned, h válaszolsz.
2011. okt. 11. 08:32
 48/72 anonim ***** válasza:
87%
Én ebből nem venném biztosra a megcsalást! Szembesítés, és kiderül. Repülne a kisbalta, ha beigazolódik!
2011. okt. 11. 12:28
 49/72 anonim ***** válasza:
100%
jó nagy k.va a tesód, a férjed meg egy köcsög. szerintem hívd el a nővéred egy közös vacsira, és ott megemlíteném nekik, hogy tudod, akkor mit szólnának? + még lehet, hogy mondanám a nővéremnek, hogy ki ez a név a telódban? és lehet, hogy mondanék egy másik nevet, és néznem a férjem reakcióját... de lapát...
2011. okt. 11. 15:04
 50/72 anonim ***** válasza:
19%

ajánlanám elolvasásra: ha szereted magadat,mindegy kivel élsz

ebben van az is,h ha x és y közül x félre vagy kilép,akkor nem y-t kell sajnálni,mert y már rég nem volt ott lelkileg,érzelmileg x mellett,és x ezért tette amit tett.

szóval a 3. személy a legkevésbé hibás.

2011. okt. 11. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!