A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?
Egyébként ilyen esetekben sosem értem, miért hibás az, akivel a megcsalás történik? Itt is a férj tartozik hűséggel, nem a kérdező nővére.
Azért mondom ezt, mert környezetemben van olyan, akit megcsalt a nője fűvel-fával, de egyszer egy haverjával is. A haverra azóta is haragszik, a nőjével meg kibékült és esküvőre készülnek.
Utolsó, ez jó ötlet! :)
Utolsó előtti, talán a nővér azért egy ribanc, aki nem érdemes a megbocsátásra, mert nem volt benne semmi tisztelet a húga iránt.
ha én ilyen helyzetben lennék, tuti nem hagynék esélyt a lebukásra, tehát nem értem, h a nővéred miért engedte meg, h használd a telefonját...
sántít az ügy. ennyire senki nem lehet amatőr...
ajánlanám elolvasásra: ha szereted magadat,mindegy kivel élsz
ebben van az is,h ha x és y közül x félre vagy kilép,akkor nem y-t kell sajnálni,mert y már rég nem volt ott lelkileg,érzelmileg x mellett,és x ezért tette amit tett.
szóval a 3. személy a legkevésbé hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!