Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A saját nővéremmel csalt meg...

A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Ráadásul 21 hetes terhes vagyok. Most lesz (lett volna?) karácsonykor a 3. házassági évfordulónk, különben már több, mint 5 éve vagyunk együtt.. Szétvet az ideg, legszívesebben elszívnék egy cigit, állandóan sírok, tudom, hogy a babának nem tesz jót ez a feszültség, de nem bírom!! Úgy bukott ki a dolog, hogy a nővérem telefonján kerestem egy rokonunk számát a szüleinknél, abszolút nem kutakodtam. Megtaláltam a férjem telefonszámát egy perverz néven elmentve.. Rögtön felismertem a számát. Azt hittem, csak valami vicc, szokták egymást ugratni.. A hívásinfóban is feltűnően sokszor szerepelt, holott én nem is tudtam, hogy szokták egymást hívni. Na ezek után tényleg kutakodtam, megnéztem az sms-eit. Ott meg is találtam néhány találkozó lefixálását és nekem egyikük sem mondta, hogy találkoznak! Nem is 1-2 alkalommal. Egyik üzenet végén 'csók'-kal köszönt el a férjem. Ott fogtam magam és eljöttem a szüleimtől köszönés nélkül, nem is tudták mire vélni, és most itthon bőgök, és készülök rágyújtani, pedig tudom, hogy nem szabadna, nem tudom mit csináljak azzal a hatalmas feszültséggel amit érzek, tehetetlen dühöt érzek... Mit mondjak a férjemnek, mit csináljak? A nővérem gyűlölöm.. Nem tudom hogy tehetett, tehettek ilyet velem. Baromi jól esett kiírni magamból.
2011. okt. 10. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyukád olyan, h meg lehet vele beszélni a dolgokat és még aggódik is érted, akkor már emelném is a telefont és megkérném, h jöjjön át, mert tanácsra van szükségem. Bizonyára segítene, h kiderüljön az igazság. Biztos, h nem támadna a tesódra, de kihúzná belőle a dolgot.
2011. okt. 10. 18:52
 32/72 anonim ***** válasza:
44%
Egyébként én megvárnám,hogy hazajöjjön.Kerítenék egy olyan egyént,aki eljátszaná,hogy telefonon elhív randizni stb stb,aztán megmondanám neki,hogy csak azért,mert ő is a nővéreddel.
2011. okt. 10. 18:56
 33/72 anonim ***** válasza:
96%

Én is azt mondom. Hívd át a mamát, nyomd a kezébe a telefont, olvassa ő is végig, és kérd ki a véleményét. Akármit is mond, az arcáról sokat le fogsz tudni olvasni.

Egyél sütit, vagy egy kis csokit! Nyugodj meg, a babád érdekében is.

34/72 anonim ***** válasza:
100%
A nővéred tudta, hogy belenézel a telefonjába? Mert ha igen, akkor lehet, hogy csak félreértés, különben miért kockáztatta volna, hogy lebukjon. Ha ilyen okosan intézték eddig, akkor nem hiszem, hogy ilyen bénán lebuktatná magát. Hacsak nem szándékos volt.
 35/72 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is az a helyes, hogyha most csak a babádra koncentrálsz! Törj vázát, dobált a ruhákat, üsd a kezeddel a falat, add ki magadból a feszültséget!

Aztán, amikor hazaér a férjed, valahogy hívd oda a nővéredet is, beszélgessetek. A beszélgetés előtt is tombold ki magad, hogy nyugodt tudjál maradni végig.

Ha tényleg ezt tették veled, én mindkettőt széttépném.

Sajnállak!

2011. okt. 10. 19:08
 36/72 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen biztos vagy benne, hogy az a férjed telefonszáma volt?
2011. okt. 10. 19:13
 37/72 A kérdező kommentje:
Nem tudta, hogy belenézek a telefonjába, csak nekem kellett egy rokonunk száma, és tudtam, hogy neki megvan. Egyedül voltam a konyhában és kivettem a táskájából, mert amúgy egymás előtt eddig azt hittem, nincsenek titkaink... Holnap biztos áthívom anyut vagy egy barátnőmet, valakivel meg kell beszéljem, de ez is sokat segít, hogy itt leírhatom, és lesz@rom ha beazonosíthatóvá válok emiatt.
2011. okt. 10. 19:17
 38/72 A kérdező kommentje:
És persze, hogy biztos vagyok abban, hogy a férjem száma volt.
2011. okt. 10. 19:18
 39/72 anonim ***** válasza:
19%
abból gondold h megcsal h találkoztak párszor? erre azért nem kéne még mérget venni,miért nem kérdezel rá?
2011. okt. 10. 19:28
 40/72 anonim ***** válasza:
54%

Anyukádnak semmiképp ne mondd még! Csak barátnődnek, oylannak akiben 100%-osan megbízol. Egy családi vacsit(szüleid+jó lenne az ő szülei is) kéne összehozni és ott szembesíteni mindkettőjükkel a család előtt hogy mi is történik itt már egy ideje tulajdonképpen.

Én ezt tenném, tudom ge*iség, de nagyon fel lenne b*szva az agyam :D

2011. okt. 10. 19:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!