A saját nővéremmel csalt meg a férjem! Mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Ráadásul 21 hetes terhes vagyok. Most lesz (lett volna?) karácsonykor a 3. házassági évfordulónk, különben már több, mint 5 éve vagyunk együtt.. Szétvet az ideg, legszívesebben elszívnék egy cigit, állandóan sírok, tudom, hogy a babának nem tesz jót ez a feszültség, de nem bírom!! Úgy bukott ki a dolog, hogy a nővérem telefonján kerestem egy rokonunk számát a szüleinknél, abszolút nem kutakodtam. Megtaláltam a férjem telefonszámát egy perverz néven elmentve.. Rögtön felismertem a számát. Azt hittem, csak valami vicc, szokták egymást ugratni.. A hívásinfóban is feltűnően sokszor szerepelt, holott én nem is tudtam, hogy szokták egymást hívni. Na ezek után tényleg kutakodtam, megnéztem az sms-eit. Ott meg is találtam néhány találkozó lefixálását és nekem egyikük sem mondta, hogy találkoznak! Nem is 1-2 alkalommal. Egyik üzenet végén 'csók'-kal köszönt el a férjem. Ott fogtam magam és eljöttem a szüleimtől köszönés nélkül, nem is tudták mire vélni, és most itthon bőgök, és készülök rágyújtani, pedig tudom, hogy nem szabadna, nem tudom mit csináljak azzal a hatalmas feszültséggel amit érzek, tehetetlen dühöt érzek... Mit mondjak a férjemnek, mit csináljak? A nővérem gyűlölöm.. Nem tudom hogy tehetett, tehettek ilyet velem. Baromi jól esett kiírni magamból.2011. okt. 10. 18:15
71/72 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy azóta? Sikerült elköltöznöd? Szüleid hogyan viszonyulnak ezek után nővéredhez? Én nem is tudom mit csinálnék, ha egyik gyerekem ezt tenné a másik gyerekemmel...!
72/72 anonim válasza:
Legyen az a bosszúd, hogy higgadt fejjel, a tényekre szorítkozva intézed el a dolgot. Ha van önbecsülésed, nyilván lezárod a kapcsolatot, és megpróbálsz a saját lábadra állni, de legyél erős, és ne borulj ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!