Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhiggyem neki, hogy nem...

Elhiggyem neki, hogy nem csalt meg?

Figyelt kérdés

Tegnap a párom nagyon csúnyán berúgott. Annyira, hogy egész éjjel kijárt a wc-re. Szóval, azt mondta, hogy megcsalt. Adott is egy telefonszámot, nevet is mondott hozzá. (Megjegyzésképp annyit hogy a telefonjában nem volt benne ez a telefonszám.) Persze felhívtam ezt a számot, a következőt hallottam: ezen a számon előfizető nem kapcsolható! Viszont a párom váltig állította, hogy de igenis megcsalt, és térden állva könyörgött, hogy ne hagyjam el. 7kor felkelt, bement a munkahelyére (de szerintem 1-2 órán belül haza fog jönni, mert szarul nézett ki), rákérdeztem, azt mondta nem csalt meg, és nem is emlékszik a tegnap estére.

Viszont azt szokták mondani, hogy aki részeg, az őszinte.

Bíztam benne, egészen tegnapig. Kicsit meginogtam. Soha nem adott okot a féltékenységre, nem is voltam az, csak amennyire egészséges. 1 éve vagyunk együtt. Egyébként 26 éves.

21/L

2009. aug. 28. 07:31
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon furcsa. Tényleg nyomozz egy kicsit akkor, ha gondolod. Vagy ha amúgy józanul már rendes, és meg akarsz neki bocsátani, akárhogy is volt, akkor inkább bocsáss meg neki, és ne hánytorgasd fel. Lehet, úgy békésebb lesz. Én amúgy tuti rákérdeznék amikor józan, valahogy csak ki lehet belőle szedni.
2009. aug. 28. 08:06
 12/54 A kérdező kommentje:
Párom nincs fent iwiwen, a név amit mondott, van belőle legalább 30. Az egyetlen ilyen nevű hölgy aki a városunkban lakik, 3 (azaz három) éves.
2009. aug. 28. 08:08
 13/54 A kérdező kommentje:
Egyébként sohasem hazudott, nem veszekedtünk, nem emelte fel a hangját, nem ideges típus.
2009. aug. 28. 08:09
 14/54 anonim ***** válasza:
87%
szerintem le akart koptatni...
2009. aug. 28. 08:17
 15/54 A kérdező kommentje:
Ő kérte, hogy költözzem ide hozzá.
2009. aug. 28. 08:20
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
4-5 hete megcsalhatott.az h.rossz számot adott,azért lehet mert megcsalt,a csaj akkor megadta neki a számot,de csak kamuból.(hamis szám)a csaj nem akarta folytatni, a pasid se kereste azóta,ezért nem tudta h.rossz a szám...szóval lehet h.,tényleg volt valami..
2009. aug. 28. 08:28
 17/54 A kérdező kommentje:

Ez eszembe se jutott...

Akkor ezek után mi legyen? Mert ugye még mindig nem derült ki, hogy megcsalt-e. Mert ez csak egy feltevés...

2009. aug. 28. 08:32
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

En a helyedben ma eleallnek es megmondanam, hogy ne szorakozzon az erzeseimmel, hanem mondja meg mi a helyzet.

Ha meg azt allitja nem csalt meg, akkor minek mondta tegnap? Nem hiszem el, hogy nem emlekszik. Ez tok ocska kifogas.

Kitartast neked, remelem kiderul, hogy csak kamuzott-e es megnyugodhatsz.

2009. aug. 28. 08:44
 19/54 A kérdező kommentje:
Természetesen rá fogok kérdezni. De ha bevallja, hogy igen, megcsalt, mit tegyek? Egyszerűen hagyjam el? Szeretem.
2009. aug. 28. 08:49
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Legrövidebb út az egyenes, kérdezz rá. Ha azt mondja csak félrebeszélt, akkor feleld rá, hogy oké, elhiszed; de ha valamilyen úton- módon mégis kiderül, hogy hazudott;akkor kész, vége. Ha bevallja tényleg, hogy megcsalt, akkor áll fenn az a dolog, -amit egyébként nem írnék-, de bocsáss meg neki.

Mert nagy valószínűséggel hordozta már ezt a terhet , azért is ivott, hogy felejtsen és őszinteségi rohamában minden kártyáját kiterítette. Akkor nem szép ugyan , amit tett, de egy javítási lehetőség jár neki.

2009. aug. 28. 08:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!