Elhiggyem neki, hogy nem csalt meg?
Tegnap a párom nagyon csúnyán berúgott. Annyira, hogy egész éjjel kijárt a wc-re. Szóval, azt mondta, hogy megcsalt. Adott is egy telefonszámot, nevet is mondott hozzá. (Megjegyzésképp annyit hogy a telefonjában nem volt benne ez a telefonszám.) Persze felhívtam ezt a számot, a következőt hallottam: ezen a számon előfizető nem kapcsolható! Viszont a párom váltig állította, hogy de igenis megcsalt, és térden állva könyörgött, hogy ne hagyjam el. 7kor felkelt, bement a munkahelyére (de szerintem 1-2 órán belül haza fog jönni, mert szarul nézett ki), rákérdeztem, azt mondta nem csalt meg, és nem is emlékszik a tegnap estére.
Viszont azt szokták mondani, hogy aki részeg, az őszinte.
Bíztam benne, egészen tegnapig. Kicsit meginogtam. Soha nem adott okot a féltékenységre, nem is voltam az, csak amennyire egészséges. 1 éve vagyunk együtt. Egyébként 26 éves.
21/L
Eddig még nem hazudott nekem, tehát nem tudom milyen amikor hazudik.
Reménykedem benne, hogy csak kitalálta az egészet.
Mivel ez nem mindennapos, és nem bírja a piát, nem értem mit tartasz ebben szánalmasnak.
Az sokkal szánalmasabb, hogy ismeretlenül ítéled el, és nem is a kérdésemre válaszolsz.
Pff..
nem mindig őszinte az ember részegen...
volt már részem hasonlóban...
összevesztünk valamin,fejéhez vágtam 1-2 nemszép dolgot...kibékültünk,eszemben sem volt...egy olyan "buli" alkalmával ahol csak olyanokkal volt akiket ismerek,elég sokat ivott,ugy cipelték hozzám haza,alig tudtam leöltöztetni...még ugy részegen közölte hogy nemis szeret...huztam a számat,de részeg emberrel nem álltam le vitatkozni...került kb egy hetembe hogy kihuzzam belőle,hogy miért mondta ezt,mikor tudom,érzem hogy nem igy van...kiderült azért,mert még mindig megvan bántva az előttelevő veszekedéskor fejéhez vágtak miatt...
és mivel ennek több mint éve,és még mindig velemvan,és még mindig érzem hogy szeret,fix h igaz volt,azért mondta h bántson,ha már énis őt...
deritsd ki mi baja,szo nélkül ne hagyd,mert neked lenne rossz,de kétlem hogy megcsalt,azt igy senki nem jelenti be
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!