Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ver meg egy NŐ egy FÉRFIT?

Miért ver meg egy NŐ egy FÉRFIT?

Figyelt kérdés
Mindig arról szólnak a hírek, amikor a férfi keze jár el. De mi van olyankor, ha a nő az agresszívabb? Mi késztethet egy nőt, hogy idáig fajuljon nála a helyzet?
2013. jan. 9. 11:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%

8

Ez sajátos felfogás. Aki megérdemli úgy beszélek vele mint egy kutyával, vagy felpofozom.

Én meg azt mondom, hogy olyannal aki ezt érdemli nem kezdek.

Csak kíváncsiságból: Mi lenne ha te viselkednél úgy, hogy egy férfi szerint okot adsz egy pofonra?

Nem érzed mennyire szánalmas dolog, ha csak így tudod "rendezni" a konfliktusaidat?

2013. jan. 9. 12:29
 12/27 anonim ***** válasza:
35%

Egy NŐ nem üt meg egy FÉRFIT! Ugyanis az én szememben az a NŐ aki kezet emel egy FÉRFIRA (és itt most főként a híradóba is bekerülő kirívó esetekről beszélek) az NEM nő. Ugyanakkor az a FÉRFI, aki hagyja ezt, NEM férfi. Ugyanis ez olyan esetekben fordul elő, ahol a férfi nem tud férfiként viselkedni és hagyja a nőt felül kerekedni.

Ugyanakkor elítélem azt is, mikor egy férfi kezet emel egy nőre úgy, hogy a nő nyilvánvalóan gyengébb.

2013. jan. 9. 12:32
 13/27 anonim ***** válasza:
81%

egyik barátnőm egyszer csúnyán megharapott (komoly) Vérzett az ujjam annyira,nagyon nagy önfegyelemmel nem vágtam csak pofán .

Mindezt tette puszta szeretetből,mert neki haraphatnékja volt.Már nem emlékszem utána miért szakítottunk de ez nyomot hagyott bennem,hogy majdnem leharapta az egyik ujjam utolsó percét

2013. jan. 9. 12:32
 14/27 anonim ***** válasza:
Aki a kismamákról nyavalygott, annak csak annyit hogy hat hónapos a kisfiam. iszonyúan ki vagyok merülve,mert a pici csak kézben hajlandó ücsörögni,ha nem veszem fel ordít mint egy kismalac. Igazán a mosdóba sem tudok egyedül menni:) És bevallom őszintén ,sokszor ingerült vagyok a férjemmel,holott az a szerencsétlen nem tehet semmiről,nagyon sokat segít nekem. De a nem alvás rettentően leamortizált ,mind fizikailag ,mind lelkileg. Szóval néha azon gondolkozom hogy nekem is elszakadna a cérnám ha magammal kéne napokat töltenem:DD De vagyok annyira intelligens ,hogy moderálom magam ,a pici és a családom érdekében. aki megüt egy nőt VAGY férfit az szánalmas...Nemtől függetlenül.
2013. jan. 9. 12:37
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

12

Egy férfi nem emel kezet egy nőre és másik nő utasítása alapján, de ha megemeli a kezét, akkor vállalja, hogy az a másik móresre tanítja, hogy soha többet meg ne merje emelni egy nőre, főleg arra a nőre nem akinek a gyerekeit köszönheti.

2013. jan. 9. 12:40
 16/27 anonim ***** válasza:
72%
*másik nő-mondjuk pl a szeretője
2013. jan. 9. 12:43
 17/27 anonim ***** válasza:
@11: hol olvastál olyat, hogy csak így tudom rendezni a konfliktusaimat? Pont azt írtam, hogy nem vagyok verekedős, agresszív típus, inkább higgadtan próbálom a dolgokat elintézni. De azért 1-2 esetben előfordult már, hogy kiérdemelte a pofont a másik fél. Nem minden napos, sehol nem írtam. És az, hogy te nem kezdenél olyannal, aki nem érdemli meg, hogy úgy beszélj vele, ahogy, vagy felpofozd, az szép és jó. Egy kapcsolat elején nem tudtam én sem, hogy 3 év múlva olyan dolgokat fog a fejemhez vágni, amiért felpofozom mérgemben. Nem vagyok jövőbe látó, sajnos. Ha az lennék, akkor én sem pazaroltam volna 3 évet az életemből. És nem, nem érzem magam szánalmasnak emiatt. Én is adtam már okot pofonra, volt hogy kaptam is, de volt, hogy csak annyit mondtak, hogy most nagyon megérdemelném. És ez se ordibálós, földhözvágós hisztéria után volt, mert az nem jellemző rám. Elég egy jól célzott szó vagy mondat, ami úgy betalál a másiknak, mintha a szívét csavargatnád. Na, belőlem is ez váltja ki a pofont, de elég kevesen jutnak olyan közel hozzám, hogy ilyet tudjanak mondani. Az említett 3 éves kapcsolatban már azért elég közel voltunk egymáshoz.
2013. jan. 9. 13:22
 18/27 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy arról beszélünk, ha vki önvédelemből ad egy pofont nőknél, ha egy férfi rátámad kihasználva az erőfölényét, vagy ha csak úgy, vmi apróság miatt, vagy mert másképp nem tudja a saját igazát érvényesíteni, akkor egy agresszív, hülye, unintelligens liba.
2013. jan. 9. 13:25
 19/27 anonim ***** válasza:
85%

1. hisztérika

2. szadista

3. kétségbeesett

4. megkérték rá

5. tehetetlen düh

6. félelem

stb. stb.

2013. jan. 9. 13:26
 20/27 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért a pasi veri a nőt.

Pl. mert gyerekként verték, vagy anyukát verte apuka és nőként ő az agresszorral azonosult (ami ritka). Az is lehet, hogy az anyja volt a valódi agresszor, és ő verte a férjét, a gyerekeit.

És azért, mert megvan hozzá a kellő testi ereje, agresszivitása.

2013. jan. 9. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!