Hol, hogyan találhatnék édesanyámnak, egy komoly férfit, komoly kapcsolatra?
Nem. Ez nem a te dolgod. Gondolj bele, te mit szólnál, ha megpróbálna összeboronálni egy számára szimpatikus pasival vagy csajjal.
A legtöbbet azzal segítesz neki, ha csináltok közös programokat, elmentek kirándulni, moziba vagy sétálni.
A komoly kapcsolat elérésében az a nehéz, hogy a ritka kivételektől eltekintve addig sok "komolytalan", azaz gyatra, felejthető próbálkozáson kell túlesni. Ezt be kell kalkulálni minden társkeresőnek! De nem is szabad elkenődni, feladni, visszakozni emiatt, hiszen ezek a kísérletek vezetik rá az ember lányát, hogy mégis, ki az, milyen az a férfi, akire vágyik. Milyen tulajdonságai legyenek (persze a legfontosabb elvárások)? Mi az, amit semmiképpen nem tudok tolerálni?
Hozzá tartozik a dologhoz, hogy minél idősebb egy nő, annál inkább romlanak az esélyei. De! A rossz példák nem előírások, jóslatok. Egyáltalán nem biztos, (sőt!) hogy mindenki magára marad csak azért, mert kinőtt a kamaszkorból. Sok-sok történet bizonyítja ennek az ellenkezőjét.
Mindenesetre anyukád járjon közösségbe (jóga, egyéb sport, kórus, önkéntes munka stb.)! Tanuljon valamit (számgép, idegen nyelv, bármi, amihez kedvet érez) És, ami a legfontosabb, maradjon a világra, a barátságokra, emberekre nyitott. Többre megy, ha nem akar feltétlenül kapcsolatot kialakítani valakivel, hanem inkább előbb barátot, barátokat, és barátnőket is szerez. Aztán, ha már jobban ismeri a másikat, akivel kölcsönös szimpátiát éreznek egymás iránt, ráér akkor a komoly kapcsolatra gondolni:)
Kedves kérdező! Én 34 vagyok, és mégse találok olyan pasit akivel hosszú távon el tudom képzelni :) Találkozom párszor egy pasival és elmegy tőle a kedvem :) Gondolom idősebb korban még nehezebb.
Szerintem is elsősorban anyukádnak program kell és nem pasas. Szülj neki egy unokát :) ok, ez vicc volt. Viszont ha eljár társaságba, akkor megismerhet olyan korabeli férfiakat, akik esetleg szóba jöhetnek. Sokféle klub van. Sakk, kártya, kirándulás klub, jóga (bár oda szerintem inkább nők mennek) festészet, kézműves....
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!