Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol, hogyan találhatnék...

Hol, hogyan találhatnék édesanyámnak, egy komoly férfit, komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Anyám 53 éves jól tartja magát,de a férfiakkal nincs szerencséje,pedig nagyon szeretne,egy komoly párkapcsolatot,ép ma szakítottak vele,sajnálom,mert látom,hogy magányos,mit tehetnék,tehetek valamit?

2012. szept. 18. 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez nem a te dolgod. Gondolj bele, te mit szólnál, ha megpróbálna összeboronálni egy számára szimpatikus pasival vagy csajjal.

A legtöbbet azzal segítesz neki, ha csináltok közös programokat, elmentek kirándulni, moziba vagy sétálni.

2012. szept. 18. 21:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy teszem fel a kérdésem,hogy Ő hol kereshetne találhatna,társkeresőn fent van régóta ,de semmi komoly.
2012. szept. 18. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
21:14 Mit gondolsz, te mindig ilyen fiatal ostoba kölyök maradsz??? Hidd el, az első elmúlik, a 2. nem biztos.
2012. szept. 18. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen társkereső.Nagyon nehéz a mai nőknek társat találni.Én anyósomnak próbáltam segíteni,mert ő nem tud számítógépezni.Sajnos nem jött össze semmi.52éves és 8éve van egyedül.Volt 1 ágyra járó barátja és kész.Ő a Kiskegyedből,vagy a Nők lapjából (már nem emlékszem) próbálkozott és ott jobban sikerültek a dolgok,de sajnos nem jött össze.Ebben a korban már nem rugalmasak a férfiak.Volt aki a randin közölte 1 gombóc fagyi,volt aki rögtön össze akart költözni (gondolom a rezsi miatt),volt aki csak a kocsiban akart egy kis sexet.
2012. szept. 18. 21:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezek jó kilátások :(
2012. szept. 18. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem könnyű normális párt találni.Sokan sok évig vannak egyedül,mire megtalálják azt,akivel összepasszolnak.Én is sokat voltam egyedül,minden kapcsolatom véget ért egy hónap múlva,végül feladtam az egészet,eltemettem magam és utána 2,5 évre rá jött olyan ember,aki ma is mellettem van,hosszú idő után és szerintem mellettem is marad.Szerintem annyit tehetsz érte,hogy biztatod és mellette leszel.Az mindenféleképpen fontos,hogy ne ugorjon bele az első pali nyakába,aki megtetszik neki,mert ha rosszul választ,azzal sokkal jobban megüti a bokáját,mintha egyedül lenne.
2012. szept. 18. 22:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 19. 05:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A komoly kapcsolat elérésében az a nehéz, hogy a ritka kivételektől eltekintve addig sok "komolytalan", azaz gyatra, felejthető próbálkozáson kell túlesni. Ezt be kell kalkulálni minden társkeresőnek! De nem is szabad elkenődni, feladni, visszakozni emiatt, hiszen ezek a kísérletek vezetik rá az ember lányát, hogy mégis, ki az, milyen az a férfi, akire vágyik. Milyen tulajdonságai legyenek (persze a legfontosabb elvárások)? Mi az, amit semmiképpen nem tudok tolerálni?

Hozzá tartozik a dologhoz, hogy minél idősebb egy nő, annál inkább romlanak az esélyei. De! A rossz példák nem előírások, jóslatok. Egyáltalán nem biztos, (sőt!) hogy mindenki magára marad csak azért, mert kinőtt a kamaszkorból. Sok-sok történet bizonyítja ennek az ellenkezőjét.

Mindenesetre anyukád járjon közösségbe (jóga, egyéb sport, kórus, önkéntes munka stb.)! Tanuljon valamit (számgép, idegen nyelv, bármi, amihez kedvet érez) És, ami a legfontosabb, maradjon a világra, a barátságokra, emberekre nyitott. Többre megy, ha nem akar feltétlenül kapcsolatot kialakítani valakivel, hanem inkább előbb barátot, barátokat, és barátnőket is szerez. Aztán, ha már jobban ismeri a másikat, akivel kölcsönös szimpátiát éreznek egymás iránt, ráér akkor a komoly kapcsolatra gondolni:)

2012. szept. 19. 13:28
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen mindegy, mit mondunk, hol keresgéljen, ugyanis mindenhol vannak jó és rossz emberek. Minden attól függ, anyukád hogyan, mi alapján választ. Valószínűsítem, ha nincs szerencséje a párkapcsolataiban, akkor rosszul választ. Erre neki kell rájönnie, maximum mondhatod neki, hogy nézzen magába, vizsgálja meg a párválasztási szokásait, kialakult nézeteit és ezen próbáljon meg ő maga változtatni. Ezen kívül nem csak azon múlik egy párkapcsolat sikere, hogy hogyan választ, hanem hogy milyen a párkapcsolatban. Ha valakinek sok rossz párkapcsolata volt, senkivel nem sikerült együtt maradnia, akkor azt is meg kellene vizsgálnia, hogy miért végződnek mindig szakítással a kapcsolatai, ebben mennyire hibás ő, a hozzáállása.
2012. dec. 27. 11:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Én 34 vagyok, és mégse találok olyan pasit akivel hosszú távon el tudom képzelni :) Találkozom párszor egy pasival és elmegy tőle a kedvem :) Gondolom idősebb korban még nehezebb.

Szerintem is elsősorban anyukádnak program kell és nem pasas. Szülj neki egy unokát :) ok, ez vicc volt. Viszont ha eljár társaságba, akkor megismerhet olyan korabeli férfiakat, akik esetleg szóba jöhetnek. Sokféle klub van. Sakk, kártya, kirándulás klub, jóga (bár oda szerintem inkább nők mennek) festészet, kézműves....

34/N

2012. dec. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!