Milyennek kéne lennem/mit kéne tennem egy komoly kapcsolatért?
A korosztályomban (19-25) lévő lányok mennyire alkalmasak komoly párkapcsolatra?
Ha van bármi kérdésetek nyugodtan kérdezzetek.
Majd ha valaki több dolgot is megtud rólam, akkor akár képet is küldök neki, hogy elmondhassa a véleményét rólam kompletten.
Azt, hogy valaki alkalmas-e komoly kapcsolatra, egyáltalán nem a külső határozza meg.
Leginkább az intelligencia, a neveltetés, az életbölcsesség, a tolerancia, a tudatosság és még lehetne sorolni........na és az, hogy feltételek nélkül képes legyen szeretni a Párját.
De ugye a külső fogja meg a lányokat (és fordítva is így van).
A többiben egyet értek. Csak szeretném megtudni, hogy vajon velem van-e a baj, vagy csak nem vagyok szerencsés ismerkedés terén, vagy mi lehet a probléma?
és ebben a korosztályban egy-két kivételtől eltekintve vannak ilyen lányok?
különben elvileg nem kell lepedővel takargatni az arcomat, mert nem mondanak csúnyának.
Minden férfinak van szíve, ez mindig kiderül. Még sose találkoztam szívtelen, igazán férfias férfival.
A lényeg, hogy viselkedjen férfiasan, fizessék ki az italomat, nyissák ki előttem az ajtót az első randin, és legyenek kicsit lazák.
Nézd, a leírtak még mind kevesek ahhoz, hogy ezt meg lehessen állapítani, a következők miatt: összejöhetsz egy lánnyal, akiről kiderül, hogy bár neki is komolyak a szándékai, de nem illetek össze, ilyen esetben a legjobb szándék mellett is szakítás lesz a vége. A hangsúly azon van, hogy összeilletek-e. Két remek ember kapcsolata is fordulhat rosszra, ha más irányba tartanak, nem tudnak megnyílni egymás előtt, mert valami hiányzik - a közös hullámhossz.
"A korosztályomban (19-25) lévő lányok mennyire alkalmasak komoly párkapcsolatra?" Kicsit megkérdőjelezed ennek a korosztálynak a megbízhatóságát és azt, hogy az ilyen idős lányok tudják-e egyáltalán, hogy mit akarnak. Gondolom, te is tisztában vagy vele, hogy ez nem kor, sokkal inkább személyiség kérdése. Természetesen egy érett lány is még érettebbé válik 30-40 éves korára, de vannak alapvetően butuska, érzelmi analfabéta nők, akik a korral sem változnak. És éppígy vannak olyanok, akik már 20 évesen sem a szőke herceget várják, hanem tudatosan azt keresik, aki valóban illik hozzájuk, és ebben az esetben a külső már valóban másodlagos. Mindig azt mondom, hogy amikor már vita van, gond van senki nem a szép szöszi barátnője mellét nézi, és nem a hercege kockás hasát taperolja. Márpedig a vitás helyzetek, és azok megoldása mutatja meg igazán, hogy jó-e a kapcsolat, amiben vagyunk.
Sok fiú a külsejét és az anyagi helyzetét okolja a párkapcsolati szerencsétlenségéért, holott egy komoly kapcsolatban ennek csak a finomított változatai a fontosak: tehát nem a tökéletes külső, hanem az ápoltság, és nem a hatszámjegyű fizetés, hanem az igyekezet, a tenni akarás. (Igen, tudom, ebbe mindenki bele fog kötni, de a véleményem azért csak elmondhatom. A párom munkanélküli, tudom, miről beszélek.)
Egy szónak is száz a vége: ISMERKEDNI, BESZÉLGETNI kell. Sokat. Nyitottnak, lazának, fiatalosnak, de komolynak és érettnek kell lenni. Ha azt mutatod, amilyen vagy, akkor a lány sem vesz zsákbamacskát és idővel kiderül, hogy nemcsak külön-külön, de együtt is megérettetek egy komoly kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!