Szerintetek nagyon gáz ha egy 17 éves srác és ergy 28 éves nő) lány) járnak? Komoly válaszokat
Nagyon szerelmes vagyok egy 28 éves lányba(nem néz ki anyninak 10 évet simán letagadhatna. mindenki azt mondja, hogy ez nem gáz, ha van szerelem.
De sokan meg, hogy ez nagyon gáz
A lánnyal korábban jártam. Csak hazudtam pár évet, hogy szóba álljon velem. Mikor elárultam mennyi vagyok, akkor már ő is szeretett, de aztán megromlott a kapcsolat. Nem tudom elfelejteni. Állandóan azzal jön, hogy ez nem helyes.
engem sosem érdekelt hány éves
szerettem vele lenni.
Részedről tök normális, melyik kamaszsrác ne lenne oda meg vissza, ha érdeklődne iránta egy 28 éves nő?
Viszont az is normális, hogy ez őt zavarja, kisfiú vagy hozzá, akárhogy is nézzük, és ha még feltételezzük is, hogy megpróbáljátok, nem törődve a rosszalló véleményekkel és tekintetekkel, akkor sem fog működni, mert egy idő után kevés leszel neki. Ő már majdnem 30 éves, más dolgok szerepelnek a prioritási listáján, mint neked, legyél akármennyire érett.
Szerelmes vagyok belé. Én nem kisfiú vagyok, huuu van egy csajom. Nekem társ kell, nem ezek a mai ri..ncok...
Nem azért akarok vele lenni, hanem mert szerelmes vagyok belé. De a csaj barátnői meg a szülei azt mondanák, hogy ez nem helyes. és a Csaj is ezt mondja
bent a szívében szerintem mélyen tudja jol hogy igazam van
mért mikor akart nekei jót? folyton zavargászva volt meg cseszegettve... és ezeket veszi készpénznek? HOgy nem helyes? és aki törödik vele meg törödött eldobja=(( hát köszönöm szépen ='(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!