Szerintetek nagyon gáz ha egy 17 éves srác és ergy 28 éves nő) lány) járnak? Komoly válaszokat
Nagyon szerelmes vagyok egy 28 éves lányba(nem néz ki anyninak 10 évet simán letagadhatna. mindenki azt mondja, hogy ez nem gáz, ha van szerelem.
De sokan meg, hogy ez nagyon gáz
nem gazdaggal csak értelmes felnőtt emberrel akinek már "megbízható" állása van....
NE GYEREKESKEDJ MÁR nem vagy te 18 éves szinten...max 13
Én nem unnám meg.
Sokat csalódott már én soha nem okoznék neki csalódást. Miért nem érti meg ezt senki?
Komoly kapcsolatot akar én megadnám neki erre eldobja.
Volt egy 3 éves kapcsolata, és elhagyták. szerintem biztos azért mert csak arra kellett neki, ahogy eddig mindenkinek, bár ő ezt állítja, hogy nem igaz, de ha valakinek nem arra kell egy lány nem hagyja el soha
Kezdem azt hinni, hogy egy kamu-trollal van dolgunk.
Nem okoznál neki csalódást? Ember öngyilkossággal fenyegetőzöl, ennél kiábrándítóbb dolog a világon nincs. Meg feltételezgetsz mindenféle hülyeséget az előző kapcsolatairól, amikről ezek szerint semmit sem tudsz.
Gyerek, dobtak. Fogd fel, éld az életed és ne rinyálj mint egy öt éves akitől elveszik a cukrot.
Nem kamu. Bemásolok valamit
Én
én nemtettem sosem semmi ajánlatot mert szerettelek
de a jó sosem jó sosem becsülik meg
csak sajnállni tudom
8 perceA ő
nem arról van szó, hogy nem becsülöm meg a dolgokat Hanem, ha jobban bele gondolsz,mindazt, amiket leírtam neked, a korkülönbségről leginkább, te is tudod, hogy ezek nem helyes dolgok:( És nem akarok és soha nem is akartam neked rosszat:(
de ha lennék mondjuk 38 te 27 az már kicsit másabb lenne mert akkor már nekem is és neked is van munkahelyed. Te még tanulsz,tanulni szeretnél, én meg dolgozni fogok remélem hamarosan
és lassan már külön lakáson gondolkodom stb
Ha jól értem, egyikőtöknek sincsen jövedelme?!
Kilátástalan a dolog!
Keress egy korban hozzád való tinit,
és hagyd a nénit a bácsiknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!