Szerintetek nagyon gáz ha egy 17 éves srác és ergy 28 éves nő) lány) járnak? Komoly válaszokat
Nagyon szerelmes vagyok egy 28 éves lányba(nem néz ki anyninak 10 évet simán letagadhatna. mindenki azt mondja, hogy ez nem gáz, ha van szerelem.
De sokan meg, hogy ez nagyon gáz
küldenék rola képet mert tényleg nem néz ki (most lesz 28) gyerek arca van, és alacsony is:(
azt mondta, hogy ha 21 22 lennék az már nem zavarná. Mert ők jobb esteben már dolgoznak vagy egyetemisták:(
"Én nem kisfiú vagyok, huuu van egy csajom"
...
aztán:
"Tegnap öngyilkossággal fenyegetőztem"
gyerek vagy te még, de nagyon...
Engem nem érdekel a kor. De miért mondják azt többen is hogy nem helyes?
Akikkel eddig beszéltem azt mondták ha van szerelem nem számít a kor.
és ismerek 18éves srácot aki 40 éves növel van és köszönik szépen jolvannak
NE foglalkozz vele, hogy mások mit mondanak :)
Nekem van egy fiúhaverom, aki 6 évvel fiatalabb nálam. Jó barátok vagyunk vagy 4 éve. Volt egy kis szex, persze, de a kapcsolatunk továbbra is barátságból áll, nem szerelemből. Ennek két oka van. Az első: nem tudjuk elképzelni egymást párként. A második: nem akarjuk, hogy családi viszály alakuljon ki ebből. A barátom szülei nagyon kedves emberek és tisztelem őket. És nem akartunk problémát csinálni abból, ha együtt járunk.
Egyébként van barátnője, aki annyi idős, mint ő, de engem nem bánt :) Tudom, hogy ez így helyes. Még féltékeny sem vagyok (nem vicc) :)
27 éves nő
Az a baj, hogy gáznak nem lenne gáz, ha együtt lennétek, csak neki már tényleg egy olyan férfi kell, akinek van biztos munkája, valamilyen módon lakása, és nem a szüleivel él. Ő nemsokára harminc lesz, elkezd foglalkozni a gyermekvállalással, te akkor leszel csak 19, amikor még - jó esetben - suliba jársz, bulizni szeretnél, és nem lennél tökéletes apuka-jelölt. Külön generáció vagytok, mindkettőtöknek más-más az első az életben, és hiába szereted, ha ez egyik fél felől nem működik, meg nem lenne jó, akkor ez van. Ha én ennyi idős lennék, mint a Nő, akkor én csak rajongásnak, vagy "vagánykodni-akarásnak" venném, ha egy 17 éves, szinte még kisfiú, utánam koslatna, és ne haragudj, de nem tudnálak komolyan venni.
Hiába vallom azt, hogy ha valakit igazán szeretünk, a kor nem számít, de egy tizen- és egy huszonéves között igen is számít.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!