Szerintetek nagyon gáz ha egy 17 éves srác és ergy 28 éves nő) lány) járnak? Komoly válaszokat
Nagyon szerelmes vagyok egy 28 éves lányba(nem néz ki anyninak 10 évet simán letagadhatna. mindenki azt mondja, hogy ez nem gáz, ha van szerelem.
De sokan meg, hogy ez nagyon gáz
21 éves vagyok, de 17 éves létedre még hozzám képest is rémisztően fiatalnak tűnsz. (Meg amúgy az is vagy, én még emlékszem, milyen voltam 17 évesen - hát eléggé másképp gondolkoztam az élet nagy dolgairól, mint most, ezt elhiheted nekem.)
Ha egyetemre mész, akkor szinte lehetetlen lesz rendes munkát vállalnod, a diákmunkák fizetsége pedig semmire sem elegendő. (Arról nem beszélve, hogy az egyetemet sem fogod tudni rendesen csinálni, mert nagyon le fog szívni a munka.)
80 ezer forint tudod mire elég? Hogy elvegetáljatok egy iszonyúan lepukkant albérletben, és valahogy összekuporgassátok a kajára valót. De akkor felejtsd el az internetet, telefont, villany-víz használat a legminimálisabbra szorítva, fűteni a legnagyobb hidegben is csak alig, a kaja pedig a legrosszabb, leggagyibb minőség!
Persze, téged 17 évesen fűt a szerelem, de egy 28 éves nőnek ez messze nem elég. Ezt meg kell értened. Arról nem beszélve, hogy ez a nő 2-3 éven belül már gyereket, házasságot akar, ezt pedig ilyen életkörülmények mellett őrültség lenne bevállalni.
Az meg, hogy a csaj hány évesnek néz ki, a probléma szempontjából TÖK mindegy. Attól ő még 28 éves, tök más igényekkel, mint te.
Ez a kapcsolat NEM fog működni, mert a lány sem
25 ezer Ft albérlet? 30 ezer Ft két embernek kajára egy hónapban? azaz 15 fejenként. Oszd már el 30-al, és akkor kijön, hogy kenyéren és vízen kéne vegetálnotok, mert a rezsit még bele se számoltad. Se az olyan alapdolgokat, ami természetes, hogy van, de ha venni kell, akkor azért meg tudja nyomni a számlát: wc papír, mosószer stb. Te ebben az országban élsz egyáltalán? Ha ilyen egyszerű lenne az élet, ahogy elképzeled, akkor gondolod, hogy ennyi ember élne a létminimumon? Hogy suli melletti munkából meg lehet élni, és még rendes, valamit is érő végzettséget szerezni?? Ha ez így lenne, akkor itt mindenki nagyon jól élne.
Mi a fenének nem akadsz le arról a nőről? Nem érted, hogy nem akar veled lenni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!