Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Törvényszerű, hogy ha egy...

Törvényszerű, hogy ha egy srác teper egy lány után -nagyon látszik rajta, hogy odáig van, ki is mondja- akkor már nem kell a lánynak? Ilyenkor veszít a férfiasságából?!

Figyelt kérdés

ha a srác kimutatja az érzéseit még mielőtt bármi lenne, az ijesztő?

(haverságból ismerik egymást)

2010. nov. 30. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ijesztő, ha nem várja és nem is szeretné a dolgot.
2010. nov. 30. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem törvényszerű, de ha túl korán mondja, akkor sajnos elijeszti a csajt.
2010. nov. 30. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az esetek nagy tobbsegeben igen, az.

Nem olyan erdekes az, ami adja magat. Sokkal ertekesebb az, amiert meg kell dolgozni, viszonzatlanul vagyni stb.

17 eves koromban volt egy srac aki 2 evig tepert utanam (szegeny). Mindenre ra tudtam venni de en csak baratkent tudtam ranezni. Lanyok utaltak, hogy mi ehet rajtam a srac, merthogy o jokepu en meg ugye csak olyan amilyen. Kb 25 eves voltam mikor rajottem, hogy mi mindent megtett ertem az a fiu en meg osszetortem a szivet! Masra vagytam. Persze az is benne lehet, hogy lany letemre 17 evesen meg nagyon eretlen voltam. Nem mertem senkivel belevagni melyen semmibe, feltem, megbantanak - de a sorsat nem kerulheti el az ember.

2010. nov. 30. 21:45
 4/12 anonim válasza:
100%
Lányok nagy/egy része is emiatt aggódik, hogy beadja-e a derekát, vagy már nem fogja érdekelni a fiút.
2010. nov. 30. 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ ha egy romantikus lelkü lánynak mondod 2 nap után hogy szereted lehet hogy elolvad tőle.

Ha egy realistább lánynak esküvöröl beszélsz a kapcsolat elején valószinű megilyed.

2010. nov. 30. 21:48
 6/12 A kérdező kommentje:

igazából költői kérdés volt. úgy tűnik nagyon is ijesztő, ahogy már az első írta is.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:45

a te válaszodban is sok az igazság!

nyilván jobb lesz neki, ha megint jön egy beképzelt-öntelt fa*sz aki ismét csak behülyíti a kamudumájával. Szépen kihasználja, aztán ha megunta akkor kalap-kabát...

aztán megint jöhet a hónapokig elhúzódó depresszió. és én nem értem.... stb...

2010. nov. 30. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Csakis a lány személyiségétől függ. Én a magam részéről tudok beszélni, nálam abban az esetben veszítene a férfiasságából, ha kifejezetten nyálas módon teperne (főleg ha nem ért abból, hogy nem tetszik), pincsiként követne stb. A többi esetben nem hiszen, hogy veszítene a szememben a férfiasságából, legfeljebb vagy meglepődnék rajta, vagy nem változnának meg az érzelmeim semmilyen irányba, vagy elkönyvelném egy nyomulós, rámenős srácnak.
2010. nov. 30. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem kéttségbe estnek tünne, mért ilyen sürgös minden csak nem mert egy lúzer aki minden esetleges lehetőségen felizgul?
2010. nov. 30. 23:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha túl hamar teszi, akkor ijesztő. Ha a lány még nem tudja pontosan, mennyire is szeretné komolyan ezt a kapcsolatot, ha még nem biztos az érzéseiben, akkor tényleg megijedhet attól, ha így lerohanják érzelmileg. Ha viszont már ő is szerelmes, akkor valószínűleg kimondottan örül neki, ha kimutatod az érzéseidet.
2010. nov. 30. 23:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Ebben az is lehet, hogy mire fel, kicsit érthetelen nem lehet hova tenni, vagy inkább gyanús. Ha "rosszul" csinálja.
2010. dec. 1. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!