Monika roberta kérdése:
Én magyar vagyok 36 éves vagyok a barátom olasz 24 éves,4 éve ismerjük egymást, de csak három honapja kezdünk együtt járni. Kapcsolatunk komoly, harmonikus öszinte gyereket szeretnénk, nem tudom hogy belevágjak e? félek a nagy korkülömbségtöl.
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 21:39
1/11 anonim válasza:
Egy olasszal, aki ráadásul csak 24 éves, nem mernék hosszú távon tervezni. Gyereket pedigcsak akkor vállalj,ha össze is házasodtok. Úgy még van reményetek néhány együtt töltött boldog évre.
2/11 anonim válasza:
3 hónap után több, mint merész a gyereken gondolkodni :)
3/11 anonim válasza:
Ti elég furcsa pár lehettek.A nagy korkülönbségtől félhetsz is,mert nem biztos,hogy elég érett.
5/11 anonim válasza:
3 hónap nem sok idő, nem ismerted még ki igazán... és ha faképnél hagy terhesen? Sose lehet tudni. Viszont valljuk be kezdesz már kifutni az időből (nem bántásból mondom). A nagy korkülönbség ne tartson vissza, én a helyedben jobban félnék attól, hogy tényleg faképnél hagy mikor a legnagyobb szükség lenne rá....
6/11 anonim válasza:
Te ismered a párodat. 4 év azért elég idő ahhoz, hogy megismerd, és szerintem tartósabbak is azok a kapcsolatok, amik barátságnak indultak, mert így láttátok már egymást a lila köd nélkül is. Olaszország EU ország, gazdagabb is nálunk, így nem kell attól félned, hogy állampolgárságra hajt (ha mondjuk arab lenne vagy indiai, az más tészta). Szerintem nem kezdesz kifutni az időből a gyerekszüléssel se, emiatt ne kapkodd el, fontosabb, hogy a gyerek egy megalapozott kapcsolatba szülessen.
7/11 anonim válasza:
Jó a friss hús csak nehogy pofára esés legyen belőle (Általában az történik)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!valoszinü hogy jobban müködne ha megint barágsággá alakulna....de ö nem benne bele...a gyerekkel várok,az a baj hogy én sem tudok rá férfiként nézni...mert még ö is valahol gyerek...
2012. aug. 24. 16:22
9/11 anonim válasza:
Sok a 12 év, de nem lehetetlen. A kapcsolat tönkremenetelének nagyobb így az esélye.
Én csak akkor mennék bele, ha felkészültem lelkileg arra, hogy esetleg a közös gyermeket egyedül kell felnevelnem.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a barátságotoknak is vége szakad a válással.
10/11 A kérdező kommentje:
azért irtad hogy egyedül kéne felnevelnem,mert szerinted elöbb utobb lelépne egy fiatalabbal,és én ott maradnék a gyerekkel?olaszországba élünk több nyelven beszélünk,én inkább magamtol félek....e hát 10 év mulva....ki tudja mi lesz?
2012. aug. 25. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!