Polgárpukkasztó lennék azért mert úgy gondolom a várandósság sem kifogás, hogy megüssön egy nő egy férfit?
Tegnap volt az oldalon ez a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Le lettem hurrogva, hogy micsoda dolog, hogy miután a nő hozzávágott egy poharat a férfihoz a féfi helyében se szó se beszéd, elmentem volna sétálni néhány óra. Csak szerintem etikátlan ez, hogy terhességi hormonokra hivatkozva bármit megtehet a nő? Akkor ennyi erővel a férfi a terhesség alatti kevesebb szex miatt megcsalhatja a feleségét mondván férfi és vannak hormonjai?
Nő létemre bosszant, hogy a férfi nem üthet meg nő, de a nő igen.
Én is válaszoltam a tegnapi kérdésre. Veled értek egyet. Én is le lettem pontozva :-(
Egyébként már én is voltam várandós, alapvetően ráadásul elég "ideges" típus vagyok, de soha nem jutna eszembe a férjemhez vágni valamit. Azért is írtam, hogy földhöz vágást még megérteném, nade a másikhoz???
Igen, igen..belefér a kiabálás, duzzogás, földhözvágás na de hozzávágni a férjemhez egy poharat akit amúgy szeretek és tisztelek!? Nekem nagyon abszurd!
Mondjuk nem ismerjük a szituációt, nem tudjuk mi váltotta ezt ki a nőből. Lehet, hogy a férfi mondott olyat..Mondjuk akkor jogosan cselekedett? Érdekes kérdések! :)
Amint a férfi hordja a gyereket, ő is élhet a terhességi hormon "kifogással". Az, hogy nem bír ki pár hónapot szex nélkül, az csak hiszti. Hordja ki ő a gyereket, akkor pattoghat.
A kérdező nagyon is intelligensen járt el, és láthatóan remekül működik a kapcsolatuk, ezt pont így kell elrendezni. Látszik, hogy szereti a feleségét! Persze lehet ezt unintelligensen is, csak akkor nem kell csodálkozni, ha a kapcsolat tönkremegy és hamar véget ér. És főleg nem kell olyankor a másikra mutogatni.
Nem polgárpukkasztó dolog ez, csak kicsit EQ szegény.
Csak mostanában divat a hormonokra hivatkozni a nőknek.
A terhesség valóban hormonváltozásokkal jár, de ezt tudomásul kell venni, nem pedig hisztizni vagy különleges bánásmódot elvárni.
Régen sem hisztiztek a hormonokra hivatkozva a terhes nők. Igaz, idejük sem volt a hormonjaikkal törődni.
Veled értek egyet, nő létemre, 3 gyerek szülése után.
Nem jo dolog, ha megutné a not. Ne az sem helyes, ahogy a no viselkedik. En is voltam terhes. Nem vergodtem, csapkodtam, verekedtem, én csak érzékenyebb voltam. Tobbet elpityeredtem. Munkába jártam a szulés elotti 6 hétig, el voltam foglalva. Szerintem a no, akirol szo van nem dolgozik, otthon van és hulyeségeket képzel be magának. Na ugye meg mindent rá lehet fogni a hormonokra.
Ez olyan, mint a cukorbetegek. Anyosom is cukros és amikor megbánt minket, mindég ráfogja, hogy a cukra miatt viselkedik így. Hulyeség az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!