Polgárpukkasztó lennék azért mert úgy gondolom a várandósság sem kifogás, hogy megüssön egy nő egy férfit?
Tegnap volt az oldalon ez a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Le lettem hurrogva, hogy micsoda dolog, hogy miután a nő hozzávágott egy poharat a férfihoz a féfi helyében se szó se beszéd, elmentem volna sétálni néhány óra. Csak szerintem etikátlan ez, hogy terhességi hormonokra hivatkozva bármit megtehet a nő? Akkor ennyi erővel a férfi a terhesség alatti kevesebb szex miatt megcsalhatja a feleségét mondván férfi és vannak hormonjai?
Nő létemre bosszant, hogy a férfi nem üthet meg nő, de a nő igen.
Hát, nem azért 22-es, de szerintem mi, akik válaszolunk felnőttek vagyunk már, és megéltünk nem egy, és nem kettő mélypontot, és tudjuk, hogy mit jelent együtt élni valakivel, szóval nagyon sokan nem a rózsaszín álomvilágunkból írunk, ezt elhiheted!
De nem hiszem, hogy normálisnak kellene tartani, hogy valaki poharakat vagdos a másikhoz.
Én is voltam őrülten túlterhelt, és iszonyú stresszes, jóformán agyonnyomtak a gondok, anyagilag is, a család is, de eszembe se jutott volna poharat, tányért, vázát, SEMMIT vágni a páromhoz, nem hogy őt ütni, vagy rajta tombolni.
Ez nem normális dolog, és ahogy én sem élnék szívesen egy idegbeteg férfival, aki hozzám vagdos dolgokat, úgy gondolom, megérted, hogy egy férfi sem szeretne egy csapkodó, hisztis, agresszív fúriával kínlódni.
Az ember nyugalomra vágyik, pláne manapság, amikor elég zaklatottan élünk a hétköznapokban, majd pont azt hiányzik, hogy hozzámcsapkodják a dolgokat, meg üvöltözzenek velem otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!