Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Polgárpukkasztó lennék azért...

Polgárpukkasztó lennék azért mert úgy gondolom a várandósság sem kifogás, hogy megüssön egy nő egy férfit?

Figyelt kérdés

Tegnap volt az oldalon ez a kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Le lettem hurrogva, hogy micsoda dolog, hogy miután a nő hozzávágott egy poharat a férfihoz a féfi helyében se szó se beszéd, elmentem volna sétálni néhány óra. Csak szerintem etikátlan ez, hogy terhességi hormonokra hivatkozva bármit megtehet a nő? Akkor ennyi erővel a férfi a terhesség alatti kevesebb szex miatt megcsalhatja a feleségét mondván férfi és vannak hormonjai?

Nő létemre bosszant, hogy a férfi nem üthet meg nő, de a nő igen.

2012. okt. 12. 10:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Ezek a terhességi hormonok pont olyan mint az epilálás meg a gyantázás. Van aki meg sem érzi, a másik meg üvölt mint akit élve nyúznak. Melyik a hülye?!
2012. okt. 12. 11:22
 12/24 anonim ***** válasza:
35%
Ha egy férfi veri a feleségét a hormonjai miatt, arra mit szóltok?
2012. okt. 12. 11:24
 13/24 anonim ***** válasza:
41%
Ugyanazt, mintha a feleség verné a férjét. De itt ilyenről nem volt szó.
2012. okt. 12. 11:32
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

2 gyereket hordtam ki és szültem meg,sokszor kiakadtam sokszor bőgtem egyik percbe másikba meg tök elvoltam....De ezek a hormonok.Én se hiszem ,hogy hozzá vágnák bármit a páromhoz....pedig néha megérdemelni :D :P De tisztelem és becsülöm így szándékosan sose okoznék neki rosszat,bajt,fájdalmat!!!!

Azt meg sose viselném el ,hogy a párom megüssön bármilyen helyzetbe(sajnos gyerek ként napi szinten vertek,utána a volt férjem is)persze oka nincs rá mivel rendesen ,kulturáltan tudok viselkedni

2012. okt. 12. 11:34
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

Mivel a pohár a férj LÁBÁT vágta meg, sejtem nem volt olyan durva a dolog, hogy "a fejéhez vágta", pusztuljon a rbanc..

Én most vagyok 22 éves és a 22. hétben, és hát fogalmazzunk úgy, hogy életem során több dolgot éltem már meg mint a környezetemben élők összessége (ezt ők mondják nem én), de amit a hormonok ki tudnak belőlem hozni...... soha nem gondoltam volna, hogy amikor pl apám a fürdőszoba falhoz vágott 16 évesen, és hasba taposott a kádban, majd mikor a vérző számat néztem és odajött, hogy "a fogadat is ki kellett volna vernem" majd 3 perccel később "kérsz egy kakaót?" kijelentéssel mosolygott rám, kevésbé viselt meg, mint ez a hormon rush. Van, hogy semmi bajom, és van olyan hogy csak érzékeny vagyok, de volt már olyan is, hogy dühös lettem és nem tudtam lenyugodni, dührohamom volt. Ilyenkor NEM vagyok magam ura.. pedig apám mellett igencsak megtanultam az önuralmat. Mert ha azt mondtam volna hogy dugja fel a kakaóját, akkor még a bögrét is az én fejemen töri szét... szóval könnyen beszél akinek könnyű terhessége volt, vagy nem is volt még terhes.. én veszélyeztetett vagyok, elég nehéz a terhesség, és a tehetetlenségre még ez is rájön.. Hát nemtudom, a férj álompasi az előző kérdésben, én hirtelen felindulásból hagytam volna ott, és bevágom az ajtót, de azért elég durván ítélkeztek a nő felett a 20 éves lánnyal, holott látszik, hogy nem tudjátok miről beszéltek.

2012. okt. 12. 11:49
 16/24 anonim ***** válasza:
43%
Érdekes, én is voltam terhes, de nekem nem voltak ilyen kirohanásaim. De persze nem vagyunk egyformák, azonban ilyen ami abban a másik kérdésben szerepel nem megengedhető senkinek sem és semmi nem lehet a mentségére.
2012. okt. 12. 12:01
 17/24 anonim ***** válasza:
63%
Két gyereket szültem. Én alapjáraton nagyon vehemens ember vagyok, a terhesség alatt olyan hangulatingadozásaim, kitöréseim voltak, hogy még én is megijedtem magamtól. Mégsem ütöttem meg senkit, nem vágtam semmihez semmit. Ezt hívják önuralomnak, amely elvileg minden 10 évesnél idősebb emberben benne kellene, hogy legyen. A csapdosás, dobálózás simán hiszti, csak manapság divat mindent a hormonokra fogni. Végül is egyszerűbb, mint felnőtt emberként viselkedni.
2012. okt. 12. 12:12
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

Gyerekek, én nem akarok senki pártjára állni, mert nem érdekelnek mások, de azt nem ártana tudni, hogy vannak olyan nők, akiknek egy menstruáció is hatalmas hormon parádé, velem akkor nem lehet bírni, gyűlölöm magam olyankor, már előre félek a terhességemtől!

Amúgy senki nem üthet meg senkit, ez lenne a legjobb!!!

2012. okt. 12. 12:19
 19/24 anonim ***** válasza:
25%
16. vagyok. 18-asnak, nálam is van, hogy szokatlanul feszült vagyok, mielőtt megjön, én emiatt kezdtem el szedni a magne b6 feminát, de bármennyire is ideges lennék, nem lenne mentség, nem lehetne a hormonjaimra fogni, ha valakihez hozzávágnék egy üvegpoharat. Szerintem.
2012. okt. 12. 12:47
 20/24 anonim ***** válasza:
57%

Teljesen egyetértek veled Kérdező!

Mekkora bunkóság már, hogy valaki egy POHARAT!!! hozzávág a másikhoz?

És, ha a szemébe megy a szilánk?

Vagy megvágja az arcát?

Undorító ez a "terhes vagyok, mindent megtehetek" dolog!

Más is volt terhes, ki is lehet akadni, na de bántalmazni a férjet????

Mert ez a poharas dolog már bántalmazás, sérülést okozhat!

Ennyi erővel a kést is belevághatná, mert "Jaj, a hormonok...!"

Én nő vagyok, de borzalmasan utálom, hogy itt is, meg máshol is biztatják egymást a nők, hogy "Hagyd ott, válj el, mert rádordított, meglökött, stb...", nem beszélve a fizikai erőszakról, amivel egyet is értek teljesen, hogy elfogadhatatlan.

Na, de miért teheti meg egy nő azt, amit a férfitól kikér magának?

Miért csapkodhat, pofozkodhat, dobálhatja tárgyakkal a férjét?

Csak azért mert nő, és ezáltal előjogai vannak?

Akkor a férfi is hivatkozhat arra, hogy "Lefeküdtem Katikával, de hát ezek a hormonok...!"

Azt hiszem kapna az arcára, nem is kicsit!

Egy nő se bántalmazzon, és egy férfi se, akkor se, ha terhes, akkor se, ha stresszes, akkor se, ha bármilyen hormon baja van!

Vagy, ha nem bír magával, akkor menjen idegorvoshoz!

2012. okt. 12. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!