Ez nem kifogás szagú?
A párom nagynénje épített egy nyaralót, idén lett kész az első szoba, tehát már úgymond használatba lehet venni. Amióta építi azóta állandóan mondogatja, hogy menjünk a párommal, érezzük jól magunkat, bármikor, csak egy telefonba kerül...
Nyár elején egyszer felhívtuk, akkor azt válaszolta, nem alkalmas, nagy a fű...utána felhívtuk még egyszer, akkor azt mondta épp akkor készülnek oda...utána még egyszer tettünk utalást, akkor "valaki más" volt ott...
Teltek a napok, de folyamatosan felajánlja azóta is, hogy menjünk bármikor csak egy telefonba kerül.
Egy hete próbáljuk elérni, de fel sem veszi a telefont, szerintem ez már direkt....
A párom szerint meg "véletlen"...
Szerintetek?
Én megmondanám neki, hogy mondjon ő egy időpontot, amikor biztos jó és megpróbáljátok úgy intézni.
Vagy talán még jobb, ha ti felsoroltok 3-4 időpontot, amiből ő választhat mikor jó.
Ha így sem működik akkor tényleg szédít titeket, de amúgy lehet, h tényleg csak véletlenek sorozata...
Én azt nme értem, akkor minek ajánlgatja?
Ha nem akarja, hogy oda menjetek, már nem is kellett volna szóba hoznia...
Nem a család előtt mondogatja csak??
Vannak ilyen emberek. Lehet, hogy csak felvág a nyaralóval.
Akkor mikor mondta, hogy nem jó, nem tudtunk egy olyan időpontot ami legközelebb jó lenne...ezért nem mondtunk semmit.
Most van 3 szabad hétvégénk, az egyiken mennénk...habár már nem is tudom.
Nem csak a család előtt ígérték, volt, hogy ott voltunk náluk, csak 4 szem közt is felajánlotta ismét...fene tudja...:-S
felvette a telefont az előbb, azt mondta most megint kaszálnak:D
de este visszahív és megbeszéljük. Na erre kíváncsi leszek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!