Mindig arról szólnak a hírek, amikor a férfi keze jár el. De mi van olyankor, ha a nő az agresszívabb? Mi késztethet egy nőt, hogy idáig fajuljon nála a helyzet?
Gondolom ugyanaz ami a férfit. Engem is pofozott már fel nő. Vannak olyan esetek emberek között, akiknek kevesebb nevelés jutott. Egyszerűen nem képesek kezelni a dühkitöréseiket, ami egyszerűen szánalmas.
2013. jan. 9. 11:58
2/27 anonim válasza:
Ugyanaz készteti, mint a férfit. Különben most már egyre gyakrabban említik a hírekben is, hogy a nők is verik a férfit, viszont a férfi még ezt sokkal jobban szégyenli, hogy ezt bevallja.
2013. jan. 9. 11:59
3/27 anonim válasza:
Az okosok majd mindjárt megmondják hogy a férfi hanyagolta őt stb. tehát a férfi miatt lett ilyen :D
2013. jan. 9. 12:00
4/27 anonim válasza:
Nem oldhatja meg a férfi minden egyes problémáját a nőnek. Egy párkapcsolatban is két önálló személy van. Ha baja van ne pofozgasson, hanem gondolkodjon el rajta, hogy mit rontott el és hol.
2013. jan. 9. 12:04
5/27 anonim válasza:
Ha már a két fél közötti indulatok olyan szintűek, vagy csak akár az egyik félnél(mondjuk a te esetedben a nőnél(hogy neki megy a pasinak. Ott a pasinak annyira aljasnak kellett lennie, és olyat tennie ellene amire nincsenek szavak.
És annak a kapcsolatnak ott van vége.Még akkor is ha a férfi könyörög utána, és valamilyen szinten folytatódik még a kapcsolat.Akár milyen okból.Pl.gyerekek.
2013. jan. 9. 12:05
6/27 anonim válasza:
Majd jönnek a kismamák és megmagyarázzák hogy szegény nőt biztos elnyomták..
2013. jan. 9. 12:06
7/27 anonim válasza:
Mert nem normális. Éppen úgy mint fordított esetben.
Engem egyszer pofozott fel egy barátnőm akkor már 1 éve voltunk együtt. Hisztis volt akkoriban, állítólag felbosszantottam. Szakítottam. A haverjaim utána sokáig szívattak azzal, hogy féltem tőle, vagy hogy nem bírtam a kis amazont, az első ütésnél ott kell hagyni stb.. Persze nem az volt az oka, hogy olyan nagyot ütött, vagy hogy nem tudtam volna megvédeni magam. Egyszerűen ne ütögessük egymást, mert az olyan alpári. Apám sem ütött meg soha, még ha adtam is "okot". Plusz amikor felpofozott egy fél pillanatig végigfutott az agyamon, hogy reflexből visszaütök. Ami baromi szar érzés még most is. Nem akartam megvárni míg mégegyszer felpofoz én meg visszaütök...
2013. jan. 9. 12:09
8/27 anonim válasza:
A megverés nálam az alapos agyabugyálást jelenti. Pofozni már én is pofoztam fel férfit, mert szemtelen vagy oltári bunkó volt. Verni még nem vertem meg. Soha nem is volt olyan párom, akit meg tudtam volna verni, mert fizikai képtelenség lett volna. Nem szeretem a cingárokat, és a 48 kilómmal elég nehéz lett volna megverni bármelyik 80-100 kilós páromat. Bár nem is adtak rá okot soha, és egyébként is a higgadt "anyázás" híve vagyok. Anélkül elküldök bárkit bárhova, hogy felemelném a hangom, vagy trágár szó hagyná el a számat. Legtöbben értenek belőle. Aki nem, azzal nem állok le tovább veszekedni. Ez igaz a volt barátaimra és a jelenlegire is, illetve bármely ismerősre, ismeretlenre, barátra, nem barátra, családtagra, aki megérdemli a hangnemet. Szóval az én verekedésem pofon szinten áll meg, de azt nagyon ki kell érdemelni. 22/N
2013. jan. 9. 12:14
9/27 anonim válasza:
"akár az egyik félnél(mondjuk a te esetedben a nőnél(hogy neki megy a pasinak. Ott a pasinak annyira aljasnak kellett lennie, és olyat tennie ellene amire nincsenek szavak."
Az persze teljesen valószínűtlen hogy a szóban forgó "hölgy" szimplán nem százas...
Nagy pofád van, de nem kívánom, hogy a töredékén te végig menj-mint amin én. És majd ha végig mentél, majd utána legyen ekkora arcod.Alapjáraton egy elég nyugis ember vagyok, de több mint valószínű, hogy ha nálam egy hisztisebb nő lett volna, akkor nem biztos hogy ember maradt volna a pasiból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!