Hallottam egy olyan felmérésről, hogy egyre több a válás, a miatt, hogy a házasságban a nő "befogja" a férfit házimunkázni. Szerintetek is tényleg így lehet, és igazságos ha így van?
Ez nekem abszurdan hangzik.:)
Én most önálló, önellátó vagyok, mert felnőtt vagyok.
Akik szóba jöhetnek párnak, azok is.
Magukat látják el, és ha én megyek át vendégségbe, akkor engem is.
Gondolom, nem veszítik el ezt a képességüket, ha összepárosodnak se.:) És egy együttlakós házasságtól nem keletkezik olyan teendőjük, amit egyedülállóként ne tettek volna meg magukért.
Nekem ez elég hihetetlen.
Azért manapság nem úgy megy a házasság, hogy 2 hét ismeretség után már a templomban vannak. Előtte akár évekig együtt járnak és együtt élnek, eléggé megismerik egymást. Ha a férfinek problémát okoz hogy nem szolgálják ki, vagy a nőnek hogy minden az ő dolga lenne, az már házasság előtt kiderül.
Mi az igazságos? Hogy két egyenrangú, dolgozó ember megosztja a közös otthonban lévő feladatokat? Igen, igazságos.
Ez marhaság. Azért több a válás mert régen nem volt ilyen hogy bemész és elválsz mert kinézett mindenki.
Ma már mindenkinek joga van mindenhez.
Csak kötelessége nincs semmire.
Ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!