Másnak is voltak ilyen problémák az apjával?
A történetem cska annyi, hogy anyám meg apám elváltak amikor 4 éves voltam, utána kb. le se sz@rt, aztán egy olyan 7-8éves koromba megint elkezdte jatszani a jo apat nagyon rosszul, most nemrég jó lett a kapcsolatunk, de közölte h a mostani nője terhes (mar van 2 gyereke rajtam kivül, feltestvereim) és amiota ezt mondta nekem én meg "rosszul reagáltam le", mert hát kicsit sem bírom azt a nőszemélyt, azóta megint le se sz@r... hívtam nem vette fel, smsre nem valaszol sehol nemtom elerni..
Valakinek esetleg hasonló tapasztalat?
16/F
szia, hát nem tudom, hogy mit kéne tenned, nekem is vannak hasonló problémáim-csak nem az én apámmal.
Egyébként azzal, h roszul reagáltad le az új hírét, valszeg megsértődött, mert te nem bírod az új nőjét... Szerintem adj neki időt, ha már volt jó kapcsolatotok, az azt jelenti h szeret; lesz ez még jobb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!