Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is voltak ilyen problém...

Másnak is voltak ilyen problémák az apjával?

Figyelt kérdés

A történetem cska annyi, hogy anyám meg apám elváltak amikor 4 éves voltam, utána kb. le se sz@rt, aztán egy olyan 7-8éves koromba megint elkezdte jatszani a jo apat nagyon rosszul, most nemrég jó lett a kapcsolatunk, de közölte h a mostani nője terhes (mar van 2 gyereke rajtam kivül, feltestvereim) és amiota ezt mondta nekem én meg "rosszul reagáltam le", mert hát kicsit sem bírom azt a nőszemélyt, azóta megint le se sz@r... hívtam nem vette fel, smsre nem valaszol sehol nemtom elerni..

Valakinek esetleg hasonló tapasztalat?

16/F

2012. szept. 19. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:

szia, hát nem tudom, hogy mit kéne tenned, nekem is vannak hasonló problémáim-csak nem az én apámmal.

Egyébként azzal, h roszul reagáltad le az új hírét, valszeg megsértődött, mert te nem bírod az új nőjét... Szerintem adj neki időt, ha már volt jó kapcsolatotok, az azt jelenti h szeret; lesz ez még jobb is...

2012. szept. 19. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, megvígasztellek-e, de sok ilyen van. Legjobb lenne, ha anyukáddal élnél szép kedvesen, nem bonyolítanád az életedet az apukáddal. Ha néha felhív, vagy meglátogat, jó, ha nem , akkor még jobb. Szeresd akid van, anyukád, vagy eseleg nagyszülők, és szerezz sok jó barátot. Arra ügyelj, hogy majd pár év múlva te ne ismételd a nem nagyon jó példát.
2012. szept. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!