Férjem és köztem a családunk miatt vannak problémák, mit tegyek?
Igen, utolsó, ezt szeretném, hogy megbecsülje az én szüleimet. Mert az ő anyát testületileg felköszöntjük névnpaja alkalmából, vele az élen, az anyámnak pedig oda van dobva egy boldog névnapot, ami épp csak kifér a száján. Nagyon rossz érzés amikor pl én főzök, anya gyerekkel sétál, megjön a férjem és kiveszi a gyereket a kezéből és annyit mond, gyere Réka, itt van apa! Azzal hátat fordít anyának és otthagyja, persze ő fogja magát és hazamegy. De nem is ez a gond, hanem aztán leül újságot olvasni én pedig főzhetek tovább és közben vigyázok a gyerekre, aki 10 hónapos és csintalan. Nem egyszerű elnézni, hogy semmibeveszi anyáékat és velük együtt engem is, hiszen csak nekem cisnál több munkát.
Hogy ő önnálló és kiválasztja kit kell megbecsülni, igen, egyetértek, de azért vannak normák, amiket betartunk, engem így neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!