Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem sajátosságom a...

Csak nekem sajátosságom a premenstruális hisztériaroham, önkontrollvesztés, vagy más családok életében is vannak ebből problémák?

Figyelt kérdés
Nem minden hónapban egyformán,de valamilyen szinten mindig komoly pszichés tüneteket produkálok ilyenkor.Kiállhatatlan,depressziós,idegbeteg őrült vagyok egy-két napig ilyenkor...utána pedig szégyenlem magam,mert a hónap más időszakában nem viselkednék így,csakis a premenstruális 1-2 napban.
2012. máj. 28. 18:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Jézusom... ez semmiképpen sem normális!
2012. máj. 28. 18:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyedi, sajnos sokan vagyunk ilyenek.

De az jó, ha tudod magadról, mert akkor meg tudod próbálni leküzdeni. Nekem néha egész jól megy. :D

2012. máj. 28. 18:19
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Ha tisztában vagy vele akkor figyelj oda és moderáld magad.
2012. máj. 28. 18:22
 4/15 A kérdező kommentje:

"Jézusom... ez semmiképpen sem normális!"

Azért is tettem fel a kérdést,mert én is azt gondolom,hogy ez nem normális dolog és ez minden hónapban így van,teljesen kiábrándító vagyok ilyenkor :-( .

Orvoshoz kell,érdemes mennem ?

Lehet ezen segíteni ?

Ilyenkor csúnyán viselkedem,undok vagyok,közben teljesen elkeseredett,depresszisós vagyok ,amint megjön akkortól rendbejövök és olyan megkönnyebbült,nyugodt vagyok,hogy minden bajom elmúlik ,mint akit lenyugtatóztak,akkor már másként látom az életemet,már nem tűnnek olyan súlyosnak a problémáim.

2012. máj. 28. 18:25
 5/15 anonim ***** válasza:
ugyanígy vagyok én is!
2012. máj. 28. 18:27
 6/15 A kérdező kommentje:

"figyelj oda és moderáld magad."

Elég rendszertelen a ciklusom,sosem tudom beazonosítani,hogy most jobb vigyázni magammal,mert most éppen "olyan " vagyok .

Olyankor azt hiszem,hogy reálisak az akkori felfokozott érzéseim,indulataim,letartgiám ,aztán mikor másnap megjön és lenyugszom,akkor tudom,hogy na már megint...

Rendszerint már késő amikor felimerem ,hogy ismét a tipikus formámat hoztam,teljesen egyértelműen összefüggésben van a ciklusommal.

2012. máj. 28. 18:28
 7/15 anonim ***** válasza:
52%

A férjem tudna mesélni...

Én is pszichopata leszek. sokszor leülök és elmondom magamban, hogy nyugi, ezek csak a hormonok... aztán felkelek és folytatom az ámokfutásomat.

Ingerlékeny vagyok, érzékeny, ideges, feszült.... Nem lehet a kedvemben járni.

2012. máj. 28. 18:30
 8/15 anonim ***** válasza:

Itt van, hogy mit lehet tenni ellene.

[link]

2012. máj. 28. 18:38
 9/15 A kérdező kommentje:

Jó a cikk!

Amikor nagyon rendszeresen edzettem jóideig ,napi 2 X 45 percet,akkor egyáltalán nem fordult elő velem ilyen,valószínű nálam a sport,a mozgás lenne az igazi megoldás.

Emlékszem mennyire bolodg és kiegynsúlyozott voltam a rengeteg mozgástól.

2012. máj. 28. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Van rá gyógyszer.
2012. máj. 28. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!