Csak nekem sajátosságom a premenstruális hisztériaroham, önkontrollvesztés, vagy más családok életében is vannak ebből problémák?
Nem egyedi, sajnos sokan vagyunk ilyenek.
De az jó, ha tudod magadról, mert akkor meg tudod próbálni leküzdeni. Nekem néha egész jól megy. :D
"Jézusom... ez semmiképpen sem normális!"
Azért is tettem fel a kérdést,mert én is azt gondolom,hogy ez nem normális dolog és ez minden hónapban így van,teljesen kiábrándító vagyok ilyenkor :-( .
Orvoshoz kell,érdemes mennem ?
Lehet ezen segíteni ?
Ilyenkor csúnyán viselkedem,undok vagyok,közben teljesen elkeseredett,depresszisós vagyok ,amint megjön akkortól rendbejövök és olyan megkönnyebbült,nyugodt vagyok,hogy minden bajom elmúlik ,mint akit lenyugtatóztak,akkor már másként látom az életemet,már nem tűnnek olyan súlyosnak a problémáim.
"figyelj oda és moderáld magad."
Elég rendszertelen a ciklusom,sosem tudom beazonosítani,hogy most jobb vigyázni magammal,mert most éppen "olyan " vagyok .
Olyankor azt hiszem,hogy reálisak az akkori felfokozott érzéseim,indulataim,letartgiám ,aztán mikor másnap megjön és lenyugszom,akkor tudom,hogy na már megint...
Rendszerint már késő amikor felimerem ,hogy ismét a tipikus formámat hoztam,teljesen egyértelműen összefüggésben van a ciklusommal.
A férjem tudna mesélni...
Én is pszichopata leszek. sokszor leülök és elmondom magamban, hogy nyugi, ezek csak a hormonok... aztán felkelek és folytatom az ámokfutásomat.
Ingerlékeny vagyok, érzékeny, ideges, feszült.... Nem lehet a kedvemben járni.
Itt van, hogy mit lehet tenni ellene.
Jó a cikk!
Amikor nagyon rendszeresen edzettem jóideig ,napi 2 X 45 percet,akkor egyáltalán nem fordult elő velem ilyen,valószínű nálam a sport,a mozgás lenne az igazi megoldás.
Emlékszem mennyire bolodg és kiegynsúlyozott voltam a rengeteg mozgástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!